Speculum Paskelbta Rugsėjo 21, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 21, 2009 sveiki gyvi, iskilo tokia problema, ijungus priekini tilta posukio metu girdisi toks traskejimas tarsi dantraciai karts nuo karto prasprustu, ir garsas sklinda lygtai is po kabinos, gal kas zinot kokios gali but bedos ir nuo kur praded ardyt ? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Ceske117 Paskelbta Rugsėjo 23, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 23, 2009 mums irgi taip buvo, prieš kokius 3 metus. Iš pradžių pakeitėm dantračius kur razdatkėj yra, bet naudos nedavė, vistiek traškėjo. Šį metą beariant pradėjo kirstis priekiniai ratai, tai išėmėm chvostaviką, buvo sugraužtas grynai, o planetarkė ne.Pakeitėm tą, vistiek tas braškėjimas, tai po to vėl išėmėm tiltą, išardėm tai viduj kur yra tokia galva, tai vidui dantračiai buvo pliki. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pofke Paskelbta Rugsėjo 24, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 24, 2009 pas mane irgi su priekiniu tiltu problemu yra, bevaziuojant tai isijungia tai issijungia. Tai garsas kai greitai vaziuoji nelabai malonus. dabar tai atjunktas kardanas, o toliau vistiek reik sutvarkyt. Gal bedos razdatkej? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Povilas Paskelbta Rugsėjo 24, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 24, 2009 pas mane irgi su priekiniu tiltu problemu yra, bevaziuojant tai isijungia tai issijungia. Tai garsas kai greitai vaziuoji nelabai malonus. dabar tai atjunktas kardanas, o toliau vistiek reik sutvarkyt. Gal bedos razdatkej? o gal uztektu trauke pareguliuot, jei dar dantraciai neapvalus? siaip greitai vaziuojant priekini tilta ant priverstines negerai jungt Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pofke Paskelbta Rugsėjo 24, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 24, 2009 Taigi yra spyruokle kuri neleidzia bet kada isijunkt tiltui, manau kad kazkas viduj su sakute Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
miškinis Paskelbta Rugsėjo 24, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 24, 2009 pas mane irgi su priekiniu tiltu problemu yra, bevaziuojant tai isijungia tai issijungia Čia kaip laisvai važiuojant ar kai gauna apkrovimą nesuveikia? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pofke Paskelbta Rugsėjo 27, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 27, 2009 taip paprastai bevaziuojant, taigi pas 82 nera jokio automatinio ijungimo gaunant apkrova, bent pas mane Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Povilas Paskelbta Rugsėjo 27, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 27, 2009 yra trys padetys: isjungta, automatine (kai prabuksuoja galiniai isijungia priekiniai) ir priverstine Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vilius Paskelbta Rugsėjo 28, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 28, 2009 taip paprastai bevaziuojant, taigi pas 82 nera jokio automatinio ijungimo gaunant apkrova, bent pas mane yra dvieju tipu kules... be automatinio rezimo ir su automatiniu rezimu... senesnese laidose dazniausiai buna be automatinio rezimo o nuo 98m kazkur pradejo deti ir su automatiniu rezimu kad prasisukus galiniams ratas pradeda kabinti priekis Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Urbonas Paskelbta Spalio 7, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 7, 2009 sveiki, kad nekurti naujos temos noreciau paklausti cia. Subiro mtz dezei guolis to dantracio kur perduoda sukima is dezes i ta kule, remontas butu dezes ardymas taip? ar yra kokiu kitu budu ji isimti nuemus dangti dezes? dekingas uz atsakymus ir patarimus Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
rimvydas Paskelbta Spalio 7, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 7, 2009 sveiki, kad nekurti naujos temos noreciau paklausti. subiro mtz dezei guolis to dantracio kur perduoda sukima is dezes i ta kule, remontas burtu dezes ardymas taip? ar yra kokiu kitu budu ji isimti? dekingas uz atsakymus ir patarimus Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
grudasss Paskelbta Spalio 7, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 7, 2009 sveiki, kad nekurti naujos temos noreciau paklausti. subiro mtz dezei guolis to dantracio kur perduoda sukima is dezes i ta kule, remontas burtu dezes ardymas taip? ar yra kokiu kitu budu ji isimti? dekingas uz atsakymus ir patarimus O be tos "kulės" neina Gal ten tiksliau būtų priekinio varančiojo tilto įjungimo mova Dabar nesuprasi ar tavo kul.j guoliai subiro ar kur. Kiek pamunu be dėžės išardymo neina ištraukti ašelės perkištos per guolį. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Urbonas Paskelbta Spalio 7, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 7, 2009 Atsiprasau ijungimo mova Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
mtzzz Paskelbta Spalio 12, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 12, 2009 sveiki nenoriu kurt naujos temos apie priekini tilta bet gal zinto kiek kainuoja naujo abieju pusiu dalys tos kur prisisuka ratai ir nusimauna nuo virsaus Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
viktorass Paskelbta Spalio 12, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 12, 2009 pries pora metu tai kainavo apie 500 litu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
