Romka Paskelbta Rugsėjo 22, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 22, 2010 kaip manote kuri is siu sejamuju butu geresne Amazone D9 ar Rabe ceria 4001. Abieju kainos panasiai vienodos, abi 4m plocio, regulevimai ir panasiai padaryti. Tik neaisku kurios kokybe geresne? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kazkass Paskelbta Rugsėjo 22, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 22, 2010 O kokios tos vienodos kainos ? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ubagas Paskelbta Rugsėjo 22, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 22, 2010 kaip manote kuri is siu sejamuju butu geresne Amazone D9 ar Rabe ceria 4001. Abieju kainos panasiai vienodos, abi 4m plocio, regulevimai ir panasiai padaryti. Tik neaisku kurios kokybe geresne? ar viena sejamaja pirksi ar su freza? Kuhn Premia 4000 turetu but pigesne uz tas dvi. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kazkass Paskelbta Rugsėjo 22, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 22, 2010 Nu, o tai kiek tokia Kuhn kainuoja? As tai zadu pirkt polonez, mechanine, 4 metru, su prispaudimo ratukais, tai kaina 36 tukstanciai plius pvm. O kiek rimtesnes, tokios kaip amazone, net nebesidomejau, del per dideles man kainos bet dabar visai idomu, ar uz tokia (panasia) kaina, ka nors geriau rasciau Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
viktorass Paskelbta Rugsėjo 23, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 23, 2010 kaip manote kuri is siu sejamuju butu geresne Amazone D9 ar Rabe ceria 4001. Abieju kainos panasiai vienodos, abi 4m plocio, regulevimai ir panasiai padaryti. Tik neaisku kurios kokybe geresne? Aš rinkciausi ne ceria o mega dril arba lenku IDEA 3/900. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ubagas Paskelbta Rugsėjo 23, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 23, 2010 Nu, o tai kiek tokia Kuhn kainuoja? As tai zadu pirkt polonez, mechanine, 4 metru, su prispaudimo ratukais, tai kaina 36 tukstanciai plius pvm. O kiek rimtesnes, tokios kaip amazone, net nebesidomejau, del per dideles man kainos bet dabar visai idomu, ar uz tokia (panasia) kaina, ka nors geriau rasciau Kuhn Premia 4000 kainuoja 44900lt Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Romka Paskelbta Rugsėjo 27, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 27, 2010 O kokios tos vienodos kainos ? Rabe 54 000lt o amazone liktai 55 000lt bet tas kainas dar galima aisku kazkiek tai paderinti Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Betygala Paskelbta Spalio 1, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 1, 2010 O as imcia D9 nes tokia jau ir turiu. Neturiu jokiu priekaistu siai sejamajai. Esu ja 100 proc patenkintas. Kita priezastis kodel tokia - pardavimo atveju - zymiai daugiau rinkoje devetu Amazone sejamuju nei Rabe. Todel bus lengvesnis pardavimas. O ir su detalem manau bus lengviau. Rokiskis vis del to LT pakrastys, o Kaunas tai centras:) Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
M&M Paskelbta Spalio 1, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 1, 2010 O as imcia D9 nes tokia jau ir turiu. Neturiu jokiu priekaistu siai sejamajai. Esu ja 100 proc patenkintas. Kita priezastis kodel tokia - pardavimo atveju - zymiai daugiau rinkoje devetu Amazone sejamuju nei Rabe. Todel bus lengvesnis pardavimas. O ir su detalem manau bus lengviau. Rokiskis vis del to LT pakrastys, o Kaunas tai centras:) neisizeisk, bet juokingi Tavo argumentai... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pofke Paskelbta Spalio 1, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 1, 2010 o jis visiskai teisus, pvz - tarkim kokio horscho norageliu ir kt aplink nors vezimu vezk, amzonioniu detaliu lytagra irgi salia, ir t.t. Kai netycia per darbus sugenda, o detales trankytis i kita lietuvos gal nera noro Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
M&M Paskelbta Spalio 1, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 1, 2010 o jis visiskai teisus, pvz - tarkim kokio horscho norageliu ir kt aplink nors vezimu vezk, amzonioniu detaliu lytagra irgi salia, ir t.t. Kai netycia per darbus sugenda, o detales trankytis i kita lietuvos gal nera noro jei gyventume kokioj rusijoj ar lenkijoj gal, bet lietuvoj...atstumai juokingi... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kazkass Paskelbta Spalio 1, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 1, 2010 O man pavyzdziui Rokiskis zymiai arciau, nei tarkim Kaunas tai man rabe turetu buti geresne uz amazone Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Romka Paskelbta Spalio 3, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 3, 2010 O as imcia D9 nes tokia jau ir turiu. Neturiu jokiu priekaistu siai sejamajai. Esu ja 100 proc patenkintas. Kita priezastis kodel tokia - pardavimo atveju - zymiai daugiau rinkoje devetu Amazone sejamuju nei Rabe. Todel bus lengvesnis pardavimas. O ir su detalem manau bus lengviau. Rokiskis vis del to LT pakrastys, o Kaunas tai centras:) O kaip tau seklavamdziai laiko siai sejamajai? Nebuna taip, kad leidziant zemyn jie suluztu? Pas tave su zemes idirbimu ar vien sejamoji? