Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 17 minutes , Gunia pranešimas:

man kaip tik pasiūlė metazamixa su sultanu..nes geriau tvarko žliugę, kurios kažkiek turiu o kitur jau problema su ja..

na taip metazahloro didesnis kiekis geriau tvarko žliūgę.

Paskelbta

Kokį rudeninį herbicidą iš patirties siūlytumėt pasirinkti? Legacy pro? Komplet? Ar kokį kitą mixą? Pirmi metai planuojam naudot, tai būtų labai naudingi jūsų pasiūlymai ir patirtys..

Paskelbta
prieš 26 minutes , anddam pranešimas:

Kokį rudeninį herbicidą iš patirties siūlytumėt pasirinkti? Legacy pro? Komplet? Ar kokį kitą mixą? Pirmi metai planuojam naudot, tai būtų labai naudingi jūsų pasiūlymai ir patirtys..

Boxer 2l plius Mateno duo 0.35l.

Paskelbta
On 2021-09-02 at 09:42, Ūkio naujokas pranešimas:

Kokiom normom jei ne paslaptis? Nestresavo rapsai? Kokioj fazėj purškei? Ačiū

Jei atmintis nepaveda taip po 0,75l/ha ir vieno ir kito. Jokio streso nebuvo. Purškiau kai buvo jau pora tikrūjų lapelių.

Paskelbta
Prieš 8 valandas, anddam pranešimas:

Kainos ir kokybės santykis pats geriausias? :) kiek maždaug ha kaina gaunas? :)

Tikrai labai geras variantas, efektyviau veikia pries smilguolę ir dviskiltes piktžoles, nei tarkim Legacy pro 1.8l/ha. 

• po 3 savaičių...
Paskelbta

Kviečiai pavasarį purkšti Tombo, miežiai - Saracen ir Nuance. Po jų pasėti rapsai. Kur po Tombo retesni ir žymiai mažesni, nei kituose laukuose. Ar gali Tombo turėti įtakos rapso sudygimui ir augimui? Visur sėta į skutimą.

Paskelbta
prieš valandą, Jaunasis321 pranešimas:

Kviečiai pavasarį purkšti Tombo, miežiai - Saracen ir Nuance. Po jų pasėti rapsai. Kur po Tombo retesni ir žymiai mažesni, nei kituose laukuose. Ar gali Tombo turėti įtakos rapso sudygimui ir augimui? Visur sėta į skutimą.

Gali.

Paskelbta
prieš 32 minutes , Remse pranešimas:

Gali.

Na aš ir taip manau, nes vaizdas smarkiai skiriasi, nors daryta viskas taip pat. Ką tuomet naudoti kitais metais kviečiuose, kad paimtų vienskiltes ir dviskiltes, bet ir nebūtų agresyvu rapsui?

Paskelbta
prieš 13 minutes , Jaunasis321 pranešimas:

Na aš ir taip manau, nes vaizdas smarkiai skiriasi, nors daryta viskas taip pat. Ką tuomet naudoti kitais metais kviečiuose, kad paimtų vienskiltes ir dviskiltes, bet ir nebūtų agresyvu rapsui?

Axiali ir kazka nuo dviskilčiu pagal poreiki.

Paskelbta
prieš 25 minutes , Jaunasis321 pranešimas:

Rexade, Avoxa. 

Paskelbta
prieš 27 minutes , Jaunasis321 pranešimas:

Axial + nuo dviskilčių arba broadway star plius mcpa.

Paskelbta
prieš 8 minutes , juska pranešimas:

Tombo instrukcijoje yra rašyta kad rapsa negalima sėti.

Kaip tik parašyta, jog galima sėti ir žiemini ir vasarinį.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...