Jump to content

Kaip tręšti žieminius kviečius

Recommended Posts

Paskelbta

Cia turbūt plačiais tarpueiliais sėti.

Pas kažka pakruojo rajone mačiau dvigubai platesni tarpueiliai ir maža norma berods apie130kg.skageno sėta.irgi varpos gražu pažiūrėti.bet derliaus atžvilgiu minėjo kad aštuonias tonas iš tokiu prikulė.

Alfa agro

Paskelbta

Visada gaila kai skvalas suniokoja ar grazius ar prastesnius. Pas mane tokio akageno 20 ha paskui turiu linuso 10 tai ten manau maximum 7bus ia ha taigerai. Nes lb isreteja buvo. Tai stengiaus priversti isikrumeti padaugejo lyg augalu bet tokiu kaip pernai nebus kvieciu bent mano kraste. Nes teko ir atseti vieniem daugiau kitiem maziau bet visiem. Ka turim tai trasu mikriku pagalbom

Paskelbta

Taip kad atlikai maziau nei puse darbo, didziausias darbas nukult ir pelningai parduot.

Zieminiai kaip ir neblogai atrodo, bet siandien vasarinius ziurejau, nieko gero, kaip ir pernai 7-8 segmentai, sausa buvo.

Paskelbta

Su karbamidu kas vaziuojat siemet? Ekstra kvieciai ryskiai brangesni uz 2 klase geruose laukuose gave netoli 200 azoto., padiskutuojam karbamido nauda kiek kartu ir kokia norma bei augimo tarpsniu., mano poziuris jei oras palankus grazus vesus vakarai reikia vaziuot:)

Paskelbta

Kad prakalbot apie segmentus, kokia vidutinė jų "norma"? Vasarojaus varpos tokios labai sustumtos atrode, bet paskaičiavus segmentų apie 8-10 priskaičiavau, tai gal čia puse bėdos?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...