Jump to content

Ka pasirinkti 200h dirbamai zemei?

Recommended Posts

Paskelbta
o kaip tie sampo kombainai? 3000 serija? jai toki imt tai dar lieka litu ANT angaro :)

tu sulygink jo pralaidumus ir kulimo sistemos parametrus su claas, jd ar nh analogiskos galios ir manau viska suprasi... :icon-wink:

kazkaip apie sampo nieko nerandu ... net oficialiam puslapyje

• Atsakymai 202
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta
o kaip tie sampo kombainai? 3000 serija? jai toki imt tai dar lieka litu ANT angaro :)

tu sulygink jo pralaidumus ir kulimo sistemos parametrus su claas, jd ar nh analogiskos galios ir manau viska suprasi... :icon-wink:

kazkaip apie sampo nieko nerandu ... net oficialiam puslapyje

Pabandyk nueit i rovaltros puslapi, paskui kombainai, kamputi smulkiom raidem brosiura yra tegu uzsikrauna ir pirmyn

Paskelbta

na buvau nuvares i dojusagro, ten pasiule cws 1470 ir 1570 tai 1570 pilna komplektacija su 6,1 kederiu + rapso stalas su vezimeliu ir 2 atpj. 420k lt :D o 1470 ar 1570 nbl atsimenu su 5 kederiu su automatiniu kopijavimu, plius rapso stalas be vezimelio 370k lt tai kam pirkt sampo jai uz tokia pat kaina iseina jd :D ir dar kapeiku lieka :icon-cool: mas da nuderejus i 350 k but imanoma tilpt :D

Paskelbta
na buvau nuvares i dojusagro, ten pasiule cws 1470 ir 1570 tai 1570 pilna komplektacija su 6,1 kederiu + rapso stalas su vezimeliu ir 2 atpj. 420k lt :D

Sakai su pilna komplektacija :eusa-think: Nenustebk, bet nebus nei šiaudų separatoriaus nei pelų skleistuvo :eusa-shifty: (jei bent įsivaizduoji kas tai per reikalas) Nebent perki ratus su varikliu :lol:

Paskelbta

Na manau del kainos tai viesai forume kazi ar vadybininkas pasiulys tikra kaina, manau deretis reiktu akis i aki, Šiaip jau mano nuomone gal tos laverdos ir neblogi kombainiukai, bet kol jie ispopuleres ant LT bent jau pradžiai ju kaina turetu but kokia 10 procentu zemesne uz konkurentu.

Paskelbta
DZestis- tai dar neatsiunte claaso komerciniu? :) idomu kokios kainos.. :icon-wink:

atsiunte su pjaunamaja c490 ir su countur (nepilna) sistema ir ratais 650 plocio, su rapso stalu su 2 atpjovejais, 396k lt be pvm, db uzsakiau pilna auto countura, ratus 800 plocio, tai ziuresim kokia kaina bus, dar sake atsius ir su vario kederiu kaina :) , o su pvm tas pirmas variantas 479k lt

Paskelbta
DZestis- nu gal vario kederis bus 5,5m (ar kiek ten...) nes seip mazokas 4,9m.. ir kaina jau didele :icon-eek: gal verta ir apie laverda pagalvoti :icon-wink:

vario 5,40 , na uztenka ir to 4,90 , dirbom su 3,90 ir spedavom viska, ziuresiu ant kiek kaina skirsis su vario ir be vario

Paskelbta

Nekuriant naujos temos, pas mane panasi situacija.Pakolkas domejausi rimtai tik Acros 560.Kaina +- 330 tuks. Lt. Yra 1 sezona dirbes tai be gedimu.Bent zmogus nesiskundzia.Panasiu parametru vakarietis nuo 400 tuks.Lt

Paskelbta
Nekuriant naujos temos, pas mane panasi situacija.Pakolkas domejausi rimtai tik Acros 560.Kaina +- 330 tuks. Lt. Yra 1 sezona dirbes tai be gedimu.Bent zmogus nesiskundzia.Panasiu parametru vakarietis nuo 400 tuks.Lt

Tai deveta zadi imt ar nauja? :icon-rolleyes:

Paskelbta
Kazzin ar sauliaus rotoriukas jau isseina.... bet uz ta trainaicio nesamone moket 400k tai cia turi but nuciuozes..........

bet tipo raso jai uzsisakai tai atsius is gamyklos ir pvm bus nemokamas tai tipo iseina kad uz 400k gaunas? :eusa-think:

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...