Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 149
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta
ti da visai neblogs traktorius, aš skaitau neapsimoka 6330 premium imt ta, geriau imk 6230 premium pigiau bus vistiek o tu arkliu nedaug ka ir prarasi..

Žiūrint ką dirbs traktorys, gal premium neverta rinktis

Paskelbta
ti da visai neblogs traktorius, aš skaitau neapsimoka 6330 premium imt ta, geriau imk 6230 premium pigiau bus vistiek o tu arkliu nedaug ka ir prarasi..

Žiūrint ką dirbs traktorys, gal premium neverta rinktis

Tikrai verta premium esu išbandęs ir standartą džiaugiuosi kad pasirinkau premium

Paskelbta

metus dirbu ant jd 6230 premium su tls,pagrinde dirbama žemė,na ir dar pievas pasmulkinam,arkliukų tikrai užteks tokiem darbam,dėl kuro sąnaudų negaliu pasakyti,nes ant panašių neteko dirbti,o visumoje labai neblogas traktorius...

Paskelbta

Dėl kuro sanaudu tai sunku palyginti nes identiškai reiktu tuos pačius padargus kabinti ir tapati lauka dirbti o dėl gedimų traktoriui daugiau nei metai moto valandų daugiau kaip tūkstantis jokiu gedimu nebuvo, geras patikimas traktoriukas

Paskelbta
pagrinde presuosim ir pjausim :)
tai kokios kuro sanaudos arime ?

rašai, kad pagrindiniai darbai pjovimas ir presavimas, o kuro sąnaudų klausi arime? :eusa-think:

Paskelbta
tai kokios kuro sanaudos arime ?

keturių korpusų nevartomais plūgais,sunkesnėje žemėje (molis,kalnuota) važiuojant 7-10 km/h maksimum 18-20 litrų/ha(dabar tiksliai nepasakysiu ar litrų/h,čia rodo tuo momentu kiek naudoja) ,lengvesnėje žemėje 11-14 l.

Paskelbta
JD kompas rodo momentines sąnaudas per valandą. O per valandą suariate vieną ha? aš su 37cm užgirebio Kwernelandu nesuardavau hektaro per valandą.

logiska, kad nesuardavai, o siaip tai su keturiu korpusu plugu i valanda kazkur 1ha susiaria.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...