Jump to content

mokejimo prasymas

Recommended Posts

Paskelbta
ar galima kazin tiesiai is uzsienio firmos tecnika pirkti ir tada teikti mokejimo prasyma? ar tinka tai paramai?

na as is uzsienio ir perku, bet as po paramos patvirtinimo tik pirkau

as suprantu, kad po paramos patvirtinimo. idomu kaip po to ar su NMA problemu nebus, kaip del paskolos tokiai technikai gavimo is banko, po to su apmokejimu tai firmai? papasakok is savo patirties

nusiunciau asmenine zinute. Bet siaip tai patirtis mano nuline, nes pirma karta perku ir labai neaiskumu daug :) Paskolos tai neimu, as pagal jauna, tai man apmoka.

Paskelbta
Tai gal tau išeina pataisyt iš 19 padaryt 09 ir bus gerai.

as taip ir galvoju dabar daryti :D kitaip nežinau kaip išsisukti, nebent ten ta mano nurodyta data nieko nereiskia ir reikia pirmame psl nurodyta data rasyti :)

• po 11 mėnesių...
  • po 4 metų...
Paskelbta

prieš pora metų labai greitai vertindavo po dvejų savaičių jau pinigus pervesdavo .

pasiseki .pasirodo dabar greičiau nebus nei pagal taisykles 30 darbo dienų. užklausiau tai net ilgiau gali užtrukti . :icon-neutral: pasirodo  nma gali vėluoti

• po 3 mėnesių...
Paskelbta

man kažkaip visai ilgai su tais mokėjimo prašymais Rugsėjo gale atidaviau, per prašymus didelius atvažiavo penktadienį tik patikrą padarė, tai dar nešinau kiek reikės laukti.. kažkaip labai ilgai...

Paskelbta

as ir laukiau daugiau kaip2 menesius. po atvazevimo nufotografavimo sutikrinimo praejo 6 savaites kol pinigus imete.

tai man tik po 6sav patikra vietoje atliko, tai jei dar 6 savaites praeis po patikros, tai jau 3 men bus...

• po 3 savaičių...
Paskelbta

Jums gerai. Pas mane atvažiavo tikrinti tik po 7 sav. Pinigus žadėjo dar po 4 sav, bet jau praėjo gal 6 sav. pinigų nėra. Pasakė nebeliko pinigų. Sakė  perskirstys pinigus dar po 2-3 sav. Šakės. Bankams prižadėjau mokėti, nėr už ką...

Įtariu gausis kokie 3,5 mėn, nuo prašymo pateikimo kai sumokės

Paskelbta

Jums gerai. Pas mane atvažiavo tikrinti tik po 7 sav. Pinigus žadėjo dar po 4 sav, bet jau praėjo gal 6 sav. pinigų nėra. Pasakė nebeliko pinigų. Sakė  perskirstys pinigus dar po 2-3 sav. Šakės. Bankams prižadėjau mokėti, nėr už ką...

Įtariu gausis kokie 3,5 mėn, nuo prašymo pateikimo kai sumokės

pas mane lygiai ta pati situacija, pinigu dar nera, skambinausi, tai pasake ta pati perskirsto lesas..

• po 3 mėnesių...
Paskelbta

Sveiki. Pradedu ruosti mokejimo prasyma investiciju i zemes ukio valdas supaprastintam projektui :) Gal kas patarsit kur geriausia kreiptis del viesinimo plakato parengimo, kas tuo uzsiima? :) (Alytus, Varena, Vilnius) 

• po 3 mėnesių...
Paskelbta

Iš asmeninių nelabai kas tiks. Jei tiekėjas laiku nepristato technikos, rašo jie raštą NMA - toks variantas tinka. Galimas variantas dėl objektyvių priežasčių bankas užtempia paskolos išdavimą - variantas įmanomas jei argumentuotai viską surašysi. 

Paskelbta

Iš asmeninių nelabai kas tiks. Jei tiekėjas laiku nepristato technikos, rašo jie raštą NMA - toks variantas tinka. Galimas variantas dėl objektyvių priežasčių bankas užtempia paskolos išdavimą - variantas įmanomas jei argumentuotai viską surašysi

o jei nespėji pirkimo dokumentu  įvertinti 

Paskelbta

Nespėji, nesugebi - ne argumentas. Net ūkininko liga turi būti ne gripas, o reanimacija mėnesį ar daugiau. 

Įmanoma prašyt atidėjimo (ir jį patenkins), bet tikrai reik gana rimtų priežasčių ir argumentų. Nes priešingu atveju tai bus traktuojama kaip taisyklių pažeidimas. 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...