Jump to content

Angaro technikai statybos eiga


profilex

Recommended Posts

  • Atsakymai 121
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

15x30 H=6m 60t.lt + ~20t.lt surinkimas+PVM rytų Lietuvai, bent pas mus, Kitai Lietuvos daliai 50t.lt+20t.lt surinkimas+PVM.

Kodėl skirtumas? tik dėl sniego apkrovos.

o jei angaras butu 20x50 h-6m. su galimybe pripilti grudu prie sienos bent 1,5m aukscio. kokia kaina? cia vidurio lietuva. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

reik visko, ir projekto ir tu nuotrauku, leidimo statyt. as db baigineju statyt toki garazeli 9x20 m. tai reik visu leidimu ir viso kito š.

seip angara 1 ukininkas state, ta isake jei gerai pamenu betono grindinys kainavo 20 000 o pats angaras 100 000 tiesa angara jis pats susirinko, o betona isliejo jam ''meistrai'' angaras tai net nezinau, toks normaluas dydzio atrodo :) gal koks 30 x 10 gali buti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

...hmmm ., iki 12m pločio tai yr viena , o va Dariulis -15m , tai yr kita ..irgi , jau turiu santvaras 15m pločio , tai ir mąstau, o gal pervirint "trikampius" iki 12m ir 3m liks pastogė ...kad nereiktų GGI matavimų :eusa-think: ..aišku būt geriau be palėpės (sieną vis tiek reiks dėt), vat įdomu apie tuos GGI matavimus , kas juos atlieka , kokios kainos ir t.t. o gal , :eusa-think:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Stai ir as pagaliau sugalvojau nufotkint savo garazus.

Viskas statoma ant kolonu ar stulpu ir apsiuvama skarda. Savikainos tai neskaiciavau, bet labai daug neisejo, stulpus pirkau po 30 lt, plytas naudotas po 8 cnt., briaunuotas perdengimo plokstes irgi 30 - 50 Lt, Na ir brangiausiai skarda iseina vidutiniskai apie 20 lt/kv.m. Mediena savo tai ir neskaiciuoji kainos, dali ispjove atvaziuojantis gateris, dali jau patys pjovem nes savo gateri pasistatem. Plokstem kilnot taip pat nupirkom GAZ53 krana (kelia 5 t), pastate pardavem uz ta pati.

Taigi viskas vyksta ukio budu.

post-106-141521797831_thumb.jpg

post-106-141521797838_thumb.jpg

post-106-141521797844_thumb.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

krucius :- o vat įdomu kokio pločio ,ilgio ,aukščio yr tavo garažas , kaip santvaras padarei -neįžiūriu..ir... gal kas iš kolegų yr sumastę:- pakabinamos durys ,"cielos " ,be lankstų :eusa-think:

pas viena ukininka maciau paimta slankiojanciu vartu sistema gembe privirinta virsui aukstyn kojom, o prie karietku prikabinti vartai

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...