Jump to content

Krapstukas

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie Krapstukas

  • Gimtadienis 06/29/1989

Vartotojo informacija

  • Pomėgiai
    Krapstom technika :)

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Krapstukas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki, nezinojau kur rasyti, tai ban dau cia, jei ka perkelkit. Niekur nerandu koks yra muito mokestis is rusijos vezant technika. Buciau lb dekingas uz info.
  2. Vis dar nerastas gedimas gal vis del to atsiras zinanciu?
  3. Taigi turiu klausimeli gal kas esate susidure su tokia problemele, neberodo mano Case greicio, nei apkrovos parodymu automatiskai neliko. Pries kelias dienas pastebejau toky dalykeli. Kad uztraukus rankini kazkokiu budu atsigauna kartais. Gal galetumet ka patart. Dekuj uz patarimus is anksto.
  4. Pritariu siai nuomonei. Nes jau tikrai netikiu kad vien softo pagalba butu isgaunami tokie skirtumai. Gal variklio blokas ir panasus, bet skirtumu tikrai yra ir turi buti.
  5. Bet kad tos remonto kainos kandziojasi truputi. Na bus matyt. Reik tik rast laiko, reiks visvien kazka ziuret. Nes Darbinio arkliuko vasarai reikia butinai.
  6. Buvau uzejes, bet kad man neleidzia registruotis, nes pats db esu uk... Tai s.... gaunas....
  7. Na siaip visada yra priziurimas, bet dekuj uz patarimus. Na o dar prie to paties klausimelis. Galvoju o gal jei uzlinku ieskotis nebrangiai is ardomu traktoriu kurie jau parvesti dalimis. Gal kas zinot zmonis ar firmas kas parveza traktorius dalimis, va butent Case.
  8. Na jisai dar greit i tas marcias nekeliaus, o ir masinu pas mane sutru nestovi. Geriausia Audi Coupe. Na o kai pasibaiks turbina pirksim kita jam. Nes dar nesiskundziu jo konfortu ir darbu. Pilnai jis man reikaliangas ir naudingas.
  9. Tai taip supratau kad net neverta jos bandyt ardyt? nes paskui visvien ragai bus... Nejau reiks temt iki galo ir tada jau ieskot naujos. Nes jei jau man teks i remontus pradet invetuot tukstanciais, tai as geriau jau perku nauja!
  10. Cia irgi geras klausimas. Kas esate su tuom susidure? Kas ir kaip daroma? Niekada nesu zaides su tokiais zaisliukais. Todel ir klausiu. Visada malonu irgirst patarimus.
  11. Mielai imciau kad tu litu butu. Kad yra imtasi kitu dar darbu. Tai negaliu sau leist naujos tikrai. O gal ir paskui pats Case bus keiciamas. Jisai jau savo kaip ir atitarnaves. Bet dar metelius vienus ar dvejus praverstu kaip pagalbininkas Beje dekuj uz schema. Gal kas ir viso traktoriaus manuala turi? Niekur neradau padoraus.
  12. Sveiki, turiu labai man opu klausimuka. Reikia paruost Case mx 120 vasaros darbams. Bet turbina pradejo idomu garsa skleist, o jau kaip ir tepalas rasot pradejo. Tai gal kas yra pats ka dares? O gal zinot iskur istraukti manuala Case, kad butu turbina isnagrineta. Butu labai gerai. Nes 1000 lt kai paprase uz bandyma sutvarkyt, o ir kokybe dar nezinia kokia. Gal kas galetu padet?
  13. Ziurekite man dar vienas dalykas labai idomiai pasidare. Kuom skirias K-701 M? kad naujesni tai jau supratau, bet kas dar juose?
  14. Na jau taip paskaiciavus tikrai kad neturetu but didelis nuostolis. Jei kartais ir nepasiteisintu pirkinys. Na bet siokias tokias rankas turiu, tai manau su tevuko ir uosvio patarimais sutvarkysim.
  15. Na tikrai dekuj uz issamia info. Tikiuosi kad sugalvosim kaip ji prikelt tikrai tvarkingam gyvenimui.
×
×
  • Create New...