ricardasd Paskelbta Rugsėjo 18, 2018 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 18, 2018 Dariau, rukiau su pipke, tikrai patyko , toks dumo skonis lik stypresnis dumas butu , liginant su cigarete to pacio tabako . Ps, tik zinokit kad dar skirtumas yra pipkeje , is kokio medzio ji padaryta . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
waraba Paskelbta Rugsėjo 19, 2018 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 19, 2018 Prieš 14 valandų, ricardasd pranešimas: Waraba, visu pirma , kokia tabako rusi rukote , nes yra daug rusiu kuriu be fermentacijos neimanoma rukyti . Antra , svarbu tabaka isirpusi ty subrendusi dziovinti. O trecia , tabako lapai ilgai dziuva , suzinoti kada isdziuvo reikia ziureti pagrindine lapo gysla , ji turi buti medine , tai reiskstu kad lapas isdziuves , jeigu gysla dar neisdziuvus rukant bus blogas skonis dumo . American Golden _dziovinau jau subrendusius lapus tamsoj koki menesi graziai isdziuvo _ bet skonis aitrokas - nezinau kaip reik sufermentuot ir ta skoni pataisyt/ bandziau uzraugti - tai tik supelijo Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardasd Paskelbta Rugsėjo 19, 2018 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 19, 2018 Gal ši tabako rusis ir turi buti tokio skonio. Per menesi tabakas neisdziuva iki reikiamo sausumo , nebent labai plona gysla buvo . Daug budu bandziau fermentuoti bet taip ir nesigavo super dumas , dabar rukau dziovinta Viginia gold ir nesuku sau galvos del fermentavimo. Pasizvalgikit jotuba , ten yra patarymu kaip fermentuoti bet nieko gero , nes ir tuos budus isbandziau . Gal but Jusu tabako lapai ir susifermentuos , pabandikit . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dūmialis Paskelbta Rugsėjo 21, 2018 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 21, 2018 Sveiki! na va, pasidariau aparatuka, suka puikiai.... pirma cigarilka..... ricardasd 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardasd Paskelbta Rugsėjo 22, 2018 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 22, 2018 Dūmiali , puiku !!! Pats maloniausias dalikas kai pasidarai pats . Kaip dumas ? Ar skiriasi nuo cigareciu dumo ? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dūmialis Paskelbta Rugsėjo 23, 2018 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 23, 2018 Prieš 22 valandų, ricardasd pranešimas: Dūmiali , puiku !!! Pats maloniausias dalikas kai pasidarai pats . Kaip dumas ? Ar skiriasi nuo cigareciu dumo ? Sveiki! Taip, labai skiriasi, nors tabakas tas pats, bet skirtumas akivaizdus. Dar reikia padirbėt su dengiamuoju sluoksniu, truputi per storai gavosi sunkiau dega, bet tai ištaisoma. Skonis labai panašus į cigaro, ir neblogo cigaro. Sunkiausia bus atsirinkti kokių rūšių tabaką naudoti cigarilėms . Vis mažiau noro rūkyti popierių... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardasd Paskelbta Rugsėjo 23, 2018 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 23, 2018 Su pipke visai neblogai rukosi bet, cigaretė , pipkė , cigaras, su tuo pačiu tabaku bet skonis visiškai kitos gaunasi . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardasd Paskelbta Rugsėjo 23, 2018 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 23, 2018 Cigarilas sukite kuo daugiau idedant pjaustyto arba suglamžito tabako i vidu o išorini sukima bandikit susukti iš vieno gabalo tabako lapo. Paziurekit jotuba, ten daug video kaip sukti cigarus , tai panašu ir cigarilom tiktu . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
waraba Paskelbta Rugsėjo 24, 2018 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 24, 2018 On 2018-09-19 at 23:49, ricardasd pranešimas: Gal ši tabako rusis ir turi buti tokio skonio. Per menesi tabakas neisdziuva iki reikiamo sausumo , nebent labai plona gysla buvo . Daug budu bandziau fermentuoti bet taip ir nesigavo super dumas , dabar rukau dziovinta Viginia gold ir nesuku sau galvos del fermentavimo. Pasizvalgikit jotuba , ten yra patarymu kaip fermentuoti bet nieko gero , nes ir tuos budus isbandziau . Gal but Jusu tabako lapai ir susifermentuos , pabandikit . dekui uz infa _ a.p. fermentavau koki menesi - lbai smirdejo , kai isdziuvo smirdejo ne taip bet skonis rukat daug svelnesnis - galima butusulygint su pigiom cigarylom - is bedos rukyt - galima Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardasd Paskelbta Rugsėjo 24, 2018 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 