Jump to content

Sėklų pirkimas internete


Gunia

Recommended Posts

Esu prieš pora metų pirkęs iš http://www.e-seklos.lt. Pasirinkimas nemažas, užsakius ilgai laukti nereikėjo, žodžiu, paliko teigiamą įspūdį. Tiesa, pakuotės pas juos nedidelės, taip sakant mėgėjiškos, kam tai pliusas :)

Dar yra kita internetinė sėklų parduotuvė, kurios kol kas nesu išbandęs, tai nieko pasakyt apie ją negaliu, bet, atrodo, gali būti tinkama ir rimtesniems daržininkams, nes galima pirkti ne tik nedidelį maišelį, bet ir kelių šimtų tūkstančių sėklų pakuotę http://www.darzoviuseklos.lt.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš irgi pirkau iš e-sėklos šią žiemą, kol kas tik gėlių. Viską operatyviai gavu, dar dovanų pridėjau. Anykštėnai gali pas juos ir pėčsiomsi nukulniuoti.

Aš labai daug ką perku internetu (knygas, rožes iš Sibirkos rožyno, papildus, pieno miltelius gyvuliukams, inventorių ūkiui ir pan.), atveža į vienkiemį, kurjerių paslaugos tikrai nebrangios (apie 9 lt). Jeigu pirkinys brangensis, reikia, kad būtų geras vadybininkas, su kuriuos prieš tai gali viską aptarti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

jau 2 kartus uzsisakinejau is cia: www.seemnemaailm.ee

pas juos labai platu galima darzoviu, geliu ir augalu seklu is Rusijos asortimenta rasti.

pristatymas pastu per savaite ateina. apmoketi geriausia per Paypal.

antra karta uzsisakinejom keliese susimete i kompanija, tai siuntimo ir uzsakymo islaidos vienam pakeliui buvo 13 lietuvisku centu.

si pavasari bandysiu auginti bulves...is seklyciu. :icon-rolleyes:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš vis niekaip neišdrįstu užsisakinėt, vien dėl to, kad bijau, kad neįdėtų senesnių sėklų :eusa-think: kartais ir rimtose parduotuvėse, reikia nukabinti viršutinius pakelius, kad atrastum "šviežesnių" pokučių :D Bet gal reikėtų pabandyti, iš kitos pusės nemanau, kad jie rizikuotų ir dėtų senesnio galiojimo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...
  • po 1 metų...

Sveiki,nors perskaičiau šią temą,bet nesupratau,kur perkate didesnius kiekius sėklų.Pavyzdžiui man reikia 1000 sėklų kopūstų,didesnio kiekio agurkų,morkų.Kur galėčiau įsigyti ir gal kur nors yra kokios firmos katalogas su kainoraščiu.Tokius randu skirtus tik mažoms pakuotėms.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

as visada uzsakineju is cia : http://www.balticseeds.eu/index.php/lt/ tiesiog parasau el laiska ir gaunu visa informacija apie kainas ,labai malonus zmones jau keli metai dirbu su jais ,viska atsiuncia pastu ,tik pavedima padarau ,seip manau yra ir daugiau tokiu seklu pardaveju pvz kaip http://www.darzoviuseklos.lt/lt/darzoviu-seklos.htm tik as seklas is ju perku is atstovybes ,nes gyvenu kedainiuose :icon-wink:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...
  • po 10 mėnesių...
  • po 3 savaičių...
  • po 4 savaičių...

Pirkau seklas(yra sodinuku,daigu) kelis metus is eiles http://www.sonis.lt  Kokybe seklu gera,platus pasirinkimas,taip pat yra ir didesnemis pakuotemis,pristato per kelias dienas.Užsisakius prekių virš 19,00  65,60 Lt pristatymo mokestis neskaičiuojamas..Atsiskaityti galima kurjeriui pristatymo metu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

as visada uzsakineju is cia : http://www.balticseeds.eu/index.php/lt/ tiesiog parasau el laiska ir gaunu visa informacija apie kainas ,labai malonus zmones jau keli metai dirbu su jais ,viska atsiuncia pastu ,tik pavedima padarau ,seip manau yra ir daugiau tokiu seklu pardaveju pvz kaip http://www.darzoviuseklos.lt/lt/darzoviu-seklos.htm tik as seklas is ju perku is atsatovybes ,nes gyvenu kedainiuose :icon-wink:

as taip pat perku is balticseeds, atsiucia per kelias fdienas. jei uzsakoma uz 30lt, siuntimas nemokamas.gal mandrysciu ir nera jokiu, bet kokybe gera, derlius garantuotas!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
  • po 1 metų...
  • po 2 savaičių...
  • po 8 mėnesių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...