Jump to content

Tiesioginės išmokos 2016 metais


Mode

Recommended Posts

Briuselis, sausio 13 d. Europos Komisijos skaičiavimais, tiesioginių išmokų lygis ES šalyse 2016 metais ženkliai skirsis: didžiausios išmokos už hektarą sudarys 800 eurų, mažiausios nesieks nė 100 eurų, praneša „Agra Europe".

Skaičiuojama, kad didžiausias tiesiogines išmokas už 1 hektarą 2016 metais gaus Maltos žemdirbiai - 800 EUR (2 760 Lt), Belgijoje ir Nyderlanduose jos sudarys 460 EUR (1 590 Lt) ir Italijoje - 413 EUR (1 426 Lt).

Vidutinio dydžio išmokas gaus žemdirbiai Vokietijoje - 318 EUR (1 100 Lt), Prancūzijoje - 300 EUR (1 035 Lt), Ispanijoje - 246 EUR (850 Lt), Didžiojoje Britanijoje - 229 EUR (790 Lt) ir Lenkijoje - 214 EUR (740 Lt).

Mažiausios tiesioginės išmokos bus Portugalijoje - 179 EUR/ha (620 Lt), Lietuvoje - 145 EUR/ha (500 Lt), Estija - 118 EUR/ha (407 Lt) ir Latvijoje - 95 EUR/ha (330 Lt).

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

as kaip suprantu ES principas esanciu es saliu ekonomikos lygio kelimas ir suvienodinimas, t.y. turetu ir buti kad lietuvaiciai ir kiti naujokai gautu daugiau ismoku ir t.t. nei senbuves kurios ekonomiskai stipresnes ir tokiu budu pakeltu atsilikusiu saliu ekonomikos lygi iki vidutinio standarto o dabar gaunasi kad vistiek stipresnes gauna daugiau, o silpnesnes maziau. Tai kur cia lygybe, ekonomikos vienodinimas? Kai vieni gauna daugiau ir taip budami stipresni. O dar ir atomke priverte uzdaryti ir zemes pradesim atidavineti uzsienieciam, o uz visas sias privilegijas is uzsienieciu gavom kelis traktorius ir kelis km nutiestu keliu. :lol:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

kas jei ne jie patys taip keliais ir vazines :icon-twisted: ir aplinka bus sutvarkyta ir keliai graziai irengti es lesomis.

kokios dar lygibes mes cia norim jei tarp lietuvos jos nera...

kaip su ismokom pvz: vieni gauna 400lt/ha o tas kuris jaunas ukininkas ikures uki po 2006. ir dabar deklaruoja gauna tik 340lt/ha. :icon-evil:

ar cia ligybe?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

tas blogiausia kad kai stojom i ES buvo klausiama zmoniu nuomones ar pritariam stojimui. O vat apie visus subtilius niuansus nebuvo kalbama arba tiesiog garsiai neviesinama, del to dabar ir toks pasipyktinimas zmoniu.

Vat pvz as nesuprantu kam buvo toks dalykas daromas jei planuojama ateityje vistiek tureti atomine, kam buvo kuriamas Ignalinos atomines uzdarymo fondas ir is jo dalinamos ir statomos "kaimo turizmo", o daugumoje valdzios funkcionieriu vylos.

O vat kai jau uzdarem atomine pasirodo nera pinigu naujos statybai. Tai jei buvo lesos skiriamos atomines uzdarymui tai lygiagreciai tas lesas reikejo skirti naujos atomines statyboms , ne "kaimo turizmui" kelti. O visu tu vylu savininkai kaip paziuresi vienaip ar kitaip susije su valdzios organais. Buvo legalus tokiu principu pinigu nutekinimas i savo kisenes. Neneigiu gal ir vienam kitam mirtingajam pasiseke ir gavo paramos, juk ant vaizdo reikia ir mirtingiems duoti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...
  • po 1 mėnesio...
  • po 3 mėnesių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...