mėgėjas77 Paskelbta Sausio 5, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 5, 2010 sveiki, norėjau pasiteirauti gal kas iš forumiečiu darot namini vyna? t.y. iš obuolių, vynuogių, ar šeip kokiu uogu. Pats bandžiau pasidaryrt nedideli kiekį iš obuolių tai niekas nesigavo Norėčiau kokiu patarimu, kad kitamet jau išeitu pasidaryt Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
beleris Paskelbta Sausio 5, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 5, 2010 kazkada darydavau,prie kokia 15-20metu.Is pradziu gaudavosi geras vynas,bet paskui uzraugdavau ir mazai demesio skirdavau tai nelabai iseidavo(nusibodo),toks rugstokas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
toredo Paskelbta Sausio 5, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 5, 2010 sveiki, norėjau pasiteirauti gal kas iš forumiečiu darot namini vyna? t.y. iš obuolių, vynuogių, ar šeip kokiu uogu. Pats bandžiau pasidaryrt nedideli kiekį iš obuolių tai niekas nesigavo Norėčiau kokiu patarimu, kad kitamet jau išeitu pasidaryt Mėgėjas biškį?... Aš tai noriu alaus išmokt pasidaryt, bet kažko trūksta. Šiaip ir kaimynai pamokinti gali, ir salyklo pasidaryčiau, bet lemtingo žingsnio žengti (pirkt bačkutę) kažkaip neišeina. Turbūt noro trūksta. O vyną tėvai darydavo, kai netingėdavo. Receptūrą ir procesą tikriausiai kiekvienas (išskyrus mane) gali pasakyti. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
mėgėjas77 Paskelbta Sausio 5, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 5, 2010 Gal labiau gurmanas nei mėgėjas O gal kas ir receptuka atsimenat? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dziedas Paskelbta Sausio 5, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 5, 2010 Gal labiau gurmanas nei mėgėjas O gal kas ir receptuka atsimenat? kokio ten receptuko dar reikia svarbu kad sandariai rugtu (oro negautu) ant 20ltr sulciu 5kg cukaraus per du kartus ir viskas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
beleris Paskelbta Sausio 5, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 5, 2010 Gal labiau gurmanas nei mėgėjas O gal kas ir receptuka atsimenat? kokio ten receptuko dar reikia svarbu kad sandariai rugtu (oro negautu) ant 20ltr sulciu 5kg cukaraus per du kartus ir viskas tai cia 20ltr.+5kg cukr.+5kg cukr.? ASdedavau kazkur 10ltr.+3kg cukr.+2kg cukr. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dziedas Paskelbta Sausio 5, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 5, 2010 Gal labiau gurmanas nei mėgėjas O gal kas ir receptuka atsimenat? kokio ten receptuko dar reikia svarbu kad sandariai rugtu (oro negautu) ant 20ltr sulciu 5kg cukaraus per du kartus ir viskas tai cia 20ltr.+5kg cukr.+5kg cukr.? ASdedavau kazkur 10ltr.+3kg cukr.+2kg cukr. 3+2 ant 20ltr. tavo turėtu gan saldus gautis kaip likeriuks Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
beleris Paskelbta Sausio 5, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 5, 2010 kaip tik gaudavosi rugstokas,syki toks, kai sausas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
mėgėjas77 Paskelbta Sausio 5, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 5, 2010 kaip tik gaudavosi rugstokas,syki toks, kai sausas o nereik skiest vandeniu sulciu pries uzraugiant? as buvau rades recepta tai 15l sulciu, 3l vandens, 1kg cukraus poto dar idejau apie 1kg ir gavosi kartus s... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
beleris Paskelbta Sausio 5, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 5, 2010 kaip tik gaudavosi rugstokas,syki toks, kai sausas o nereik skiest vandeniu sulciu pries uzraugiant? as buvau rades recepta tai 15l sulciu, 3l vandens, 1kg cukraus poto dar idejau apie 1kg ir gavosi kartus s... niekad nepyliau vandens Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
mėgėjas77 Paskelbta Sausio 5, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 5, 2010 turbut del to toks s... ir gavosi Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Giedrriusas Paskelbta Kovo 5, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 5, 2010 Na pradeti gaminti vyna reiketu tikrai ne is obuoliu, nes greitai acta galit pagaminti darykit is serbentu juodu ir raudonu. tik sultis spauskit butinai rankomis. aisku oro neturi gauti. vedinima reiktu manau ziureti pagal burbuliavima (jei per minute karto neistumia) reikia vedinti. Vandens as visada pilu, nes kitaip buna tirstas. Darant i galima pilti netik sultis bet ideti ir dali isspaudu. tik ju negalima laikyti ilgai nes is kauliuko (vysniu) nuodingos medziagos eina. vysniu vynas jei buvo jame kauliuku turi migdolu prieskoni. Norint pasigaminti alu reiketu visos laisvos dienos. Cia tuo atveju jei gaminsite miezini salyklini alu. procesas tikrai ilgas bet bent jau man nenuobodus. jis gali uzsitesti ir nakti pilstymas i backas tikrai bus tik kitos dienos vakare. Pats alu gaminu nemazus kiekius jei jau gaminu dabar jau suku mintis apie namine gal kas turit pasiulymu? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Miescionis Paskelbta Kovo 7, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 7, 2010 visiem reikia daryti savo kedainiai is alkoholio niekuo negarseja zemaiciai ir varena namine, tai ten reiktu ir vaziuoti. zinau viena vietove, kurioje visi verda gera namine, bet zalciai nesigiria apie savo technologija. nesako ne prie kiek pliko, nei kada verda. bet vandeni turi superini visi. todel galvoju, kad vanduo namines virime svarbiausia manau valdzia galu gale turetu leisti virti nedideliais kiekiais. nes kas gere, ir taip gerai, o kai padarys legalia tai ji tikrai tik brangs nes nebereigs bijot kad koks melynanosis apskus negaves 100 gr Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Giedrriusas Paskelbta Kovo 8, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 8, 2010 viso alkoholio gamyboje yra labai svarbus vanduo. aisku jei jis yra gaminamas savom reikmem, o jei ne tai tinka ir is prudelio Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kantrus Paskelbta Kovo 10, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 10, 2010 FK, tėvas varydavo naminę, visokią, dabar suminkštėjęs, net papasakoti nesugeba normaliai, bet ir nereikia man, Žemaitijoj atveža naminę į namus, tik nupirk kartą, tiekimas garanty, bet skonis gėda kraštui Teko ilgai gyventi Dzūkijoj, tai naminę kartą paragavęs - ....! Taigi prie vyno: Alytaus sode netyčia užaugo vynuogė, o aš vyno mėgėjas nesivaldantis, Vokietijoj cisterną išgėriau, taigi pasigilinęs pradėjau gaminti tą vyną, pasiekiau lygį. Skonis kaip Izabela, būna pirkti. Bet papasakoti visas smulkmes tingiu, juk yra literatūros. Porą žodžių: Geriausia vynuogės, agrastai, serbentai ir pan, obuoliai gale, bet jų vyns tinka kaip nešantysis (į jį pilamas kitas vynas, saknu ir daug) skiesti reikia išskyrus obuolių, rauginti per du kartus ne visada pavyksta, ypač obuolių, tai jau geriau iš kart daugiau ckr, grištai saugoti nuo oro, laiku nupilinėti, teisingai laikyti, Paieškok kokios knygutės, nes jei sugadinsi gaila darbo. Kai susitvarkysiu ūkelį, auginsiu vynuoges ir agrastus, tad tai bus Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
giedriusss Paskelbta Kovo 14, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 14, 2010 Kad va beda su tom knygutek knygynuose. Praeita rudeny knygyne pasake, kai uzdraude alkoholio reklama visas knygas apie vyno gamyba liepe isimt. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Giedrriusas Paskelbta Kovo 14, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 14, 2010 Kad va beda su tom knygutek knygynuose. Praeita rudeny knygyne pasake, kai uzdraude alkoholio reklama visas knygas apie vyno gamyba liepe isimt. nesamone is ko studentai mokysis? aisku nesupraskit kad jie pijokai todel patys gaminasi. as esu ptas baiges maisto technologija ten visas alkoholis ieina Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
giedriusss Paskelbta Kovo 25, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 25, 2010 Sveiki vynininkai neradau temos apie alu tai noriu cia ymest siokia tokia nuoroda apie greita alaus gamyba, beto ten ir apie vyna yra sio to http://www.bravorasnamie.lt/ Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dobras Paskelbta Kovo 5, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 5, 2013 Sveiki vynininkai neradau temos apie alu tai noriu cia ymest siokia tokia nuoroda apie greita alaus gamyba, beto ten ir apie vyna yra sio to http://www.bravorasnamie.lt/ Vis tiek greičiau nueit i parduotuve ir nusipirkt Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vilius Paskelbta Kovo 5, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 5, 2013 Sveiki vynininkai neradau temos apie alu tai noriu cia ymest siokia tokia nuoroda apie greita alaus gamyba, beto ten ir apie vyna yra sio to http://www.bravorasnamie.lt/ Vis tiek greičiau nueit i parduotuve ir nusipirkt Savas skanesnis, pats gaminu ne pirmi metai is visniu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
viteniokas Paskelbta Balandžio 3, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 3, 2013 sveiki. dariau pieniu vyna, ka galiu pasakyt, man nelabai. gal ilgiau palaikytas butu skanesnis. o siaip darau : vynuogiu, serbentu, vysniu, obuoliu. idomu butu pamegint ir is kitu uogu. gal kam yra teke daryt is putino, sermuksniu, svarainiu, saltalankiu, rabarbaru ar dobilu? jei taip kaip daret ir kokie ispudziai. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pūūkis Paskelbta Balandžio 4, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 4, 2013 Bandysiu vasarop pienių vyną daryt, šiaip labiau ekpermentui, bet jei geras gausis manau taps vasaros pradžios tradicija. O šiaip labai daug receptų yra. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
viteniokas Paskelbta Balandžio 16, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 16, 2013 na ka gi atsylo oras.tuoj prades zydeti viskas. koki vyna planuojat daryt pavasari? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gunia Paskelbta Balandžio 17, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 17, 2013 na ka gi atsylo oras.tuoj prades zydeti viskas. koki vyna planuojat daryt pavasari? Gruziniškas neblogas...nusiperku ir padarau.. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
viteniokas Paskelbta Balandžio 17, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 17, 2013 irgi variantas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti