Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Norėčiau sužinoti šeriant kombikorma rašo 5 d. išlauka, tai 5 dienas prieš mušimą nešerti ar 5 dienas po mušimo nevalgiti?

Nu ir pavarot jus 5 dienas iki skerdimo šert reikia grudais ,morkytem petražoliu gali paskutine diena duot pasmaguriaut jei 5 dienas nesšersi sudžius jie tau :lol:

• Atsakymai 489
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

Paskelbta
Gal galite paaiskinti ka kokcidiostatikas duoda? Ar skatina augima ar tai kazkoks vaistas nuo ligu? :icon-question: Aciu

Kokcidiostatikas apsaugo triusius nuo pakankamai pavojingos ligos (kokcidiozės), kuria sukelia pirmuonys, ir turi daug atmainu. Siaip nesiulyciau rizikuoti del sito reikalo, nes pasekmes ziaurios :eusa-doh:

Paskelbta
sveiki gal galit parasyt kaip gaut tos koudijs feed kombikormos. ar yra jos kur tauragej ? aciu

jieskok kitos kombikormos cia zmones kasni rijo kurio nesugeba praryt.man ja veza du menesius ir vis uz dvieju savaiciu bus gal greiciau net galvoju kad i autoatsakikli paskambinau.

Paskelbta
sveiki gal galit parasyt kaip gaut tos koudijs feed kombikormos. ar yra jos kur tauragej ? aciu

jieskok kitos kombikormos cia zmones kasni rijo kurio nesugeba praryt.man ja veza du menesius ir vis uz dvieju savaiciu bus gal greiciau net galvoju kad i autoatsakikli paskambinau.

na nežinau iš kokio krašto tamsta būsit :) Visų pirma yra siekis apsirūpinti gera kombikormą savus ūkius, o tada jau pagal galimybes pasiūlyti kitiems. Didžiausi kaštai susiją su transportavimu, todėl sudėtinga atvežti ar išsiūsti kelis maišus kažkam, nes brangiau kainuos kuras, nei tie maišai :(

Paskelbta

na nežinau iš kokio krašto tamsta būsit :) Visų pirma yra siekis apsirūpinti gera kombikormą savus ūkius, o tada jau pagal galimybes pasiūlyti kitiems. Didžiausi kaštai susiją su transportavimu, todėl sudėtinga atvežti ar išsiūsti kelis maišus kažkam, nes brangiau kainuos kuras, nei tie maišai :(

siaip is taurages o triusiai kunigiskiu kaime gyvena :) siaip is silales parsivezam o jus koudijos kombikorma labai jau isliaupsinot butu ydomu pabandyt :) paimciau pradziai koky 100kg o jei viskas normaliai paimciau ir dideliais kiekiais

Paskelbta

siaip is taurages o triusiai kunigiskiu kaime gyvena :) siaip is silales parsivezam o jus koudijos kombikorma labai jau isliaupsinot butu ydomu pabandyt :) paimciau pradziai koky 100kg o jei viskas normaliai paimciau ir dideliais kiekiais

Kad normaliai bus, tai faktas, jau kelios furos susertos, ir visi dziaugiasi. O del pasaro rasyk man i PM, galesim kazka suderinti.

Paskelbta
Ar galima koudijs feed kombikormą penimiems šerti besilaukiančias ir žindinčias pateles.

Galima serti, nieko blogo nenutiks. Programa naudojama norint gauti didesni ekonomini efekta, bet tai pasijaustu auginant maziausiai 1000vnt. O jei maziau, seri vienos rusies ir nesuki galvos.

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Sveiki :D as pats auginu triusius keli metus ir isbandziau visas lenkiskas bei lietuviskas, ir apsistojau prie Latviskos kormos. Pagal kaina , bei sudeti man preinamiausios.

Taip pat ir galiu parduoti Pasvalio, Pakruojo, Panevezio, Birzu, Siauliu r. 1 kg 1.20 lt. 868208157 galiu ir saskaitas israsyti. Maisai po 40 kg. jei reikia pristatau.

Paskelbta
Sveiki :D as pats auginu triusius keli metus ir isbandziau visas lenkiskas bei lietuviskas, ir apsistojau prie Latviskos kormos. Pagal kaina , bei sudeti man preinamiausios.

Taip pat ir galiu parduoti Pasvalio, Pakruojo, Panevezio, Birzu, Siauliu r. 1 kg 1.20 lt. 868208157 galiu ir saskaitas israsyti. Maisai po 40 kg. jei reikia pristatau.

Parasyk kas gamina, nes su Latviskais tiek nuostoliu apturejau :eusa-doh:

Jei tai Dobeles ar Musa, geriau net nebandyti.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...