Jump to content

Zymeto Kuro Kaina


krucius

Recommended Posts

Nesigilinau kuo skiriasi, bet žieminio tikrai daugiau valgo.

 

situ teoriju esu girdejes daugiau valgo maziau valgo galia dideja galia mazeja ot paradoksas  vadinasi kuras gali ir tarktoriui  kenkti  ir atvirksciai del esancio rapso. zodziu... reik imt dabar dali sumaisyt su vasariniu ir bus ok

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiek per ziema vidutiniskai vilkikas nuvaziuoja desimciu tukstanciu kilometru ar kiek simtu valandu praburzgia jo variklis. Idomu kiek ju sugenda del zieminio kuro? manau kad ne vienas.

O as manau, kad del kuro nesugenda nei vienas! Jei kuras geras tai nera del ko ir gesti. Ir siaip dazniausiai gedimai juk buna ne del kuro, o del jame esanciu priemaisu, kurios neatvaziuoja su kuru, o buna backoje.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Nelabai aš suprantu dizelino kainų Lietuvoje kilimo ir kritimo kas galėtų paaiškinti?

Naftos kainai buvus 120$ mums dyzelio litras kainavo 0,75€, Naftai nukritus iki 50$ litro kaina buvo 0,5€ (čia truputį su paklaida nes skirtingas pardavėjas skirtinga kaina bet labai nedidelė paklaida)tai va gaunasi kad naftos kainai krintant 2,5$ dizelio kaina pigo 0,01€ bet vat naftos kainai kylant nuo 50$ iki 62$ dizelio kaina kilo nuo 0,5€ iki 0,62€ gaunasi 1$ -0,01€. Kaip tai susuprast?Dolerio kursas?Taip daug dėl to negali skirtis.Naftos kainai pakilus iki 100$ mokėsim 1€?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...