Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 528
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

Paskelbta

aga 2011m paskutinius pinigėlius už 2010m gavau liepos 27d nors kaip ir iprastai žadėjo iki balandžio pabaigos atsiskaityti :(

šimet net nežinau ka daryti ,avansa dar negaves o sėklos,dizelina reik pirkt.

Paskelbta
aga 2011m paskutinius pinigėlius už 2010m gavau liepos 27d nors kaip ir iprastai žadėjo iki balandžio pabaigos atsiskaityti :(

Rašyk motyvuotą prašymą, kad išmokėtų išmokas.

Paskelbta

Ar kas rašėt tokį prašymą,ar padeda? Mano patikra tik gruodį buvo,tai į terminus manau sunkiai tilps.Ėmiau paskolą kombainui,tai pagal tuos terminus planavau ir atidavinėti,bet jeigu man vėluos pinigai,tai manau gal rašyti.Nes su paskolos terminais nesinori prisidaryti problemų :eusa-think:

Paskelbta

Ar kas rašėt tokį prašymą,ar padeda? Mano patikra tik gruodį buvo,tai į terminus manau sunkiai tilps.Ėmiau paskolą kombainui,tai pagal tuos terminus planavau ir atidavinėti,bet jeigu man vėluos pinigai,tai manau gal rašyti.Nes su paskolos terminais nesinori prisidaryti problemų :eusa-think:

Užpernai rašiau, kažkas anonimiškai NMA įskundė nepelnytai, buvo patikra, jokiu neatitikimų nerado. Parašiau NMA direktoriui motyvuotą laišką ir kažkur už pusantro mėn. gavau didžiąją dalį pinigų.

Paskelbta

Visada tenkina prašymą. Svarbu tinkamai parašyti situaciją, paminėk smulkiai pasiimtą paskolą ir suveiks.

Paskelbta

reikia rasyti prašyma tam darbuotojui kuris administruoja tavo prašyma, nes pries naujus metus siunčiau ekologiniu produktu realizacijos lentele, tai tik ana diena užregistravo kad gavo, ilgai keliavo nes nebuvau nukreipes konkrečiam darbuotojui

Paskelbta

1. T v i r t i n u 2012 metų kompensacinių išmokų pagal Lietuvos kaimo plėtros 2007–2013 metų programos priemonę „Išmokos ūkininkams vietovėse, kuriose yra kliūčių, išskyrus kalnuotas vietoves“ dydžius:

1.1. didelio nepalankumo vietovėse – 179 Lt/ha;

1.2. mažo nepalankumo vietovėse – 136 Lt/ha.

Paskelbta
:lol::lol::lol::eusa-clap: galim ir nebegaut zum skyrelyje klausimai-atsakymai žmogus buvo užklauses kada pradės mokėt uz pasėlius ir kvotinį pieną atsake kad nuo sausio 1d. iki balandžio mėn. i ėjau ne senei paskaitinėt žiuriu ištrinta nei klausimo nei atsakymo taigi galim ilgai laukti pinigėliu o gal dar ir nesulauksim.Mes ne uz skerdimą :eusa-pray::eusa-clap::eusa-clap::eusa-clap: dar negavom
Ramu kazkaip :eusa-think: Mazu nebeduos isvis pinigeliu :lol:

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...