Jump to content

Pūūkis

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Pūūkis paskelbtas turinys

  1. Pūūkis

    naminis vynas

    Bandysiu vasarop pienių vyną daryt, šiaip labiau ekpermentui, bet jei geras gausis manau taps vasaros pradžios tradicija. O šiaip labai daug receptų yra.
  2. Daugmaš viskas parodyta, savadarbiai saulės kolektoriai ir pan. fTsVgIBSoFc
  3. Kaip čia jau chebra rašė, jei jau kelinta kartą gražiai paprašytas ir sutikęs vistiek važinėja tai čia jau virš nachališkumo. Į dantis ir viskas, nors manau gal yra ir švelnesnių būdų.
  4. Taigi kolegos, ar pasiteisina briketai iš ATLIEKŲ? Pvz: http://www.youtube.com/watch?v=pKijb6wl9Kg Rašyta, kad tokie briketai gali būti gaminami iš bet kokių atliekų (pvz. pjuvenų, šiaudų, medžio lapų, sudžiuvusios žolės, grikių lukštų ir t.t.), o popierius puikiai veikia kaip rišamoji medžiaga. Gal kas nors tuo užsiimate? Kokias atliekas naudojate?
  5. Pūūkis

    Masalas vagims

    Ne toli mano kaimo. Ar tai ne tie patys vadinami 'Plaktukiokai' kurie viską iš visur?
  6. Pūūkis

    Masalas vagims

    Kaip matau rokiškį. Taigi kaip ar padėtis pasikeitė? Ir būtų įdomų sužinoti, jei ne paslaptis, kurioj vietoj tos vagystės buvo.
  7. Pūūkis

    subtec trimeris

    Jei apie trimerius tai ir aš pasireikšiu. Visi čia tik riejas ar pigią 'padielką' ar brangų 'orgą'. 2012 metų sezoną, nusipirkau STIHL FS 87, ir ką galių pasakyt, esu tikrai patenkintas, sezoną atidirbo kaip priklauso, matė ir smulkios vejos, ir tikrai nemažų krumų. Bus matyt kaip '13 metų sezonas seksis. O jei apie patį trimerį, tai rinkausi optimalų, universalų, nėra jau labai galingas, bet tuo pačiu ir nėra labai silpnas, visgi 1.3 ag, bent jau mano ''ūkiui'' jo pilnai pakanka. Visgi STIHL nr. 1 pasaulyje, ir tikrai tikrai pateisina savo vardą. O jei kalbant pigus iš turgaus ar brangus iš tam specialios parduotuvės, tai viskas priklauso nuo darbo krūvio ir žmogaus poreikio, kaip kažkas senai rašė jei tau jo reiks mažam sodui apsipjauti apie penkias obelis ir tris akmenis tai pilnai pakaks ir turginio, o jei darbai bus įvairesni, sunkesni ir ilgesni jau manau reiktu rinktis stihl, nors taip pogi kaip kažkas sakė jei žmogaus rankos abi kairios tada jau niekas nebepadės.
  8. Ir pjauna ir skaldo, irgi variantas. IJeISBh3dCE
  9. Nežinau, bent man tai labiausiai patiko šis variantas:
×
×
  • Create New...