Jump to content

sertvytis

Nariai
  • Pranešimai

    122
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario sertvytis paskelbtas turinys

  1. Viska pasakei beveik blogai.... Galas bus siauresnis neproblema.. priekini tilta siaurini ir viskas o del nesutapimu tai tokias sumontavus tiltai nebesipjauna eina abu gražiai.... o orginaliai priekinis tiltas STIPRIAI vėluodavo. Viliau, skaityk per nauja ka parasiau ir pasidomek kaip padangu plotis rasomas 16 yra padangos plotis, NE AUKSTIS. tai db 16 coliu dauginam is 2,5 cm ( apvalinu) ir gaunam 40 cm plocio veze. Gale 15,5 dauginam is 2,5 ir gaunam 38,75 cm veze. Db man paaiskink kaip priekini tilta siaurinti kad tos vezes sutaptu savo plociu? cia jau butu stebuklas kokio net Fendt nesukure O tas variantas apie kuri tu sneki tinka sita kombinacija gale 15,5R38, o priekyje 13,6R20. tada viskas tvarkoje. o jei 16R20 ir gale nieko nekeiti, tada pernelyg plestu jau i prieki ;)KAdangi aukstis ju zenkliai didesnis nei 13,6 ;)netiki manimi-internete apie padangu dydzius susirask info Kaip sakoma-neskubek rekti;)
  2. jei neklystu cia 16-R20. Originaliai tokios buvo priekyje dedamos belarusui 82P. Ir Fortschritt dvitilciam traktoriam Jei gale pas tave 15.5R38 ir uzdesi sitas...pirma nesutaps vezes plotis(galine bus siauresne) antra labai pjausis tiltai, ijungus priekini tilta. Sprendimas gale montuoti aukstesnes ( 16,9R38 arba 18,4R38). nes pas 82P galines pavaros kiek kitokios.
  3. ok, prie progos atskenuosiu ir imesiu
  4. Sveiks, Blaki Graziai darbuojiesi-pagarba idomu bus pamatyti galutini rezultata
  5. 185 atm turbininiam ( plius minus 5 atm) 175 atmosferiniam ( be turbos, plius minus 5 atm) O naujiem -245.S Dzeirana virs 200 daro...bet cia gandu lygyje girdeta tai nieko nzn.
  6. Sveiks:) Ziurint kokio manualo tau reik. Jei elektronine forma tai...kiek ieskojau nera Bet geri zmones is cia pagelbejo:) kas leido atsisviesti savo manuala, kas padovanojo :)sakyk ko reikia- pabandysiau atskenuoti ( jei bus normali kokybe, pasidalinsiu:) )
  7. principe galima. ten tik dantraciu perdavimo santykis kitas:)kazkur turejau schemas...kiek lyginau viskas identiska. isskyrus tuos kelis dantracius.
  8. Yra, Blaki pas 892 belerius eina aukstinantysis reduktorius pas 820 82.1 82 (80 ir pan.) eina letinantysis reduktorius
  9. arba fiksatorius pasiziurek. gal nudiles ar dar kas...del ju irgi meta.jis nedaeina i savo lizdeli ir lieka pavara pusiau fiksuota.davus apkrovos-ismeta.
  10. velink nera gerai tas detonavimas...
  11. Opa...kazkaip net i galva neatejo, kad kuro norma per menka gali buti.... marazas saunuolis:)
  12. tikra tiesa tada ir traukos nera ir dumais apsipyles eina..jei reguliuosi forsunkes-pasikeisk ir adateles tas jos ne ka kainuoja. o efektas bus geresnis sureguliavus
  13. tikra tiesa tada ir traukos nera ir dumais apsipyles eina..jei reguliuosi forsunkes-pasikeisk ir adateles tas jos ne ka kainuoja. o efektas bus geresnis sureguliavus nes patogu prieiti bus istraukus forsunke.
  14. Sveiki, Gal kas galetumet aprasyti kaip siem presam "degimas" reguliuojamas? Kur ka atverzt ka patempt... Is anksto labai dekui
  15. na ar pavyko degima pataikyti? Beje, del traukos gali buti kalti ir purkstukai ir siurblys pats..
  16. paieskosiu dar knygos apie T-25...ten lyg kazkas irgi buvo.ikelsiu ryt manau.bus aiskiau.tik rusu kalba
  17. na va:)reguliavimas aprasytas:)paprasciau nei eina isivaizduoti na jei sitas netinka dar galima kitaip :)tik nebus toks tikslus. ant veleno priekyje skyvas su mietkom. sukat kol siurblyje pirmame plundzeryje pakils saliarka. tada nusukat ta tarpine su daug skyluciu. pirma cilindra pakeliat iki 27laipsniu(lyg tiek jei teisingai pamenu) iki VMT. ta tarpine priverziat. viskas.degimas nustatytas.paskui ten per viena skylute pirmyn atgal perstatyti galima jei kas netinka. o tiskliausia kaip aprase mechanikas.mietkes sutaikot ir viskas.
  18. Ne, reguliuojasi ant traktoriaus. atsiusiu lapa atskenaves arba aprasysiu kaip. snd arba ryt
  19. manau degima susistyguok man panasiai buvo....velyva buvau padares labai
  20. Bloka kur pats stovi? o tai truko kaip? siaip guolius ismalt turejo...o bloko...nebent su 2 metru bugnine sienapjove varei...ir neziurejai kad nutruke..
  21. Turiu SK-5 be m1 jei tinka galiu padovanoti.(Rusiska) Mielai paimciau dovana
  22. Gerai ir rusu kalba. gal butu galima gauti kaip nors?
  23. tai kad Niva turiu su smulkintuvu jau reik tik knygeles.. ar kaip nors pasidalinti nenoretum? kad ir ne uz dyka?
×
×
  • Create New...