Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Tai va aš tombo ir naudoju, bet dabar ieškau mikso kokio pigesnio už tombo.

Tombo nieko gero, atsigauna smilguole po jo. O monitorius su arrat yra mirtis viskam. Isbandytas reikslas. Net bandymus darem puse lauko su tombo puse arrat+monitors. Tai skirtumas kai diena nuo nakties antru varijantu. Tik bijau kad imuniteto neigautu, piktzoles. Nes jau nievienus metus naudojam. Plius nereik sunk galvos del ankstiniu, galima ar ne set :)
Paskelbta

Tombo nieko gero, atsigauna smilguole po jo. O monitorius su arrat yra mirtis viskam. Isbandytas reikslas. Net bandymus darem puse lauko su tombo puse arrat+monitors. Tai skirtumas kai diena nuo nakties antru varijantu. Tik bijau kad imuniteto neigautu, piktzoles. Nes jau nievienus metus naudojam. Plius nereik sunk galvos del ankstiniu, galima ar ne set :)

po tombo a nei zoleles nebuna....

Paskelbta

Tai va aš tombo ir naudoju, bet dabar ieškau mikso kokio pigesnio už tombo.

Nebus pigiau nei tombo. As naudojau sekatoriu su atributu nebuvau parenkytas aisku sis mix buvo 3 eur pigesnis nei tombo bet jau gana eksperimentuot imsiu tombo ir bus ramu bent jau zinosiu kad savo darba gerai atliks.
Paskelbta

Šiemet teko panaudoti Tombo, esteta+ sekatoriu ir arrat. Žinoma po tombo laukas buvo švarus gražus miela ir akiai, bet vienas dalykas kaina.. Likau patenkintas ir sekatoriumi su estetu ties kuriuo žadu ir pavasari apsistoti. Arrata greičiausiai atsisakysiu.

Paskelbta

kokios normos naudotos arrat monitor misinuko ?
Paskelbta

Man šiemet monitorius vasariniuose kviečiuose nesusitvarke su aviža dejau pilna norma 27 gramus, žieminiuose viskas gerai, o vasariniuose aviža gavo per galva, bet veliau atsigavo

Paskelbta

O jeigu ta nauja Avoxa vietoj Axial? Yra kazkoks skirtumas kainose?

Va man irgi įdomu kaip ta avoxa?tipo sumaišytos viena iš tombo veiklioji medžiaga ir axialio veiklioji medžiaga,naikina vienskiltes,nemažai dviskilčiu,norma 1,35-1,85l,rekomenduoja daryt mišinį su banvelu,estetu,mustangu tada užtenka 1,1l.Litro kaina apie 24eurus.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...