Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 9 valandų, Linas.z pranešimas:

Sveiki planuoju pirkti sodinama. Lenkiska. Siuo metu pasodines apie + - 1ha. Ka manote apie toki varianta? 

00d0229b4817a49c81409608484f.jpg

0605a3234588b8fefd36872fe26e.jpg

Ukrainietiška pigesnė, iki 1400 eur 4 vagų

Paskelbta
Prieš 9 valandų, Valodia25 pranešimas:

Niekas nebuvo savo česnakų plotų pažiūrėti kaip peržiemojo ?

Pas mane dar nematyt iš žemės lendančių daigų, vanduo nusigėrė...

Paskelbta

Sveiki, šiandiena apžiūrėjau žieminius, pasodintus lapkričio pabaigoje, bendrai išdygè kokie 5%, ne daugiau, bet nenušale, tikrai gyvibingi, vis gi Staskesto sėkla. Šiandiena kaip tik apžiūrėjau praitu metu derliu tos pacios seklos, kadangi dar nesu rimtas ukininkas tai gyvenu daugiabutyje, bet verdiktas manau jums pades del laikymo salygu. Balkone istiklintame kuriame skirtumas Su lauku min. 5 laipsniai česnakai geriau išsilaike negu pastovioje pliusineje temperaturoje tamsoje. Tad mano nuomone česnakai nebijo net - 10, bet labiau jiems nepatinka + 20 ir tamsa. Tokia mano patirtis.

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Sveiki,

Kokiai temperatūrai esant jau planuojat purkšt česnakus nuo žolių? Niekada nepurškiau, bet šiais metais bijau, jog nespėsiu su piktžolėmis sukovoti. Ir kuo purškiate feniksu?

Ačiū

Paskelbta
Prieš 5 valandų, varstelis pranešimas:

Na kaip kieno cesnakai atrodo?

Siandien isberiau pirma doze kompleksiniu

pas mane jau pradejo lyst is zemes. kita savaite barstysiu kompleksines.

Paskelbta
Prieš 21 valandų, Romasius pranešimas:

Pas mane per paskutines kelias dienas visi labai gaziai sudygo :) Kiek kompleksiniu pradziai jiems duoti?

Aš tai kompleksines iš rudens išbarstau prieš sodinant, kalis ir fosforas mažai judrūs dirvoje. Pavasarį/vasarą salietra ir sulfatas.

Aš bėriau 100 kg / 10 a - 5-17-36

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...