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Betygala Paskelbta Spalio 3, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 3, 2010 O as imcia D9 nes tokia jau ir turiu. Neturiu jokiu priekaistu siai sejamajai. Esu ja 100 proc patenkintas. Kita priezastis kodel tokia - pardavimo atveju - zymiai daugiau rinkoje devetu Amazone sejamuju nei Rabe. Todel bus lengvesnis pardavimas. O ir su detalem manau bus lengviau. Rokiskis vis del to LT pakrastys, o Kaunas tai centras:) O kaip tau seklavamdziai laiko siai sejamajai? Nebuna taip, kad leidziant zemyn jie suluztu? Pas tave su zemes idirbimu ar vien sejamoji? Vien sejamoji pas mane ir kol kas nei vienas seklavamzdis nesuluzo. Nors ir paseta zinoma dar tik kokie 400 ha. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidas.z Paskelbta Spalio 3, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 3, 2010 O kaip tau seklavamdziai laiko siai sejamajai? Nebuna taip, kad leidziant zemyn jie suluztu? Pas tave su zemes idirbimu ar vien sejamoji? aš irgi sėju su D9 Amazone, bet nei karto sulužę nebuvo. kaimynas turi Sulky, girdėjau vargsta su šita problema. Lūžta tada, kai užsikemša išbyrėjimo anga, jis pilnas prisipildo grūdų ir tada neturi kur dėtis(nes įprastai tai susistumia vienas į kita), kai leidi ir lūžta. Bet užkišt, tai nebent šlapioj žemėj nuleista sėjama atbulam važiuot. Man kažkaip taip dar nebuvo, sėju tik antri metai, teko sėt į tikrai šlapia - viskas gerai. man buvo iš gumos apačios sėklavamzdis kartą iškritęs, nu vargau kol atgal įdėjau, bet daugiau nesikartoja. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
K_Nerijus Paskelbta Spalio 3, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 3, 2010 O kaip tau seklavamdziai laiko siai sejamajai? Nebuna taip, kad leidziant zemyn jie suluztu? Pas tave su zemes idirbimu ar vien sejamoji? aš irgi sėju su D9 Amazone, bet nei karto sulužę nebuvo. kaimynas turi Sulky, girdėjau vargsta su šita problema. Lūžta tada, kai užsikemša išbyrėjimo anga, jis pilnas prisipildo grūdų ir tada neturi kur dėtis(nes įprastai tai susistumia vienas į kita), kai leidi ir lūžta. Bet užkišt, tai nebent šlapioj žemėj nuleista sėjama atbulam važiuot. Man kažkaip taip dar nebuvo, sėju tik antri metai, teko sėt į tikrai šlapia - viskas gerai. man buvo iš gumos apačios sėklavamzdis kartą iškritęs, nu vargau kol atgal įdėjau, bet daugiau nesikartoja. kaip iterpimo kokybe lyginant tarp sulky ir amazone? koks sulky modelis? nauja pirkta? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidas.z Paskelbta Spalio 3, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 3, 2010 kaip iterpimo kokybe lyginant tarp sulky ir amazone? koks sulky modelis? nauja pirkta? pirko naują, modelio nesidomėjau, bet galiu užklausti. Įterpimo kokybės negaliu palygint, nes jis sėja su freza, aš kolkas be. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
K_Nerijus Paskelbta Spalio 3, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 3, 2010 kaip iterpimo kokybe lyginant tarp sulky ir amazone? koks sulky modelis? nauja pirkta? pirko naują, modelio nesidomėjau, bet galiu užklausti. Įterpimo kokybės negaliu palygint, nes jis sėja su freza, aš kolkas be. man butu idomu suvaryti i viena lauka jas abi ir vienodom salygom isbandyti. del seklavamzdziu teisybe, jei uzsikisa ir pribyra grudu nesislankioja (jie yra teleskopiniai) ir sulinksta gal ir suluzta, bet uzsikisa tik padavus atgal, todel problemos kaip ir nera. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dariulis Paskelbta Gruodžio 19, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 19, 2011 Perkam AMAZONE 9d su hidrauliniu disku prispaudimu, AMALOG+, 4m su 33 diskais. Cia isiule vadybininkai iki nauju. Kaip tos technologines su tuo AMALOG tipo displejus kabinoj? nes cia uz nebloga kaina nelabai tikiu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gedukas Paskelbta Gruodžio 19, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 19, 2011 ant kokio traktoriaus zadi kabint? mes irgi apie tokia kazka mastom,parasyk kaina jeigu nesunku. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dariulis Paskelbta Gruodžio 19, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 19, 2011 ant MTZ 1221, reikia iki nauju nupirkt tada kaina apie 49 tukst. lt Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gedukas Paskelbta Gruodžio 19, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 19, 2011 mes ant belaruso 82 galvojam,bet man rodos neatkels jos ,ir cia su paukstinimais? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
K_Nerijus Paskelbta Gruodžio 19, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 19, 2011 mes ant belaruso 82 galvojam,bet man rodos neatkels jos ,ir cia su paukstinimais? Jei be paramos galvoji pirkt galiu pasiulyt labai gera sejamaja kuria pakelia mtz 82. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gedukas Paskelbta Gruodžio 19, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 19, 2011 be paramos, 4 metru diskine tikrai atkels?nes tucia sveria 1080 kg,o kur dar grudai,tik biski nerima kelia tas idomus gylio reguliavimo diskas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dariulis Paskelbta Gruodžio 19, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 19, 2011 1120 kg sveria, o dar grudu 830ltr be paaukstinimu cia norim pirkt. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti