Jump to content

Recommended Posts

• po 4 savaičių...
  • po 2 savaičių...
  • po 3 savaičių...
Paskelbta
Prieš 1 valandų, Robertas08 pranešimas:

Prastoj žemėj smėlynuos prikūlėm po 6t. Geresnėj tikiuos 7t, kaip šymet neblogai visai.

Kaip dregme?ar lengvai kuliasi, varpu galus iskulia?

Paskelbta
prieš 23 minutes , Augis100 pranešimas:

Kaip dregme?ar lengvai kuliasi, varpu galus iskulia?

Del varpų galų manau priklauso nuo kombainisto ir kombaino priežiūros,drėgmė 15-16. Kuliam nes rapsas dar žalias,tai mušam kvietrugy ,kad darbo būtų.

Paskelbta
On 2019-07-19 at 23:48, Robertas08 pranešimas:

Del varpų galų manau priklauso nuo kombainisto ir kombaino priežiūros,drėgmė 15-16. Kuliam nes rapsas dar žalias,tai mušam kvietrugy ,kad darbo būtų.

iš patirties žinau jei varpos galai nesikula tai buna pilnai nepriėje.kaip vienas agronomas sakydavo truksta vieno lietaus.Nors gali vėja padidinti ir tos varpikės pasiliks laukuose.

Paskelbta
Prieš 2 valandas, grazbek pranešimas:

iš patirties žinau jei varpos galai nesikula tai buna pilnai nepriėje.kaip vienas agronomas sakydavo truksta vieno lietaus.Nors gali vėja padidinti ir tos varpikės pasiliks laukuose.

Padidinęs biškį. Esu rades vieną kitą su pora grūdų. Nelaikau to dideliu nuostoliu.

Paskelbta
prieš valandą, rimviszum pranešimas:

Sveiki, ką patartumet iš kvietrugiu kaip cappricia? Auginau meloman labai dygsta varpose dar nebuvo subrende pilnai o jau radom dygusiu.

Siandien kuliau tai irgi buvau rades dygusiu bet ne daug. Byrejo po 5 t vidurkis

Paskelbta
Prieš 17 valandų, rimviszum pranešimas:

Sveiki, ką patartumet iš kvietrugiu kaip cappricia? Auginau meloman labai dygsta varpose dar nebuvo subrende pilnai o jau radom dygusiu.

Trismart byra apie 6 t su biski

Paskelbta
Prieš 3 valandas, hellboy197 pranešimas:

Kokia geriausia žieminiu kvietrugiu veislė iš kuriu esate auginę ir kas ja prekiauja? O gal kas iš forumiečiu turi sėklos parduoti?

Geresnes kaip senoji grenado dar nebuvau sutikes.

Paskelbta
Prieš 6 valandas, grazbek pranešimas:

man irgi valentino buvo geriausi:icon-lol:

Perskaičiau visą šia temą, kiek supratau geriausios veislės buvo fidelio, sequenz, grenado. Tačiau nerandu jog tokiom sėklom kas prekiautų iš rimtesnių firmų... Ar jau gal nebėra jų įsigyjimui?

Paskelbta
prieš valandą, manttys pranešimas:

RYT KULSIU KVIETRUGĮ, kokiepatarimai su kombaono reguliavimu, kad nevarytų varpų galų ant sietų? Pernai buvo užknisę

Ta pati beda pas mane siemet buvo...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...