Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 14 valandų, grazbek pranešimas:

na ką nususę šiemet kvietrūgiai  - budavo visada iki pažastu šiemet turbūt bus tik iki keliu.jau vėlevinis lapas pas mumis.

DSC_0839.JPG

pas mane tokie patys, veisle talentro.

Paskelbta

Kokį kiekį karbamido vasarą galima purkšti žieminiams nerizikuojant nudeginti, jei purškimas yra tik vakarais.

Iki šiol purkšdavau po 10kg. Tikriausiai galima drąsiai dėti daugiau, bet kiek.

Paskelbta
Prieš 2 valandų, bebras3 pranešimas:

Kokį kiekį karbamido vasarą galima purkšti žieminiams nerizikuojant nudeginti, jei purškimas yra tik vakarais.

Iki šiol purkšdavau po 10kg. Tikriausiai galima drąsiai dėti daugiau, bet kiek.

kam tas karbamidas kvietrugiam?

• po 2 mėnesių...
  • po 3 savaičių...
  • po 2 savaičių...
Paskelbta
prieš 17 minutes , tadasg pranešimas:

neturiu nei gramo kvietrugiu, viską pardaviau ir nebesėsiu šiemet jų

Ta pati situacija - kalkinimas ir kviečių veislės, kurios puikiai auga priesmėlyje.

Paskelbta

O aš sėsiu nes kitos alternatyvos nematau jiems.niekas kitas neauga dorai tuosia smėlynuose ir zvyrinuose o ir branda ankstyvesnė nei skageno nereikia sukti galvos kokia ankstyva veisle seti kvieciu.o ir ziemoja geriau nei kviečiai.minusai yra keli dazniausiai kaina panasi kaip pašariniu miežiu ir antras minusas tersiasi laukai.

Paskelbta

jei normalus smėlis, ten vasara kepa tiek miežis, tiek kvietrugis, keps ir kvietys, tad didelio skirtumo nebus. Dėl taršos laukų ir kviečių sėklos, nežinau, išsisprendžiau tai keliais skutimais laukų, bei kūlimo sėklinių paskutinių, kai prasivalo ir kombainas, ir valomoji, ir džiovykla. Aš neauginsiu vien dėl to, kad kaina jų nedžiugina, bei šiek tiek maišosi kultūros ir sėjomaina, saugotis kad neprisiterštų sėkla ir panašiai. Bei atėjo laikas kai niekam nereikia jų.

Paskelbta

Pora metų sėjau maždaug po 60ha kvietrugio, paskaičiavus pinigus, šiemet sėsiu apie 20ha pašarui. Jei daugiau iš ha norisi kult, automatiškai ligų priežiūra pasidaro tokia kaip kviečių.

Paskelbta

na ligom tikrai užtenka dvieju purškimu trečio tikrai nereikia.mano isitikinimu reikia trešti kaip kviečius o fungicidinė programa miežiu tinka ir trumpinimus nepamiršti.o rezultatas gaunasi kaip žiem.miežiu.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...