Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 96
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

Paskelbta

Su tiek AG kabini 7 prikabinama ir kilot nereikia ir traukia, o dabar turi traktoriu ir su kastuveliu zaist bandai.

O seip Kverneland islaikymas daug pigesnis. Pazystamas nupirko Rabe tai po dvieju metu perdejo visus Kvernelando korpusus ir dabar turi hibrida, bet pigesnem dalim.

Paskelbta

cia ne problema yra koki pluga pirktu, problema yra ta kad zmogus nesupranta kad degins kura su savo 5x5 plugu ir galulaukej sukinesis, dirva spaus ir kas svarbiausia laikas eis, o dar kai kuras rudeni bus 5 lt tada tikrai pamastys su tokiu traktoriu zaisla tampydams

Paskelbta
cia ne problema yra koki pluga pirktu, problema yra ta kad zmogus nesupranta kad degins kura su savo 5x5 plugu ir galulaukej sukinesis, dirva spaus ir kas svarbiausia laikas eis, o dar kai kuras rudeni bus 5 lt tada tikrai pamastys su tokiu traktoriu zaisla tampydams

galingesnis traktorius su mazesniu plugu nebutinai suvartos daug degalu. Parinkus tinkama greiti, variklio apsukas rezultatas bus ne ka prastesnis. Mano nuomone, pakabinamas plugas turetu buti iki 5 korpusu.

Paskelbta

pagal priekini balasta ir traktoriaus mase traktorius kuris traukt pluga yra F824, kuris pats reguliuosis apsukas pagal apkrovima (sudas mokys sikeja) bet prie tokio trakt. reikia 6 korpusu! 7530, net 6930 JD tampo kvernelandus 5x5 be problemu

Paskelbta

galingesnis traktorius su mazesniu plugu nebutinai suvartos daug degalu. Parinkus tinkama greiti, variklio apsukas rezultatas bus ne ka prastesnis. Mano nuomone, pakabinamas plugas turetu buti iki 5 korpusu.

Kad kuro daugiau degintu tikrai nedegins o kaip jau minėjau pakaba tai jau laužysi su 6 pakabinamu

Paskelbta
Jau kaip 6930 tampo kverna tai aš mačiau ir turedamas toki traktoriu dar pagalvočiau ar kabinti toki pluga tik idomu ar ilgai jis taip tampys

vat butent, geriau tureti didesni galios rezerva, negu traktoriu 100% apkrauti. Be to prie tu 5-iu korpusu dar tankintuva galima prikabinti.

Paskelbta
Jau kaip 6930 tampo kverna tai aš mačiau ir turedamas toki traktoriu dar pagalvočiau ar kabinti toki pluga tik idomu ar ilgai jis taip tampys

Su joniu 4 cilindru 4 korpusu kverna tampyti yra pats tas, vot teke tampyti kuhn 4 korpusu kai slapia vo tada jau batai reikia priekines pakabos priekis kyla :lol: Na bet yra ir dar kitas dalykas nežinom ar tu viska arsi su tom vienu plūgu, gal tau pilnai uztenka 5 korpusu ir dali zemiu dirbi minimaliai :eusa-think:

Paskelbta

Su joniu 4 cilindru 4 korpusu kverna tampyti yra pats tas, vot teke tampyti kuhn 4 korpusu kai slapia vo tada jau batai reikia priekines pakabos priekis kyla :lol: Na bet yra ir dar kitas dalykas nežinom ar tu viska arsi su tom vienu plūgu, gal tau pilnai uztenka 5 korpusu ir dali zemiu dirbi minimaliai :eusa-think:

Cia įdomu kurios vetovej lietuvos ari su 4 nes pas mus yra kalnuotos vietovės ir dabar ariu su jd 100 3x3, 40 užgriebis ir tikrai turi ka veikti per kalniukais

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...