Jump to content

ricardasd

Nariai
  • Pranešimai

    296
  • Prisijungė

  • Laimėta kartų

    2

Visas nario ricardasd paskelbtas turinys

  1. Feisbuke sukuriau grupe Tabako augintoju klubas. Jeigu yra noričiu prisijunkit .
  2. Sveikas Gromai . Per armavimo tinkleli daug greičiau gaunasi ir gislu nereikia išiminėti , svarbu kad lapai butu sausi . Grupė feisbuke taip atrodo .
  3. Sveikas Gromas. Aš tabaka per armavimo tinkleli pertriniau, labai greitai ir gislos lieka ant tinklelio . 10 litru kibira pritriniau maždaug per 30-40 minučiu. Fermentavau taip pat pertrinta 15 dienų , gan geras gavosi bet truputi kerta i liezuvi bet kiek žinau jis po fermentacijos turi pora menesiu išgulėti. Tabako Virginia gold kvapas labai malonus ir labai lengvas . Nuotraukose mano fermentatorius .
  4. Man rodo . Gera mašinka .
  5. Gal kam bus idomu. Feisbuke ikuriau Tabako augintojų klubas .
  6. Vyručiai, logiškai pasvarstikim. Jeigu tabakas nesuspaustas lieka tuščiu oro tarpu ir tabakas negaudamas oro judejimo pradeda tiesiog peliti, žinoma, jeigu temperatura aukšta tada pelėsis nesiveisia bet prie aukštos temperaturos ty fermentacijos ir tabako dregmes tabakas nesifermentuoja o tiesiog iššusta o tai du skirtingi dalikai. Labai svarbu atitaikiti tabako dregni , temperatura ir suslėgimą tabako . Be to, kiekviena tabako rušis reikalauja kitokios fermentacijos . Dėl jotube, kiek bandžiau pagal ju video dariti , nieko gero nesigauna , nebent , kaip jau rašiau, viskas priklauso nuo tabako rušies .
  7. Čia dalis išdžiuvusio, džiustančio ir su stiebais džiovinamas.
  8. Kiek metu auginu ir dziovinu bet tik praitais metais nesubrendes tabakas papelijo bet idomiausia tai kad tuo pačiu metu rišau su visais kotais po 5-6 kotus ir jie graziai išdžiuvo, subrendo ir nepapelijo. Mano nuomonė, tie kurie lapai nuskinti nesubrende jie linke peliti o kotais su lapais brandinosi ir greičiausiai nepasidavė pelesiui. Rudeni geriau kad butu oro judejimas ir tarpai tarp lapu didesni , tada ir džiusta greičiau ir pelesis nepuola.
  9. Ačiū Dūmeli už sėklas .
  10. Sveiki vyručiai. Kadangi mano tabakas nenoriai brendo tai nuskines sudėjau į dėžes ir suspaudžiau, po kelių dienų beveik visi lapai pagelto . Šiuometinio dar nerukiau , nes turiu dar praitų metų tabako.
  11. Dūmialis, kai turėsite sėklų paskambinkit man 860054509 Ričardas.
  12. Sveiki Gromai. Mad baltom gislom skinti ta tai zinau bet nevisi lapai pakabinti pagelsta , kiti lieka zali arba zaliai taškuoti . Bandisiu baltom gislom suslegti , gal pašute i brendima pasigaus. Be to, Jūsų krašte pavasaris daug anksčiau ateina nei mano krašte , tai manau tas daug reiškia .pvz, rožes Kauno vietovej prazysta kokiom 2-3 savaitem anksciau.
  13. Sveikas Dumiali. Virginijos tai turiu ir ji yra pasodinta tik nesuprantu koďel negelsta, nes ankstesniais metais gelto kuo puikiausiai. Dėl seklu, kokio jos stiprumo ? Liginant su Virginia ? Butu gerai atnaujinti seklas . Noriu ispeti, nesodinkit skirtingas rusis salia vieno kito, jie lengvai krizminas apdulkinimu ir idomiąusia tai kad gautos seklos nesiškarto visos buna hibridais , pasejus toi pacioi vietoi daigai uzauga skirtingu spalvu, lapu brendimas taip pat skirtingai bresta.
  14. Nors pavideti negrazu bet tikrai pavidziu. Maniske Virginia kažko nenori bresti , net nezinau kas šiemet jai pasidare o zaliu lapu nenoriu skinti nes dauguma lapu nesubersta nuskintos. Gal kokiu patarimu turite , kaip subrandinti lapus ?
  15. Net jeigu kas ir turi pertekliu tabako , kazin ar parduos, nes pastebėjau kad šis forumas stebimas ( manes jau kelis kartus tikrino) , nes prekiba tabaku uždrausta .
  16. Visai pamiršau parašiti, mano krašte netoli Klaipėdos , sniego nebuvo o ir lietaus nekažka palijo.
  17. Jooo šiemet pavasaris išdikauja . Aš śiltnami pasejau , tai sunkiai auga , naktys vesios dienos šiltos o tokie svyravimai tabakui nepatinka . Tikėkimės orai nusistovės ir vasara palanki tabakui bus . Be to, mano pastebėjimai, jeigu vasara vesios naktys o dienos karštos tai tabakas pradeda anksti zydeti o tai blogai , nes ir lapu mažoka ir bresti lapai nelabai nori.
  18. Sveiki. Kaip šianakt, ar tabakas lauke nesušalo ?
  19. Gromas, šiltnami sudigs tik ne taip greitai kaip namie ir daigai šiltnami daug greičiau auga nei namuose.
  20. Digti gerai digsta o apie augima dar vėlu ką pasakiti , nes į lauką anksti nešti .
  21. Vyručiai, patikėkit, sodinti koki kieki ,ne nuo surukitu cigarečių priklauso o nuo derliaus. Jeigu bloga vasara tai tabakas smulkesnis užauga ty, žemesnis, mažesni lapai tai ir pritrukstam tabako , tai teisingai Dūmialis parašė , sodinti daugiau ir tikrai ilgiau prastovėjes tabakas skanesnis buna .
  22. Gromas. Jeigu siltnamis sandarus ir dar nakciai daigus pridengsite manau nesušaltu, nebet šalnos dideles butu. Tuos daigus vazone jau reiketu išpikuoti , arba i vazonelius arba šiltnami .Tik saugokit nuo šalčio.
  23. Tabako sėklų Virginia gold dar turiu, jeigu norite skambinkit , 860054509
  24. Dūmialis tiesa sako , nes paauge daigai kaip ir pomidoru daigai vėsesnėj vietoi sustoja augimas o šaknys pradeda daugiau augti , todėl ir styprėja stiebas .
×
×
  • Create New...