24, 2018 Waraba, tam kad fermentuoti tabaka tai tabako lapai turi buti visiskai isdziuve , gal todel ir labai smirdejo kad lapai nebuvo pilnai isdziuve. Fermentacijai isdziuvusius lapus reikia sudrekinti ty, laikiti dregnoi patalpoi kad savaime lapai sudregtu bet nebutu slapi , tiesiog lapa suspaudus kumštije ir atleidus kumsti lapas turi tiesintis ir neturi trasketi , tik toks tabakas fermentuojamas ir turi buti auksta temperatura apie +40 ir oro dregme kad lapai neisdziutu o patis lapai suspausti . Kai fermentavau tai jis nelabai smirdejo bet po kiek laiko kvapas keitesi ty, geresnis kvapas buvo o kai isdziovinau kvapas geras ir skonis rukant visai neblogas bet man kazko truko , tai dabar dziovinta be fermentacijos rukau . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
tadas6069 Paskelbta Rugsėjo 27, 2018 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 27, 2018 Sveiki, pasidalinkite kaip pjaustote tabaka juostelėm? Nes paprastai susmulkinus, rūkant, krinta žarija. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardasd Paskelbta Rugsėjo 27, 2018 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 27, 2018 Prieš 1 valandą, tadas6069 pranešimas: Sveiki, pasidalinkite kaip pjaustote tabaka juostelėm? Nes paprastai susmulkinus, rūkant, krinta žarija. Isimu vidurine lapo gysla ir dedu lapus viena ant kito , paskui standziai susuku ir su astriu peiliu pjaustau norimo didzio ( makaronus) supjaustes ispurenu ir jeigu dregni padziovinu . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
tadas6069 Paskelbta Rugsėjo 27, 2018 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 27, 2018 prieš 59 minutes , ricardasd pranešimas: Isimu vidurine lapo gysla ir dedu lapus viena ant kito , paskui standziai susuku ir su astriu peiliu pjaustau norimo didzio ( makaronus) supjaustes ispurenu ir jeigu dregni padziovinu . Supratau, dėkui. Mačiau yra pirkt smulkintuvų su rankena sukamų, įdomu kaip jie veikia Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dūmialis Paskelbta Rugsėjo 27, 2018 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 27, 2018 https://tytoniowo.pl/produkt/zestaw-do-obrobki-tytoniu/ https://www.tobaccoandmachines.com/index.php?s=produkty Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardasd Paskelbta Rugsėjo 27, 2018 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 27, 2018 prieš 41 minutes , tadas6069 pranešimas: Supratau, dėkui. Mačiau yra pirkt smulkintuvų su rankena sukamų, įdomu kaip jie veikia Jie kiek zinau gerai veikia bet tabako lapai turi buti atitinkamo dregnio , jeigu bus sausas tabakas tada pjaustykle trupins lapus o jeigu slapi kimsis pjaustykle . tadas6069 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dūmialis Paskelbta Rugsėjo 28, 2018 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 28, 2018 Sveiki! Aš galvoju apie toki aparata - tadas6069 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
tadas6069 Paskelbta Rugsėjo 28, 2018 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 28, 2018 Aš tai apie šį galvoju, 28e naujas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
tadas6069 Paskelbta Rugsėjo 28, 2018 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 28, 2018 Ai beje kur dumialis atsiuntė nuorodas, tai antroje nuorodoje tokia pati kainuoja 15e o lietuvoje 28e :O Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ricardasd Paskelbta Spalio 3, 2018 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 3, 2018 Liginant kainas Lietuvoje ir Kininoje tai kaip dangus ir zeme skiriasi o kokibe ta pati . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
tadas6069 Paskelbta Spalio 26, 2018 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 26, 2018 Sveiki, prikimšus į tusčias tūteles, rūkant nekrenta jums žiežerba kai nori nukratyti pelenis? Man asmeniškai nukrenta vos ne visada, kai noriu nukratyti pelenis, gal ne taip ka darau? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
TomCat Paskelbta Spalio 31, 2018 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 31, 2018 Sveiki , paskaiciau tema , susidare nuomone , kad cia tabako specai tiesioginia zodzio prasme ruko šiena . Tabako lapai Virdzinija _Berly , susmulkinti makaronais 0.8mm . Skaitau , kad neapdirbtas tabakas netinkamas vartojimui (griauzia gerkle , sunkiai traukiasi , skonis šieno) senelio tabakas . Niekas nebande termo apdirbimo ar po presu suspausti , kad taptu normaliu tabaku ? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
