Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Na vakar jau pradziai pasejau 30 ha, o siandien va palyja. Gerai nes jau dulka baisiai, per sausa tuoj bus.

Bet vat kodel kai tik darbymetis prasideda taip ir technika pradeda byret. Pusdieni padirbus subyrejo vieno traktoro vandens pompa.

Paskelbta
ukdavidas

paaiskink smuliau, ka su kuo maisiai ir kokios normos ,ir ko tikiesi purksdamas siuo laiku ?

aciu

dejau sulfato 10kg magnio 5kg ir nitricomplex 13-40-13

galvoju pamaitinti skystomis is virsaus, o kas gausis bus matyt veliau

Paskelbta
GREITAI visi į laukus VAROT, vakar kultivavau tai labai gražiai viskas subyra, užtenka vieną kart su kultivatorium praeit, o rytoj tai jau bus per daug indžiūvę.

na pas tave gal ir sausa ir subyra gal ir silumos daugiau. bent pas mane nera slapia, bet kol silumos nebus zemes nejudinsiu.

Paskelbta
Todel, kad daugiau dar nespejau ;)

koks klausimas tox atsakymas :D

bet jei rimtai motyvuok kas tave skubina? dzukai matai sausenese zemese, pieciau silumos pas juos daugiau, :) o pas tave?

Paskelbta
Zemes dregme ideali, dirbasi tiesiog puikiai, tai ko laukti? Mano pastebejimas - kuo anksciau paseju tuo anksciau ir daugiau prikulu :eusa-violin:

tik kad nereiktu paskui atset

Netriesk viskas labai ok, ateina silti orai jei galeciau ir reiktu bet dar moliam reiktu 4-5dienu sausu, kad galetu pradet judint zeme

Paskelbta
Zemes dregme ideali, dirbasi tiesiog puikiai, tai ko laukti? Mano pastebejimas - kuo anksciau paseju tuo anksciau ir daugiau prikulu :eusa-violin:

tik kad nereiktu paskui atset

Reikes ir atsesim

Net neabejoju, kad visi kas dabar sėja grūdines kultūras tikrai džiaugsis :D Kodėl gi ne, jei gamta leidžia :eusa-whistle:

Paskelbta
birzu rajonas dar dregnas, tik molio kalniukai jau geri, tad dar normaliai nepadirbsi. kolkas su eko akecioms pradejom darbuotis siandien

Ar tikrai molio kalniukai sausi? is paziuros taip, parausi virsunes ir ziuri, kad toliau dar plastelinas :)

Paskelbta
birzu rajonas dar dregnas, tik molio kalniukai jau geri, tad dar normaliai nepadirbsi. kolkas su eko akecioms pradejom darbuotis siandien

pas mus visada pavasaris ateina pora savaiciu veliau. taip kalniukai jau baluoja, bet pakapscius giliau kaip cia issireiske - dar plastelinas. laukuose su traktorium dar nera kas veikt :)

Paskelbta

Sveiki, skaitau ir delioju nuomene ir mano manymu visi teisus :) , ir cia manau prasideda loterija.

Mano nuomone jei kalbant apie V. KV. tai kuo anksciau paseji tuo geriau, bet jei jie iki ateinancio stipresnio lietaus speja sudygt, nes turejau tokia pernykste karcia pamoka, pasejau ir vakare pradejo lyt gan stipriai, suplake uzsidejo pluta ( pas mane priemolis ) ir kas 3-4 ar 5 tik sugebejo islyst. to pasekoje visiems aisku koks to lauko derlius buvo. Pas ka lengva zeme gal kitaip, bet pries kokius 3 metus pasejau viena lauka per anksti kokias 2-3 d. ( kita sejau po 2-3 d. ) kur tik freza rasdavo "plastelino " niekas nedygo. Tai vel pasakysiu SAVO NUOMONE geriau 3-5 ar 7 d. veliau nei i "bele kokia" zeme seti ir buti pirmam.

Sekmes visiems, sejos ir po sejos.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...