Jump to content

MTZ-50 galines padangos.Kokias deti?


Ramsas

Recommended Posts

Sveiki.Turiu MTZ-50 vientilti.reikia galines padangas keisti,nes jau plikos.galvojau deti 15,5r38,bet apziurejau,kad gali buti obodai siauri (dabar stovi 13,6R38).ar eina ant tu paciu obodu deti? Gal kitus obodus pirkti,tik ar verta? Idomu kaip ariant pasijaustu.siaip planuoju Taurus padangas pirkti,nes "karbai" tikrai ispudingi.gal deti tokios ismieros kaip yra ir nesukti galvos nes skirtumas apie 1000 lt gaunasi.patarkit :icon-question:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymai 75
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

orginaliai mtz 50 ajam eina panasios i katino (T40). nes ratlankiai beroc yra vienodo plocio. na kokias padangas rinktis tai cia pagal kisene. pvz as ariau rudeni su mtz 52 kur padangos katinines. tai traktoriaus ratai kaip peilei pjauna zeme ir labai greitai seda. o kaimynas are su 80 pas ji uzdeti kirovo ratai. na manau aisku kas klimpo kas ne... bet vel tokiu ratu ir kaina ir panaudojimas. jau bulves kasant reikia keisti i siauresnius ir t.t. mano patarimas tik nedek labai siauru, jai obadai pas tave katino tai pirk paprastas 80 padangas. vis geriau nei katino peiliai :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

ratlankiai tikriausiai kaip tokie kaip T-40,nes MTZ-80 platesni.deciau platesnes ant tu paciu obodu,bet gali padanga labai is sonu suploti.tarp siu padangu apie 6-7 cm skiriasi plotis.nezinia kaip realiai sukibimas.Mano senuke idetas astuoniasdesimtinio variklis,tai traukia gerai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane platesnės uždėtos ir jau ne vienos sudevėtos. Kad prasčiau dėvisi nepastebėjau, dyla vienodai ir šep viskas gut. Miškiniai tokius ratlankius naudoja del mažesnės tikimybes kad koks šakalys ilys.

Pradžioj irgi maniau kad tai labai blogai, padanga suklupdyta, bet iš tikro pofigu. Pirkt naujus barabanus vien dėl "nekokio" vaizdo neverta.

Tiesa, pirkdamas padangas atkreipk dėmesi i sluoksnių skaičių, slėgį, nes iš pažiūros vienodos padangos gali būt skirtingos.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

ta prasme ant siauro barabano platesnes padangos? man atrodo,kad neturetu labai isgaubti padanga,bet maza kas.nebandziau,todel ir klausineju,nes obodai nepigus,o pas mane ne ta technika i kuria tukstancius verta kisti.kaip sakant su minimum sanaudu maksimum naudos islauzti :) su dabartiniais ratais 3-ju korpusu Kverno nepatraukia,o ir dviem gerai eina tik kur sausa

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Vientiltis sunkiose žemese kai šlapia buksuos ar su seuresniais ar su platesniais ratais panašiai, jeigu daug vagot ar sodint bulviu reik ar kitu daržoviu augini tai gal tuos seuresnius gali jeigu daržoviu neaugini tai platesni geriau, del obodu tai nesuk smegenu viskas bus ok., dar žiurek pirkdamas Taurus, ju protektorius buna ant kai kuriu labai aukštas ir jeigu pavizdžiui ta seuresne bus su aukštu protektorium o platesne su žemesniu(normaliu) tai ta seuresne dar giariau kabins arime nei ta platesne, yra dar vienas varijantas, kiek suprantu ruošiesi pirkti naujas padangas iš parduotuves, pasidairyk skelbimuose, autopliuse, skelbiu, autogide ir t.t, ten kartais papuola su ratlankiais 16,9 ant 38 padangu nedaug devetu, tavo vientilčiui jos tiktu ko gero(reiktu pasižiuret ar nesieks sparno) ir manau kainuotu kaip tos naujos, tada dar svoriu ar vandens ir sukibimas arime bus puikus(trauks tris korpusus).

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

16,9 plocio netilps.nebent sparnus pjauti.darzoviu nemazai yra,bet,man atrodo,kad buvems apdirbti ar pan darbams geriausia darzines padangos,nes ar 13,6 ar 15,5 lips ant vagu.aisku,idealu butu,kad kuo universaliai sita "pedisoka " panaudoti.dar tik pirmi metai jis pas mane,tai silpnokas mechanizatorius esu :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Šitos jau nuo senatvės :) bene 15 metų jom jei nedaugiau. Dirbo daug, žiemą irgi, nei dengtos nei garažo matę.

Kaip dabatinės naujos nzn, bet prieš kelis metus pirktos padangos labai suskilinėjo jau antruose metuose (priekinės). Apmaudu net. Sako kad nuo frontalinio, bet labai tuo abejoju nes ant abiejų traktorių ir ne man vienam. Senos nebuvo tiek suskilusios kiek naujos. Guma nekokybiška.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 mėnesių...
  • po 2 mėnesių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...