Jump to content

Seka

Nariai
  • Pranešimai

    27
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Seka paskelbtas turinys

  1. Seka

    Triušių auginimas

    As ta ja padziovinu ir vietoj kraiko naudoju
  2. Maniske geriete ir turi triusiuku, bet kas nakt sumaste po viena paskanaut. Nors anksciau to nedarydavo.
  3. Seka

    Triušių auginimas

    Manau, kad galima. Bet maniskiai needa.Kazkur cia forume skaiciau, kad kazkas seria tokia zole
  4. Na o man si karta pasiseke:) Nuvaziavau i Ryga ir radau ta palapine su triusiais, vos tik iejau i paroda. Ne labai jau ir daug tu triusiu buvo. Norejau naujosios zelandijos raudonuju nusipirkt, bet tik vienas tebuvo ir tas pats ne pardavimui. Isigijau vienos pilkai melynuju ir gryzom namo.
  5. Mano istorijos tesinys:visa diena kas valanda ejau paziureti tos triuses.Tupi narve rami ir tiek. Viskas kaip ir tvarkoj.Ismetytu nesimato,matau puku kruvele juda, reiskias dar gyvi. Prikroviau jai visko ir obuoliu ,ir grudu, ir druskos laizyt, ir bulviu virtu, ir varskes, ir kombikormos(aisku ne is karto viska sudejau, vis ateidama ka imetu)kad tik butu soti ir neuzeitu noras vaiku est:)Naktis praejo ramiai ir kol kas nesimato jokiu blogybiu. Sakau, gal tas patinas ja apramino? O atsargumo priemoniu buvau visokiu emusis ir rankas patryniau ir triusiuka jos pukais apvyniojau, ir vandens visada sviezaus pilnai turejo, nu nebent, kaip cia buvo rasyta, jai tie dantys nieztejo..Bet tada klausimas:kodel dabar nebeniezti?
  6. O mano atvejis toks: triuse jau 3d.kaip atsivedusi. Prisiskaiciau forume, kad galima apziureti lizda, nors anksciau nelysdavau niekada,uzsimaniau paskaiciuoti kiek gyvybiu ten. Atsargiai praskleidziau pukus ir, vos paliesdama ,suskaiciavau.Ryte atejusi radau 4 triusiukus su nukastomis galvomis, o kiti dar judejo po pukais lizde sveiki.Po valandos vel nuejau.Ir dar viena radau jau be galvos.Tada supykau ir paziurejau i lizda. Ten bebuvo vienas sveikas ir dar gyvas triusiukas. Noredama ji isgelbeti, nurinkau visus pukus, apvyniojau kitos triuses pukais (kuri turejo atsivedusi triusiuku, vienos dienos skirtumu) ir idejau i jos lizda. Lygtais viskas ir ramu buvo. Ateinu siandiena ryte, ogi naujoji "mamyte" viena jau susaldziusi is savo lizdo, kiti 3 sliauzioja bet kur,o viena jau bebaigianti suest.Like graziai guli kruveleje lizdelyje. Supykau ir imeciau ja pas patina, gal apsiramins ir praeis noras triusiena skanaut. Po 10 min isemiau is patino ir grazinau i savo narva. Dabar vis nueinu paziuret, tai kol kas ramu. Kaip manot, sues ji tuos kitus triusiukus, ar ne? Gal dar kas zino kokiu budu, kaip jai ta apetita atmusti?Ar apsimoka bandyt parsinest namo tuos triusiukus?
  7. Seka

    kombikorma

    O kaip vadinasi ta motinine kombikorma? Dabar pabandymui nusipirkau ir seriu koudijs feeds. Anksciau seriau grudais.
  8. As taip pat vaziavau vakar i ta paroda.Labai savo akimis norejau tuos stebuklingus narvus pamatyt,bet buvo labai salta,vaiksciojom ilgai, bet taip ir neradau tu narvu
  9. Seka

