Jump to content

Briketu presai


Juodas

Recommended Posts

Padiskutuokime apie tuos presus ir ju atsiperkamuma. Kiek skaiciau internete ir ziurejau TV laidu apie tuos briketu presus, tai visi kalba, kad tai salyginai pigus kuras,greitas atsiperkamumas ir ekologiskai svarus kietasis kuras. Ar tai tiesa?gal kas is forumieciu turi tokius presus isigija ir sekmingai pelnosi is sio verslo?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiek as domejausi ir pasiskaiciavau, tai del saves neturint ka veikt gamintis galima, o norint kad iranga atsipirktu tai siaudu briketus turi pardavinet kaip malkos kaina. Tik vat kas tada tuos briketus pirks? Nes savikaina gaunasi nemaza, gan galingi elektros varikliai stovi, o dar ikalkuliuok siaudu presavima ir smulkinima bei savo darbo valandas. Taip kad man gavosi kad iranga atsipirks tada kai ji susideves (o tos darbines dalys gan greitai dyla taip buvo informuota).

Nezinau, gal kas ir kitokius skaiciavimus turi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...

Inžinierius, aš taip pat buvau susigundęs prikt šiaudų briketavimo presą, bet paskaičiavus savikainą ir palyginus ją su rinkos kaina, tai pelnas nėra toks didelis kaip visi kalba. Žinoma uždirbti iš to galima, tačiau ne iš karto. Savikaina 1t briketų mano skaičiavimais - apie 150lt +-, neskaičiuojant papildomų pardavimo išlaidų(reklamos, transportavimo...).

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Jėzau jėzau, dar pirma nusipirkt tokį aparatą... Čia jaučiu, net "raganą" (0,5mln.) kaina stipriai toks turėtų pralenkt. O nusipirkus tik didesnių miestelių katilinėms biomasę tiekti būtų galima (0,8m "malkos" skersmuo, 2,4-3,2m ilgis). Savos grytelės tokia medžiaga jau neapšildysi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 10 mėnesių...

na domina toks presas , beto ir siaudu turiu , tik kas gamina juos ir uz kokia kaina , kiek narsiau intike tai vienas pasiule latviu gamybos 15000 lt , o kitam skambinau tai savadarbis uz 20 000 , biski zmones prisivaige bet jau ka darysi , gal kas zinot pigesniu varijantu , nedidelio nasumo siaudu, sieno presu ? el pastas [email protected] arba skype dvinys1969

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...