voras Paskelbta Sausio 28, 2014 Pranešti Paskelbta Sausio 28, 2014 nei as ispindejau nei ka. Daug tonu tokiu budu kroviau ir tikrai negaliu nieko gero apie tai papasakoti. bent jau mano posme esme buvo kodel jie nedulka, o ne kodel su shneku krauna
krucius Paskelbta Sausio 28, 2014 Pranešti Paskelbta Sausio 28, 2014 nei as ispindejau nei ka. Daug tonu tokiu budu kroviau ir tikrai negaliu nieko gero apie tai papasakoti.bent jau mano posme esme buvo kodel jie nedulka, o ne kodel su shneku krauna galvojam modernizuoti kazka, nes tai puzknisa bruditis. jau modernizavom pakrovima i sandeli. tai jau puse darbo padaryta, beliko modernizuot iskrovima. o nedulka ga ldel to kad jau valyti jie, kad 14 dregme. o kazin gal kas turi toki aparata? koks tikras nasumas jo ? http://www.kongskilde.com/Agriculture/G ... %20powered
krucius Paskelbta Sausio 28, 2014 Pranešti Paskelbta Sausio 28, 2014 ar ka kita daryt, patarkit kaip modernizuot aruodini sandeli ka patys pasidare gero esat.
hobis Paskelbta Sausio 28, 2014 Pranešti Paskelbta Sausio 28, 2014 ar ka kita daryt, patarkit kaip modernizuot aruodini sandeli ka patys pasidare gero esat. pirmas mano darbas butu isspardyt aruodus
ricardaas Paskelbta Sausio 28, 2014 Temos autorius Pranešti Paskelbta Sausio 28, 2014 ar ka kita daryt, patarkit kaip modernizuot aruodini sandeli ka patys pasidare gero esat. pirmas mano darbas butu isspardyt aruodus Matosi kad kruciaus video nežiūrėjai: jis pila 2 aukšte į aruodus,keista,man baisu būtų,bet matyt grindys stipriai padarytos. O šiaip pas jį visai neblogai padaryta,pas mane tikrai mažiau mechanizuota,na ir grūdų kiekiai pas mane mažesni...
hobis Paskelbta Sausio 29, 2014 Pranešti Paskelbta Sausio 29, 2014 ar ka kita daryt, patarkit kaip modernizuot aruodini sandeli ka patys pasidare gero esat. pirmas mano darbas butu isspardyt aruodus Matosi kad kruciaus video nežiūrėjai: jis pila 2 aukšte į aruodus,keista,man baisu būtų,bet matyt grindys stipriai padarytos. O šiaip pas jį visai neblogai padaryta,pas mane tikrai mažiau mechanizuota,na ir grūdų kiekiai pas mane mažesni... su tuom video man siurpas per nugara perejo , kuo maziau mechanizmu ir visokiu nesamoniu tuom geriau , darbo visada galima prisigalvoti...
edviuks Paskelbta Vasario 28, 2014 Pranešti Paskelbta Vasario 28, 2014 kolegos, atsiprasau kad nekuriu naujos tmeos, bet manau tiks. Gal kas galite rekomenduoti firma ar zmogu, kur galima butu isigyti grudu PETKUS , dalių? Sietai domina... ir šeip visokie menknėkiai. Ačiū už atsakymus
viktorass Paskelbta Vasario 28, 2014 Pranešti Paskelbta Vasario 28, 2014 kolegos, atsiprasau kad nekuriu naujos tmeos, bet manau tiks. Gal kas galite rekomenduoti firma ar zmogu, kur galima butu isigyti grudu PETKUS , dalių? Sietai domina... ir šeip visokie menknėkiai. Ačiū už atsakymus www.gudinas.lt
edviuks Paskelbta Vasario 28, 2014 Pranešti Paskelbta Vasario 28, 2014 kolegos, atsiprasau kad nekuriu naujos tmeos, bet manau tiks. Gal kas galite rekomenduoti firma ar zmogu, kur galima butu isigyti grudu PETKUS , dalių? Sietai domina... ir šeip visokie menknėkiai. Ačiū už atsakymus http://www.gudinas.lt Ačiū !
vieversys Paskelbta Gegužės 23, 2014 Pranešti Paskelbta Gegužės 23, 2014 is kur geriausia pirkt snekius ? nusizejau situs http://mlvs.info/wp-content/uploads/201 ... s-2013.pdfbet reik da visa menesi laukt, nes neturi 102mm Šiuo metu jau turi 102mm, o ir kainos nepasikeitusios
Ukius_bulvinskis Paskelbta Lapkričio 12, 2017 Pranešti Paskelbta Lapkričio 12, 2017 Kolegos, kokios firmos šnekus patartumėt žiūrėt? MLVS'o Sveaverken? Liudynės, Grąžulo. o gal Bokštuvos Soby? Ar jokio skirtumo, visi vienodi?
atrabotkė Paskelbta Lapkričio 18, 2017 Pranešti Paskelbta Lapkričio 18, 2017 On 2017-11-12 at 23:52, Ukius_bulvinskis pranešimas: Kolegos, kokios firmos šnekus patartumėt žiūrėt? MLVS'o Sveaverken? Liudynės, Grąžulo. o gal Bokštuvos Soby? Ar jokio skirtumo, visi vienodi? Kažkaip manau, jog danų "SOBY" geriausias variantas bus, gal pagal stereotipus gyvenu, bet mačiau parodoje keletą jų gaminių, tai sudarė tikrai neblogą nuomonę ir manau, kad tikrai turėtų pagal kokybę būti geresnis už lenkus, bet įdomu kokia kaina.
edviuks Paskelbta Lapkričio 18, 2017 Pranešti Paskelbta Lapkričio 18, 2017 siemet isigijau liudynes sneka. 8m ilgio. 50t nasumo. Aparatas tvirtas ir patenkintas esu .
ukdavidas Paskelbta Lapkričio 18, 2017 Pranešti Paskelbta Lapkričio 18, 2017 Snekas skaldo sausus žirnius labai, mes jau keičiami visus į grandiklinius
UK. POVILAS Paskelbta Sausio 20, 2019 Pranešti Paskelbta Sausio 20, 2019 Kaip palengvinti grūdų iškrovimą iš aruodo, dabar šnekas kampu, ir iš kampu reik su kastuvu šupliuoti iki šneko, gal kas turit ka sugalvoję?
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti