Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Sveiki, turiu labai man opu klausimuka. Reikia paruost Case mx 120 vasaros darbams. Bet turbina pradejo idomu garsa skleist, o jau kaip ir tepalas rasot pradejo. Tai gal kas yra pats ka dares? O gal zinot iskur istraukti manuala Case, kad butu turbina isnagrineta. Butu labai gerai. Nes 1000 lt kai paprase uz bandyma sutvarkyt, o ir kokybe dar nezinia kokia. Gal kas galetu padet? :eusa-think:

Paskelbta

Mielai imciau kad tu litu butu. Kad yra imtasi kitu dar darbu. Tai negaliu sau leist naujos tikrai. O gal ir paskui pats Case bus keiciamas. Jisai jau savo kaip ir atitarnaves. Bet dar metelius vienus ar dvejus praverstu kaip pagalbininkas :eusa-dance:

Beje dekuj uz schema. Gal kas ir viso traktoriaus manuala turi? :eusa-think: Niekur neradau padoraus. :icon-cry:

Paskelbta
Ir kas tau ją po remonto išbalansuos :eusa-think:

Cia irgi geras klausimas. :eusa-shifty: Kas esate su tuom susidure? Kas ir kaip daroma? Niekada nesu zaides su tokiais zaisliukais. Todel ir klausiu. Visada malonu irgirst patarimus. :eusa-clap:

turbinos sparneliai sukasi nuo 50000 iki 300000aps/min dar nori kazka pats bandyti :icon-wink:

Paskelbta

Tai taip supratau kad net neverta jos bandyt ardyt? nes paskui visvien ragai bus... :icon-cry: Nejau reiks temt iki galo ir tada jau ieskot naujos. Nes jei jau man teks i remontus pradet invetuot tukstanciais, :eusa-snooty: tai as geriau jau perku nauja! :eusa-think:

Paskelbta

Kolega Arunis pataisys jei klystu, senai tais dalykais nesidomėjau (dar NH laikais) tai prie garantinių variklių turbinų neturėjom teisės lyst, jas reikėjo siūsti į gamyklą (variklio gamintojai jas užsako iš kitų gamintojų), paprasčiau žinoma pakeisti

Paskelbta
Kolega Arunis pataisys jei klystu, senai tais dalykais nesidomėjau (dar NH laikais) tai prie garantinių variklių turbinų neturėjom teisės lyst, jas reikėjo siūsti į gamyklą (variklio gamintojai jas užsako iš kitų gamintojų), paprasčiau žinoma pakeisti

visko budavo, bet seip gali ir pas Gedimina pasitikslinti :icon-wink::)

Paskelbta
Tai taip supratau kad net neverta jos bandyt ardyt? nes paskui visvien ragai bus... :icon-cry: Nejau reiks temt iki galo ir tada jau ieskot naujos. Nes jei jau man teks i remontus pradet invetuot tukstanciais, :eusa-snooty: tai as geriau jau perku nauja! :eusa-think:

Jo, varyk iki galo, tada isimk sparnelius, idek svilpuka ir - i marcias :)

Paskelbta

Na jisai dar greit i tas marcias nekeliaus, o ir masinu pas mane sutru nestovi. Geriausia Audi Coupe. :D:icon-mrgreen::icon-mrgreen: Na o kai pasibaiks turbina pirksim kita jam. Nes dar nesiskundziu jo konfortu ir darbu. Pilnai jis man reikaliangas ir naudingas. :eusa-dance::icon-wink:

Paskelbta
o neskubekit uzgesint traktoriaus po rimtu darbu tegul padirba 2-3 min ant laisvu, ir su turbo bus visks ok.

pamirsai pamineti, jog ir tepalai turi buti geros kokybes tam, kad sumazinti turbo issidevejima...

Paskelbta

Na siaip visada yra priziurimas, bet dekuj uz patarimus. :) Na o dar prie to paties klausimelis. Galvoju o gal jei uzlinku ieskotis nebrangiai is ardomu traktoriu kurie jau parvesti dalimis. Gal kas zinot zmonis ar firmas kas parveza traktorius dalimis, va butent Case. ;)

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...