Jump to content

zieminis rapsas


Algis...

Recommended Posts

Norėčiau kad pasidalintumėte patirtimi dėl ž. rapso trešimo. Pirmi metai sėjau ž. rapsa atrodo gan gražiai tad norėtūsi kad ir atseikėtų normalų derlių. Rudenį atiduota PK 57-75 v.m. Tad prašau patarkit kiek dar reiktų pavasarį dadėti PK trašų?

PK as nebedeciau,na ziurint koks dirvozemis.Varyk siera ,azota ir savalaikiai purskimai nuo kenkeju.Butinai boras kai lapija atsigaus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Galetu but kokia salietros ir sulfato misinys:) nes sulfato azota greitai nepaims, tai vel diskusija o sakneliu tai tik po kelias baltas turi, kur grazus tai gaus sulfata kai bus sausiau arba savaitgali arba kita savaite, o ka su varguoliais daryt?

tai as ir kalbu apie varguolius, kad geriau jiem sulfato suduot, siera bus kai dezinfekcine priemone augalui. Bent taip as manau, gal klaidinu. reik ssenelio patarimo sulaukt

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  Sulfate sieros yra daugiau negu azoto , kurios dabar augalai naudos labai mažai , daugiau palijus didžioji dalis jos išsiplaus . Gaivinimui geriau tiktu gydomieji tirpalai išpurškiant , o azotą išberti NO3 forma .

Vel suklydau, o vienam seminare aiskino, kad reik isbert sulfata pirma jai paselis prastas ir dauk lapijos negyvos. 

Paulius Radvila, berk salietra pirma :) 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...