Jump to content

Zymeto Kuro Kaina


krucius

Recommended Posts

O manot jei neregistruosit, tai nieks neprisiknis?teoriskai net ir ta 20 litru kanistrą kuriuo parsivežat kurą turėtumėt registruot.

nebesvaigstam. vezti iki 200ltr nieko nereikia o virs 200ltr  mentai gali paprasyti pagal pilna programa leidimo vezti naftos produktus arba kaip ten tarp furistu kalba 95kodo pazymejima.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

nebesvaigstam. vezti iki 200ltr nieko nereikia o virs 200ltr mentai gali paprasyti pagal pilna programa leidimo vezti naftos produktus arba kaip ten tarp furistu kalba 95kodo pazymejima.

Pas mus nesenai buvo "reidelis" prie degalinės, ir keli ūkininkai gavo įspėjimus.Tai tiesa ar netiesa, prisikabinti gali prie betko.
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

nesusigaudai tai bent nerasinek pievu.

Profesinė kvalifikacija suteikia vairuotojui teisę vežti keleivius ir/ar krovinius komerciniais tikslais (gaunant atlygį už darbą) pagal vairuotojo įgytai kvalifikacijai numatytas taisykles. Kiekvienas  C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D, DE kategorijos vairuotojas privalo būti įgijęs pradinę profesinę kvalifikaciją ir kas 5 metus ją atnaujinti periodiniais vairavimo mokymais, kaip tai numatyta 2003 m. liepos 15 d. Europos Parlamento ir Tarybos direktyvoje 2003/59/EB „ Dėl tam tikrų kelių transporto priemonių kroviniams ir keleiviams vežti vairuotojų pradinės kvalifikacijos ir kvalifikacijos tobulinimo“

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Šiandien skambinausi į VMI pasiklausti dėl kuro talpyklų įteisinimo - man konsultantė atsakė, jog kuro talpyklų įteisinti nereikia, nebent bus teikiamos pilstymo paslaugos. Savo reikmėms bačkas gali statyti, sandėliuoti kurą ir jų įteisinti nereikia. Tiesą pasakius tokio atsakymo nesitikėjau, tad noriu paklausti ar man čia nesamonę konsultantė pasakė ar tikrai tokia tvarka galioja? Gal kas susidūrėt?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...