Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
sveiki norejau paklaust ar uztenka tr1 kategorijos norint vairuoti mtz 80?

tr 1 iki 60 kw(mtz 80 pakanka)

tr 2 nuo 60 kw

sz-savaeigė technika.

Šiaip intere informacijos pakankamai, nereikia temų kurt. :icon-wink:

Paskelbta
o jei pas mane mtz 82uk bet tech pase nieko apie galia ner parasyta? :)

Nu ir jauokini čia. 80, 82, 80uk, 82uk, visiem 80 ag, tai nepilnai 60 kw. Gali vairuot, kad ir nėr parašyta.

Paskelbta
aplamai ar dabar reikia turet traktoristo teises jei turi viūsas auto kategorijas?buvo kazkokie opakeitimai,bet taip ir nesupratau,gal kas tiksliai zino?

Kol kas nereikia. Bet kazka ZU ministras sapaliojo, kad tokia tvarka engera ir reikia keisti vel, kad ZU masinas tik su jom skirtom teisem butu galima vairuoti... Kiek tiesos nezinau. Bet juk Lietuvoje gyvenam, nenuostabu butu, jei imtu ir vel pakeistu.

• po 3 mėnesių...
  • po 2 metų...
Paskelbta

praita savaite buvau vienoj zemes ukio mokikloj, man pasake kad yra sustabdytas sprendimas isduoti Tr1 kategorija jai turi B kategorija.

vat man idomu ar as galiu vairuot traktoriu turedamas "B" kategorija ar jai sustabdys busiu baudziamas kaip neturintis teises vairuot transporto priemone ?

Paskelbta

turejau tr1 vairavau kombaina sustabde nes posukio nerodziau pazyze biski paleido, o prie kategorijos nekibo, db turiu visas imanomas, nes pazystamas suteike galimybe tureti papaigiai :eusa-shhh::eusa-whistle:

Paskelbta

galima važiuoti tik IKI 60. Tad 60kw nebesiskaito. Su naujais bielkeis važiuot negalima jau. Nes ant 82.1 jau rašo 60kw, o ant 82, tik 58 kiek pamenu. Tad jums sprest. O ir šeip. Netiek ir stabdo gi tuos traktorius. .

Paskelbta

http://ketonline.lt/2011/02/02/norint-v ... azymejimo/

senas straipsnis bet viskas aisku jau, galesiu drasiai varyt su MTZ 80 su "B" kategorija

Atskiro traktorininko pažymėjimo specialiai įsigyti nebereikia, nes turimas B kategorijos vairuotojo pažymėjimas patvirtina teisę vairuoti traktorių ar savaeigę žemės ūkio mašiną. Neturintys vairuotojo pažymėjimo jaunuoliai traktorininko pažymėjimą gali įsigyti nuo 15 metų.

Atskiro traktorininko pažymėjimo nebereikia

Paskelbta
galima važiuoti tik IKI 60. Tad 60kw nebesiskaito. Su naujais bielkeis važiuot negalima jau. Nes ant 82.1 jau rašo 60kw, o ant 82, tik 58 kiek pamenu. Tad jums sprest. O ir šeip. Netiek ir stabdo gi tuos traktorius. .

vairavau valtra 77kW turedamas TR1 tai pasiule varyt i teisma ka nusprestu kokia bauda skirt kad vaziavau be kategorijos sake kainos tai nuo 1000 iki 1500 Lt tai nekaip pasijauciau :D

Paskelbta

Zinau tas kainas, vasara visa su 230 arkliu grudus veziojau 50km spinduliu.Pareigunus berods 6 kartus sutikau. :D bet nusisypsau ir nk nestabdo. Kaip sakant užburiančia šypsena turiu :D :D :icon-mrgreen::icon-mrgreen:

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...