Jump to content

Išmokos 2014-2020

Recommended Posts

Paskelbta

Buvo, is pradziu reikejo sutarciu, paskui atvaziavo viena lauka patikrino, o pries savaite paskambino ir pasake kad 11aru perdaug uzdeklaraves, is zmogaus nuomoju 2,78 o uzdeklaruota 2,86 ir kitas laukas 2,32 o uzdeklaruotas 2,35, tai greit i seniunija nuvaziavau parasiau atsisakau 11aru ir po savaites apskaiviuota

Paskelbta

Nu nxn jusu skyrius gal geriau dirba nes man irgi sutartis siust prase ir Dar buvo kzs klaida bet ziuriu db ju nutrinta Kai paskambinau pasake kad tik taip jinai buvo bet Kai reik ziuret paraiska td jie mato..nzn tokios betwarkes kaip siemet nera buwe.....siaubas...!!!!!

Paskelbta

:icon-mrgreen: 2menesius jau tas antras vertintojas man ziuri, vienai draugei antras vertintojas nuo lapkricio pradzios dar nepaziurejo  :icon-twisted:  o tau mat GREIT  :icon-mrgreen:  aisku duok dieve, bet siulau nedeti tuciu vilciu del to GREIT :icon-wink:

Paskelbta

Jei skaičiuojant tik šias išmokas tai gaunasi, bent jau man, 148,80 eu/ha, kažką ne taip gal nužiūrėjai.

baigta administruoti. ukio dydis 164 ha. gauta 15848,53Eur skaiciuojant su skaiciuokle galai nesueina. 56eu(pag. išmoka) +44,89=100,89eu dar +1464eu už pirmus 30 ha(mano atveju po 1464/164=9eu uz 1ha)

tai viso turetų būti 110eu, o tik po 96. avansai gauti, antros dalys išmokų gautos

Paskelbta

Jei skaičiuojant tik šias išmokas tai gaunasi, bent jau man, 148,80 eu/ha, kažką ne taip gal nužiūrėjai.

baigta administruoti. ukio dydis 164 ha. gauta 15848,53Eur skaiciuojant su skaiciuokle galai nesueina. 56eu(pag. išmoka) +44,89=100,89eu dar +1464eu už pirmus 30 ha(mano atveju po 1464/164=9eu uz 1ha)

tai viso turetų būti 110eu, o tik po 96. avansai gauti, antros dalys išmokų gautos

man siemet isvis liux gavos po270eur 1ha;]

Paskelbta

Sveiki kolegos kas gali but kai prisijungiu per banka rodo, kad paraiska baigta vertint,atsidarius mokejimu/atsiskaitymu informacija uz zalinima vienoj eilutej rodo pinigu suma, o kitoj eilutej ta pati suma su minuso zenklu ir bruksnelis prie ismoketos sumos. cia kokie neatitikimai su zalinimu ar laiko klausimas kada ikris pinigeliai? aciu uz atsakymus

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...