Jump to content

Išmokos 2014-2020

Recommended Posts

Paskelbta

Lyginant su pernai, ne po pilną eurą padidėjo pagrindinė, po eurą už pirmus, jauniesiems po du eurus, žalinimo ne pilnu euru, už baltyminius aštuoniais eurais daugiau (pūdymų įtaka), už sertifikuotą du su pusę euro mažiau, cukriniai po trylika eurų daugiau.

Paskelbta
Prieš 13 valandų, JCB pranešimas:

Lyginant su pernai, ne po pilną eurą padidėjo pagrindinė, po eurą už pirmus, jauniesiems po du eurus, žalinimo ne pilnu euru, už baltyminius aštuoniais eurais daugiau (pūdymų įtaka), už sertifikuotą du su pusę euro mažiau, cukriniai po trylika eurų daugiau.

Va tikslus skačiaihttp://www.agroeta.lt/patvirtinti-tiesioginiu-ismoku-dydziai-is-viso-skirta-475-mln-euru/

Paskelbta

Buvau preliminariai pasiskaiciaves pagal kazkur seminare parodytus ismoku dydzius - skirtumas apie stuka evru :)

Kazkaip uz sertifikuota 14,21 patvirtinta, bet galutinai paskaiciuota tik 9 uz ha. Ziuresim kai atsiras irasas baigta administruoti - reiks skambinti NMA robotui ir pasakyti kad kazkass negerai  :)

Paskelbta
Prieš 9 valandų, dzipas pranešimas:

Buvau preliminariai pasiskaiciaves pagal kazkur seminare parodytus ismoku dydzius - skirtumas apie stuka evru :)

Kazkaip uz sertifikuota 14,21 patvirtinta, bet galutinai paskaiciuota tik 9 uz ha. Ziuresim kai atsiras irasas baigta administruoti - reiks skambinti NMA robotui ir pasakyti kad kazkass negerai  :)

Robotas matyt seka forumus :) siandien is ryto atsirado - paraiska baigta administruoti - uz sertifikuotus plotus istaisyta - pilna suma. 

Paskelbta
Prieš 3 valandų, JCB pranešimas:

Nu tu duodi, ukininku biblijoj reikia ziuret - nma.lt, o ne atsitiktiniuose saltiniuose :) zinau dydzius, apibendrinau su pernai metu skaiciais ;)

ziuriu ir nma ir va dabar matau seniunijoj pakabintas lapas su tais paciais skaiciais--- biblijos skirtingos tik dievas taspats-€

Paskelbta
prieš 24 minutes , woldass pranešimas:

jau sukrito likuciai ismoku, turbut visi, tai vidurkis ha nera blogas, kaip ir pernai

man kol kas truksta 600 eur lyginant su pernai, nors plotas dar padidejo.

Paskelbta
prieš 30 minutes , WYCKA/ pranešimas:

ibiro kaskiek antros dallies bet paziurejau tai raso kad zalinimas man tik nuo sausio 2 bus tik

Man raso kad visa antra dalųs bus nuo sausio 2 bet gal dar pasikeis..

Paskelbta
prieš 6 minutes , kestoxs pranešimas:

Taigi kai pateikinėjim prašymus tai savivaldybei ir pateikėme, ir savivaldybe vertino tikrino. Čia procesas toliau vyksta 

Aš tai seniūnijai teikiau. Kaži čia tas pats ?

Paskelbta

teikti tai nieko pats asmeniskai neteikiau tik atsimenu kad is seniunijos skambino klause kiek yra apsemtu-zuve paseliu bet cia jau kai sudyge buvo rudeni ir kiek planavau paseti jai ne liutys.

• po 3 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...