mtzzz Paskelbta Spalio 12, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 12, 2009 dabar tikriausiai dar brangiau.... ble pas man issinesioje Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Arunas7 Paskelbta Rugpjūčio 8, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 8, 2010 ar laiko priekiniai tiltai jei su frontaliniu krauni rulonus, mėšlus.esu kalbejes su vienu ukininku tai sako tam reikalui tinka tik balkinis tiltas o atseit jei senasis tiltas tai nespesi dantraciu keisti. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vilius Paskelbta Rugpjūčio 8, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 8, 2010 ar laiko priekiniai tiltai jei su frontaliniu krauni rulonus, mėšlus.esu kalbejes su vienu ukininku tai sako tam reikalui tinka tik balkinis tiltas o atseit jei senasis tiltas tai nespesi dantraciu keisti. Pilna chebra dirba su paprastais tiltais ir kurie dirba su protu tiem tikrai laiko be problemu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ssskirmas Paskelbta Sausio 7, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 7, 2011 Gal zinote kaip pasaliti tokia problema priekiniame tilte. o problema tokia, tilto balancyre na kur kaisciai kisasi per pusremi. tilto ausyse issimale skyles kiausino tipo. as galvojau kad imti tilta ir frezuoti dedesnes skyles poto tekinti yvores? ar taip ymanoma isvis? ar keisti ta tilto dali nauja...? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
lexion 600 Paskelbta Sausio 7, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 7, 2011 Gal zinote kaip pasaliti tokia problema priekiniame tilte. o problema tokia, tilto balancyre na kur kaisciai kisasi per pusremi. tilto ausyse issimale skyles kiausino tipo. as galvojau kad imti tilta ir frezuoti dedesnes skyles poto tekinti yvores? ar taip ymanoma isvis? ar keisti ta tilto dali nauja...? žiurėk kas pigiau Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dainiusmoc Paskelbta Vasario 4, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 4, 2011 ar laiko priekiniai tiltai jei su frontaliniu krauni rulonus, mėšlus.esu kalbejes su vienu ukininku tai sako tam reikalui tinka tik balkinis tiltas o atseit jei senasis tiltas tai nespesi dantraciu keisti. Maniskis su frontaliniu nelaiko - vos ne kiekviena ziema perrenkam. Dvitiltis aisku kad visada yra geriau, bet tiek rulius kraunant tiek mesla kabinant galima issiversti ir su vientilciu. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
lexion 600 Paskelbta Vasario 5, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 5, 2011 ar laiko priekiniai tiltai jei su frontaliniu krauni rulonus, mėšlus.esu kalbejes su vienu ukininku tai sako tam reikalui tinka tik balkinis tiltas o atseit jei senasis tiltas tai nespesi dantraciu keisti. Maniskis su frontaliniu nelaiko - vos ne kiekviena ziema perrenkam. Dvitiltis aisku kad visada yra geriau, bet tiek rulius kraunant tiek mesla kabinant galima issiversti ir su vientilciu. pabandyk žiema be priekinio tilto sniege ruly pkabines ,tai daugiau nesakysi taip Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ssskirmas Paskelbta Vasario 5, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 5, 2011 mane juokas ima kaip pasako su frontaliniu ir dar vientiltis geriau uz dvitilti. as pats su ekskavatorium dirbu, jau prieki isjungus ir kazka semti su priekiu tai tik zaidimas... ir kuro svaistymas... tad baikit svaigt apie pranasuma vieno ir dvieju tiltu mano ekskavatorius sveria aoie 10 tonu. o belarusas 4 ir teko man rulius krauti tad as tikrai zinau kad jai kur slapiau vientilciui isvis geriau nevaziuoti mano tevai seniau turejo vieno tilto 80 ir vieno tilto 50 apie 80 aisku blokiruotes ir nebuvo. tad su juo kazkur vaziuoti ziemos ar velyvo rudens laike tai... sutikit su manim traktoriui bokyruote reikalinga. ar tai butu 50 ar 1221 ar t150k. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dydziai Paskelbta Vasario 5, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 5, 2011 mane juokas ima kaip pasako su frontaliniu ir dar vientiltis geriau uz dvitilti. as pats su ekskavatorium dirbu, jau prieki isjungus ir kazka semti su priekiu tai tik zaidimas... ir kuro svaistymas... tad baikit svaigt apie pranasuma vieno ir dvieju tiltu mano ekskavatorius sveria aoie 10 tonu. o belarusas 4 ir teko man rulius krauti tad as tikrai zinau kad jai kur slapiau vientilciui isvis geriau nevaziuoti mano tevai seniau turejo vieno tilto 80 ir vieno tilto 50 apie 80 aisku blokiruotes ir nebuvo. tad su juo kazkur vaziuoti ziemos ar velyvo rudens laike tai... sutikit su manim traktoriui bokyruote reikalinga. ar tai butu 50 ar 1221 ar t150k. T150k bluokuojasi pats kaip blokatoriaus priverstinio tokio nera Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ssskirmas Paskelbta Vasario 5, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 5, 2011 blokuojasi? taip priverstinio nera, tai cia blokiruote lygi 0. mes daug metu turejom t 150k tai su juo ziema tai vargas. jai pagavo vienas sonas ledo tai viskas. nebent dar su vairu sukiodamas isvaziuosi. mes vis druskos ledui veziodavomes. as vis galvodavau gal bent priekiui padarius priverstine blokiruote. tipo kaip mtz 50 gale. na bet tikriausiai neina nebandziau nezinau. na bet neapie tai bet mtz 50 gale blokiruote vienas is tikrai geru pagaminimu pas rusa Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti