Jump to content

m4nc1us

Nariai
  • Pranešimai

    29
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario m4nc1us paskelbtas turinys

  1. m4nc1us

    300 ha.. koki kombaina rinktis?

    Manau to JD tikrai pakaktu, pernai ukininkas is Dojaus nuomavo ir 400ha be vargo nusikule, bet to jei ukyje auginami ir rapsai tai manau tikrai susitvarkytu tas kombainas.
  2. Na kiekvienas pagal save pasiskaičiuoja tą apssimokėjimą. Bet geriau jau KPF pasinaudot ir nusipirkt padorų aparatą. Aišku nepeikiu aš jų, kažkada ir patys 2 turėjom, tačiau laikas ir požiūris keičiasi.
  3. m4nc1us

    300 ha.. koki kombaina rinktis?

    JD cws1450 arba dar kitaip vadinamą Brazilą. Manau pats tas būtų tavo ūkiui. Man regis DOJUS dar turi vieną, aišku dėvėtą, bet Brazilas tikrai geras kombainas.
  4. m4nc1us

    Briketu presai

    Inžinierius, aš taip pat buvau susigundęs prikt šiaudų briketavimo presą, bet paskaičiavus savikainą ir palyginus ją su rinkos kaina, tai pelnas nėra toks didelis kaip visi kalba. Žinoma uždirbti iš to galima, tačiau ne iš karto. Savikaina 1t briketų mano skaičiavimais - apie 150lt +-, neskaičiuojant papildomų pardavimo išlaidų(reklamos, transportavimo...).
  5. m4nc1us

    Pieno kainos

    Komercine paslaptis
  6. O koks tau skirtumas? As zinau kas pas mane ant kiemo stovi ir man to uztenka.
  7. Tai jusu logika: parsisiunciat cipsa prisijungiat ir viskas? Matosi, kad forume yra zmoniu su labai siaurom paziurom. Tai kam tada isvis tos firmos reikalingos? Isminciai baisus
  8. arunis, toks pas mus ant kiemo stovi TM su T7000 serijos kompu. Nezinom kdl, neseniai tik issiaiskinom, kdl vienas vaziuoja dacikui nuejus, o kitas stoja is kart. Servizas paaiskino, kad ydetas t7000 kompas..
  9. Niekas nekaista, viskas gerai. Tikrai gerai sureguliavo lytagros servizas.
  10. sveiki, as dedu pliusa chipam. Turin nh tm190 su t7000 serijos kompu. Iki cipavimo buvo bukas... Po cipavimo galia padidejo apytikriai 10proc. Jokiu bedu su juo neturim jau antra sezona, tik oro srauto dacikas nelaiko jau 3 pakeitem, bet traukos skirtumas tai stulbinantis.
  11. m4nc1us

    unia ares tl

    Čia tokį turi omenyje?
  12. tikrai už 38k tokios nepirkčiau, geriau jau nusipirkt degusį vilkiką su puspriekabe, vilkiką rėžt pusiau, pasidaryt kablį traktoriui(ant kieto kabinimo) ir gauni pasakišką priekabą savikaina išeitų manau panaši, bet padangos ir rėmas bus tikrai pranašesni nei šios. Galima daryti ir kitaip: Nusiperki kaime kur zilą 130(nevažiuojantį) + zilinė puspriekabė, zilą pusiau ir viskas turim puikią priekabą. Turim pasidarę tokias dvi, vežam 18 rulių su ja.
  13. Nu jau NH tikrai nepirk, su tiek moto dacikai nelaikys(cia is praktikos), o taip tai TM serija labai neekonomiška yra, ir jis tikrai neišvystys tų 155ag, garantuoju...
  14. Neapsimoka su jais dirbt........
  15. Va čia tai sprendimas, užtenka vien į ratų bazę pažiūrėt, šiemet ji mus gelbėjo
  16. Tada net nežinau ką patart, prašyk palankesnių sąlygų, tarkis dėl ilgalaikio bendradarbiavimo ir žiūrėk gal susitarsi su jais ką. O kodėl valtra būtent imi?
  17. m4nc1us

    Kukurūzai grūdams

    O pats asmeniškai kuli kukurūzus?
  18. m4nc1us

    Kukurūzai grūdams

    Skiriasi matyt požiūriai mūsų patarėjų
  19. Paskambyk y NMA ir sužinosi, gal kas su projektu strigo.
  20. m4nc1us

    Kukurūzai grūdams

    Na kiek teko domėtis apie kukurūzų grūdų dėjimu į žarną, tai drėgmė turėtų buti apie 18 proc. Geriausias efektas būna.
  21. Pasakyk, kad radai pigiau kitą modelį su padoriom finansavimo sąlygom ir lauk, patys pradės tau siūlyt kitas sąlygas...
  22. m4nc1us

    Kukurūzai grūdams

    Geriau prisiskink pas ką kas dar nekulęs
  23. m4nc1us

    Kukurūzai grūdams

    Nemanau, kad jam kas gausis...
  24. m4nc1us

    Kukurūzai grūdams

    Nemanau, kad jam kas gausis...
×
×
  • Create New...