Jump to content

zapaske

Nariai
  • Pranešimai

    75
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario zapaske paskelbtas turinys

  1. 2140 susisukimas tikrai turi būti normalus. Turiu 1135, ta pati bazė, pasukamumu nesiskundziu Nesenai pardaviau 155-65, pas kurį stovi vairo kolonelė ,ten tai jo pasukamumas blogesnis..
  2. Tik yra didelis bet.. Jeigu pastatas pirktas is kolukio uz pajus, reiskias nera jokios registracijos, neatlikti jokie matavimai. Tokioje situacijoje notaras nieko negali padeti kol nesutvarkysi dokumentu ant zmoniu kurie nurodyti kaip pirkejai ant pirkimo/pardavimo protokolo arba ant paveldetoju. Jeigu noresi tik savo dali prisiregistruoti, vistiek turesi daryti viso pastato matavimus.
  3. Tai gal žmogus nemoka internetu naudotis ,kad tokiam mf dalių nerado?
  4. zapaske

    Ka manote apie Claas Mercator 75 ?

    Gal kas kažką galit papasakoti apie deutz-fahr senesnius kombainus su oru aušinamais varikliais? Kaip su jų dalimis reikalai?
  5. Bet pati pečiuko šlanga yra šilta, ar tai nieko neįtakoja?
  6. Sveiki, gal kas esat susidūrę su tokia bėda? Mf 6100 serijos traktorius, variklis pašyla ,bet kabinoje pučia tik šalta ora, laikant aukštas apsukas pradeda pūsti šiltesni orą. Termostatu nėra, sistema nuorinta. Vandens pompa kalta?
  7. zapaske

    MTZ 952

    Ai, tada su tokia reikalų niekada neturėjau Pas mane buvo vienas ričiagas, 3 bėgiai ant palėtintojo, 4 ant pagreitintojo plius atskiras ričiagas zuikys-vėžlys
  8. zapaske

    MTZ 952

    Apie kokia dėže mes čia kalbam? Pusiau sinchronizuota ar pilnai sinchronizuota?
  9. zapaske

    MTZ 952

    Pritariu ,kad vieniems pasiseka su mtz kitiems ne. Turėjau 1998m belarus 920 (Tas pats kas 952 tik be turbos) tai laikė labai gerai ir nusiskundimų tikrai neturiu. Ir su ta 7 bėgių dėže gan smagu važiuoti.
  10. Variklis perkinso - nieko blogo jame nematau, dėžė - dynashiftas ,tai važiuosi smagiau negu su belarusu, bet ir remontas visai kitoks. Sako žmonės ,kad dėžės lepios ,bet manau tokio tipo dėžes reikia prižiūrėti nesvarbu mf ar jd. Viskas priklauso kokios būklės nupirksi ta traktoriu.
  11. Jeigu spaudimo ištikrūjų nebūtu tai išvis nevažiuotum. Manau dėl šventos ramybės reiktu pasitikrinti dėžės spaudimus, poto ziureti elektra, nes jeigu nors vienas daviklis gryba užpjauna tai ir gali pridaryt tokių nesamonių. Man Mf 6100 serijos traktoriui pradėjo nesijungti zuikys-vezlys, tai teko kompa vezti remontuoti. O vairas lengvas?
  12. Sveiki, mf 6100 serija. Ka reiškia šita lemputė? Kai dirbama po 30-50 min užsidega. Kartais ne dėžės tepalo filtras?
  13. zapaske

    Garažo statyba

    Sveiki, gal kas darėtės nesenai projektus garažo statybai? Kiek +- kainuoti gali?
  14. Nesu susidūres su case 5140, bet jeigu yra pusbėgiai tai gal pirma susižiūrėk spaudimus kokie turi ateiti į juos. Gal nesudaro tam tikro spaudimo todėl ir buksuoja.
  15. zapaske

    Avių parazitai

    tai va, galvojau tik parduoti juos rudeniop.. Tai teks palaikyti iki rugpjūčio vidurio. O mėsa įgauna kažkokį kita specifinį skonį ar kažką tokio?
  16. zapaske

    Avių parazitai

    Sveiki, atsitiko tokia situacija - avinukai nukirmyti intermec tirpalu liepos pradžioje (Tikslios datos neatsimenu, tame ir bėda..) ,bet suduota dozė buvo kazkiek mažesnė, kokia turėjo būti. Rašo ,kad po skiepo turi praeiti 49 paros iki pjovimo. Taigi ar galima pjauti ėriukus kažkiek ankščiau laiko? Ar geriau nerizikuoti?
  17. zapaske

    Česnaku auginimas

    Nepradėjom, žievelė dar storoka, tai gal po kokios savaitės pradėsiu. Derliai geri, česnakų augintoju skaičius didesnis, tas ir įtakoja žemas kainas. Kam pirikupui pirkti brangiau, jeigu atsiras kas parduos pigiau? Nesidomėjau, gal turguose kritusios česnakų kainos?
  18. Tai taip, senus šiferius pramušė ,tai apie bitumine danga nėra ka sneketi. Daugiabučių laiptinių stiklus (paprastus) išdaužė, poto keliems žmonėms mašinos stiklas dužo, kitiems stoga sulankstė mašinų. Žodžiu labai daug nuostolių.
  19. Pas mane panašiais pasipylė, tai neliko nei namo,nei garažo stogo.
  20. zapaske

    AVIU GANYMAS

    Mano manymu tai gal geriau ,kad pašiūrė būtų. Vistiek nuo vėjo ir lietaus turėtu kur pasislepti. O kur žiema jas laikysi?
  21. zapaske

    Teritorijos stebejimo sistema

    Rašo 30m, bet realybėje kažkur perpus (ryškaus vaizdo). Jaigu wifi neproblema, tada gali rinktis iš daug kokybiškesnių kameru. Nes tos 4g kameros vos ne 2x brangesnės už wifi.
  22. zapaske

    Teritorijos stebejimo sistema

    Spausk jaigu nori ,kad detus sim kortele reikia imti su 4g. Aisku jaigu nori ,kad pritrauktu, vaizdas butu geras ir ryskus - yra tokių pačiu kameru po 130-180 eur. Bet dar karta pakartosiu - vaizdas patenkinamas, bet nėra labai geras (atitinka kaina). Priklauso kokia sim kortele naudosi (svarbu geras ryšys), jaigu ryšys geras galima susididinti vaizdo kokybe ir visai neblogai viskas matosi. Jaigu ryšys silpnokas, susimažini kokybe ir jokio striginėjimo nėra. Plius šiose kamerose yra mikrofonas. Jaigu yra pastovus interneto ryšys, manau geriau imti su wifi kameras, tada galima prisijungti prie vieno interneto srauto kelias kameras ir plius uz tokia kaina jau iseitu wifi ptz kamera su pritraukimu,geresne kokybe.
  23. zapaske

    Teritorijos stebejimo sistema

    Turiu ptz kamera(Gali pats valdyti), parsisiunčiau iš kiniečių. Mokėjau berots 67 eur. Jungi akuma, idedi sim kortele su interneto planu ir gali stebeti tiek per kompiuteri, tiek per androida is bet kurios pasaulio vietos, reikalingas tik internetas. Aisku kokybe turetu buti aiski uz tokia kaina, bet man pilnai uztenka. Jaigu yra noras gali parsisiusti vaizdo irasa is kameros perziureti arba issiimti sd kortele. Medzioklines kameros ir liks medzioklei, praeitais metais nusipirkau pigiausia varianta.. Tai gryba pjaudavo nuotrauku siuntimas.
  24. Apie lytagrinius irgi mąsčiau ,bet jų kokybė kazkaip abejotina. Galvojau bus naujų pirkti kazkur, bet pasirodo reiks ieškoti dėvėtų.
  25. Sveiki,gal žinot iš kur gauti stegsted sta metaliniu seklavamzdziu?
×
×
  • Create New...