Jump to content

Kaip tręšti žieminius kviečius

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 16 valandų, Išradėjas pranešimas:

KASa 40-50ltr i ha, skiesta su vandeniu,tuoj po kpmbaino.Du skutimai, ir siaudu- kaip po arimo.

Purškiat ar laistot?

Po išpurškimo iš karto skutat, ar galima ir po kelių dienų?

Paskelbta
6 minutes ago, ūkininkas pranešimas:

Noriu pasiteirauti ar po zydejimo kvieciuose kartu su karbamidu naudojat kokiu nors mikriuku. Lytagros vadybininkas siulo nutrivanto 1 kg ir kelik k 0.3 l/ha 

Kalis tai gal , bet nutrivanto tai jau tikrai manau nereikia.

Paskelbta
28 minutes ago, ūkininkas pranešimas:

Noriu pasiteirauti ar po zydejimo kvieciuose kartu su karbamidu naudojat kokiu nors mikriuku. Lytagros vadybininkas siulo nutrivanto 1 kg ir kelik k 0.3 l/ha 

Ant veliavinio man siule deti mangana,bet as ji anksciau ispurskiau..

Paskelbta
1 minute ago, Mantas2342 pranešimas:

aš ir kaip tik su fungicidu ant vėliavinio dėjau manganą.

is koncerno mangana po 0,3l ar po daugiau? daugiau nieko prie ju?

Paskelbta

Atrodo, kiek tos Lietuvos ...? , o jau zmones ant varpos teiraujasi ka naudoti is fungicidu... . As dar tik  siandien ispurskiau capalo 1 ltr/ha ant veliavos ir 30 -4-4 po 120 kg padaviau kvieciams Skagen ir Rigi. 

Paskelbta
Prieš 7 valandų, Vilius pranešimas:

Tos saknys dirba iki pat augalo pabaigos. Čia vadybininku pasakos , kad ikišt produktus. Po žydėjimo išrauk sudžius per kelias dienas. Pumpuoja šaknys augalui vandenį su visais elementais 

Tai tie vadybininkai nenaudėliai:)

Paskelbta
46 minutes ago, Amber pranešimas:

Pas mane iki kokio sestadienio ar sekmadienio ir skagenas isplauks pilnai vakar ziurejau tai tam patale apie 20% varpu islinde

Pas mane edvinas tik pradeda lyst varpos skagenas dar tik storeja nu kad nepaveluotu isplaukti reiks turbut cezario piuvi daryt:icon-wink::icon-wink:

Paskelbta
30 minutes ago, Vilius pranešimas:

Kas turit Ramiro ar Balitus veisles plaukeja jau ar dar ne ?

Balitus maciau pas kolega jau jau nori pradet plauket...bet jie atrodo ispudingai...lapu didumas kaip du skageno :)  bus matyt ka prikuls is tokiu,kolkas ispudingai atrodo ;)

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...