    Triušių auginimas

    Man tai tu dokumentu ir nereikia:) Susiradau zmogu, kuris turi vokieciu demetuju milzinu. Norejau nusipirkti, bet man pasake, kad vaikai neatitinka standartu(nors abu tevai pirkti veislyne), todel ir negali man parduoti. Is vados 3 gime visai juodi, kitiems truksta demeliu ant slaunu ir tik vienas toks kaip turetu buti
  10. Seka

    Triušių auginimas

    Dar turiu toki klausimeli specialistams: ar gali taip buti, kad abu tevai pirkti is veislyno ir su dokumentais, o triusiukai neatitinka veislei budingu standartu. Ir ka patartumete tokiu atveju daryti?
  11. Na perskaicius visa si foruma, tai jau tikrai supratau, kad nei tu narvu, nei ju uzgrudintu triusiu TIKRAI nepirksiu(nes ir pas mane tokie pat uzgrudinti:D)Nereikia man ju projektu ir visu kitu siulomu paslaugu.Tik tikejausi, gal siaip kas is veislynu seimininku zada sudalyvaut.
  12. Kaip suprantu pagal pumpucio nuoroda, tai bus ir triusiu ir narvu ir pasaru...Tada gal ir verta pajudet is savo krastu:)
  13. Ryt zadu vaziuoti i paroda "Ka pasesi2011..."Gal kas is forumo dalyviu zada dalyvauti?Sakykit, ar aplamai buna triusiu tokiose parodose? Vaziuosiu pirma karta i tokia paroda.
  14. Gal kas galetu man paaiskint:kodel man,kai kam nors parasau zinute i pm,ji siunciasi visa para(pvz. vakar issiunciau apie 16val, o iki siandiena ji dar vis "siunciasi")
  15. Seka

    Triušių auginimas

    Taip, tinka. Pas mane tokie pat:)
  16. Seka

    Triušių auginimas

    Tiesa, pamirsau pasakyti, kad jei pas jus tokie buteliai kaip 297 psl pumpucio foto,tai tada "borzomi" buteliai netinka. Pas mane buvo pirkti mazi buteliukai, kurie Kikoje skirti visokiems dekoratyviniams triusiukams, pelytems ir t.t.Ant ju sriegio puikiausiai tinka stiklinis mineralinio "borzomi" butelys.
  17. Seka

    Triušių auginimas

    Va pas mane tos šratinės girdyklos kažkokia nesamone, vis varva po truputį... Ir ant vieno butelio bandžiau ir ant kito, visos varvėt pradeda Pas mane irgi tos šratinės girdyklos.Aš vietoje tų mažų "Kikos" buteliukų puikiai pritaikiau "boržomi" mineralinio butelius ir niekas nevarva.
  18. Sveiki, mes is Klaipedos rajono. Auginom tik belgu milzinus, bet kai is Plunges isigijau "belgu milzinu" patele, tai uzsiveisiau hibridu
  19. Seka

    vakcina Triusiams

    Aciu uz atsakymus. Supratau, kad ta kaina tikrai nepakilo tiek, kiek manes paprase. Tai nereiks atsisakyt triusiu ateity:)
  20. Seka

    vakcina Triusiams

    Aciu.Lauksiu ziniu.
  21. Seka

    vakcina Triusiams

    Ir as tiesa sakant issiziojau nuo tokios kainos. Tai pabandziau paskambinti i vetfarma. Bet ji neteikia info privatiems asmenims.Bet pabandziau nors kazkiek issiklausti, tai sake, kad bent pas juos tiek nepabrango
  22. Seka

    vakcina Triusiams

    Laba diena. Noreciau suzinoti pestorin mormyx kaina siais metais. Anksciau mokedavau uz 20 doziu mazdaug 40Lt. Siais metais uz 20 doziu paprase 250 Lt. Ar galejo taip papbrangt. (Beje, cia kaina pasake zmogus, kuris dirba veterinarijoje ir tuos vaistus man uzsake spec ir BE JOKIO antkainio)
×
×
  • Create New...