tadas6069 Paskelbta Spalio 31, 2018 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 31, 2018 prieš 4 minutes , TomCat pranešimas: Sveiki , paskaiciau tema , susidare nuomone , kad cia tabako specai tiesioginia zodzio prasme ruko šiena . Tabako lapai Virdzinija _Berly , susmulkinti makaronais 0.8mm . Skaitau , kad neapdirbtas tabakas netinkamas vartojimui (griauzia gerkle , sunkiai traukiasi , skonis šieno) senelio tabakas . Niekas nebande termo apdirbimo ar po presu suspausti , kad taptu normaliu tabaku ? Virginia gold, arba latakia auginu (pirkau iš ricardasd) nėra jokio skonio šieno ar gerklės griaužimo, paprasčiausiai reikia auginti gera tabako rūšį ir viskas bus ok Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
TomCat Paskelbta Lapkričio 1, 2018 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 1, 2018 Virginia gold tabakas gero skonio , bet jis skirtas maisyti su kitomis tabako rusimis . Padarius vien tik is Virginia gold , dumelis saldus , silpnas , neparukai nuo jo . Nustojus traukti , cigarete gesta , kad pelenai biretu , tabakas turi buti susmulkintas labiau Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dūmialis Paskelbta Lapkričio 2, 2018 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 2, 2018 Prieš 20 valandų, TomCat pranešimas: Virginia gold tabakas gero skonio , bet jis skirtas maisyti su kitomis tabako rusimis . Padarius vien tik is Virginia gold , dumelis saldus , silpnas , neparukai nuo jo . Nustojus traukti , cigarete gesta , kad pelenai biretu , tabakas turi buti susmulkintas labiau Sveiki. Drystu prieštaraut, nefermentuotas ar neišlaikytas Virginia gold - Šlykštaus skonio ir kvapo, netgi ne šienas, o kažkoks arklašūdis... p.s. bandžiau ne pas vieną augintoją, visur tas pats š.... Smulkinimas neturi jokios reikšmės degimui, pvz. cigarai sukami iš lapų, o rusena net netraukiant. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
TomCat Paskelbta Lapkričio 2, 2018 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 2, 2018 Pacio suktas cigaras buvo ar pirktinis ? Lietuvoje tabako specelistu nera , arba sedi giliai pogrindi :) O megejai ruka kas iseina . Gristant prie temos , termo apdirbimo ar po presu suspausti . Kaip suprantu , galima virtuveje orkaiteje isbandyti ant 115C . Rusu saite yra aprasyta . http://www.tobaccoreview.com/tr.cgi?art=0607a36^ JAV patentas US 5,755,238 aprašytas greito džiūvimo, aušinimo ir drėkinimo su džiovinimo įrenginiu metodas, padalintas iš to, kiek yra apdorojimo zonos, ir atvirkštinis drėkinimas įvyksta atskirame garo tunelyje. Žaliavinio tabako drėgmė prieš džiovinimą yra apie 30%, prieš garų tunelį sudaro apie 5%, o po to vėl išdžiovinama apie 15%. Karšto oro džiovyklos temperatūra yra maždaug nuo 105 iki 115 ° C, o bendras laikas, kurį reikia atlikti, yra apie 60 sekundžių. Naudojant keletą sluoksnio džiovinimo zonų, galima pagerinti drėgmės vienodumą. JAV patentas US 4004594 aprašytas tabako apdorojimo būdas, ypač tabelės "Burley", kuris numato tabako dalelių padažo impregnavimą, terminį apdorojimą pašalinant azoto ar azoto junginius ir nustatant pageidaujamą drėgmės kiekį. Apdorojimo įmonę sudaro dozavimo vienetas, dydžio būgnas, paruošiamasis garų apdorojimo įrenginys ir užpildai šildymui, aušinimui ir pakartotinai drėkinamam tabakui. Tabako drėgnumas po dozavimo vieneto yra po 14- 20%, geriausiai 18%, po 30- 42% dydžio būgno, geriau 32%, po kondicionavimo maždaug 35% po kaitinimo nuo 4 iki 7% ir po drėkinimo maždaug nuo 18 iki 22%. Priešgaisriniame įrenginyje apdorojimas prisotintam garui vyksta esant 2,5-3,5 baro slėgiui, todėl tabako temperatūra yra apie 70 ° C, kad būtų užtikrintas geresnis padažo įsiskverbimas į tabako lakštus. JAV patentas Nr. 3,304,479 aprašomas tunelio įrenginys, skirtas didelės azoto tabako transportavimui ir perdirbimui, kuriame yra priešdžiovinimo zonos, tabako kaitinimas be drėgmės praradimo, įvedant tinkamą kondicionuojamą terpę ir apdorojant produktą aušinant. Žaliavinio tabako drėgmės kiekis prie įėjimo yra nuo 40 iki 50%, terpės temperatūra po išdžiovinimo yra apie 100 ° C, o išeinančio drėgnio - nuo 16 iki 18%. Naudojant šį aparatūros nereikalingą metodą ir itin didelę drėgmę įleidimo angoje, galima išvengti tabako žaliavų pernešimo ir dėl to padidėja trapumas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti