Jump to content

dydziai

Nariai
  • Pranešimai

    47
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie dydziai

  • Gimtadienis 06/20/1984

Miestas

  • Miestas
    Raseiniai

dydziai pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. dydziai

    mtz 1523.4

    Pritariu kaip posakyje skupas moka du kartus nu nzn kur cia tas klaidas matai keikvienas renkas pagal savo kisene, pagal zemes balus, savo dirbamus plotus. o broko yra visur. Kaip pvz. Kaimynas turi 3 dzonius 8klases dzoniui po 3metu prie 3000moto/h uzlinko motoras gamyklos brokas remontas jau is savu lesu, navigacija gryba pjauna nuo naujo traktoriaus. poto 2vnt 6klases 130ag 4metu pavaru deziu elektra nera depazonu. tad genda visi ir jei ukis nedidelis tai tikrai neverta pirkt brangesnio ir laikyt ji pasistaciusio kai parodoj. iki 150ha tai ner kas veikt su tuo 1523.4 belarusu. Jeigu vokietis perka ir per 7metus ispaudzia 9000moto/h tai nera jie tokie blogi.
  2. nu ponaiti jeigu tu rasi ten vietos tai prasau galit det. siaip as smulkinau tik su 6peiliais ir tai normalai o su dvylika tai nera ka ir kalbet. vat tik sakyk kad dazniausiai buna pagrindinis bugnas smulkinimo nuardytas ir tik sesi peiliai palikti ir su peiliu stovais net isimti. dar kas buna kad dezes pavaru kur padavimo volus ir pjaunamaja suka buna nubaigtos buna palikta viena kokia pavaram ir iskabinta net trauke kur jungineja tuos du greicius.
  3. aparatas gal ir neblogas bet is kur tu jam daliu paimsi kai pabirs.. bereikalo nieks neparduoda jie visi dasirpe. kaina nemaza uztokia kaina gali jau paimt smulkintuvuva paieskojes(forstirta). pjausi minimum 4vagas iskart. na cia tavo pasirinkimas nesiulau kas tau geriau ta ir pirk. siaip as pats pasirinkau forstrita. noresi bet ka desi netik kukuruza zole smulkinsi zalia ar is baru rinksi kederius persikabini ir varai.
  4. nzn tada ka ir patart kad jis kainuoj tik 3,5tukst. asmeniskai as tai nepirkciau nes su juo kaip as isivaiduoju ir kiek esu mates nera darbo spartos. anksciau mes auginom po 10ha i metus smulkindavome su forstritu smulkintuvu. vezdavome (atstumas 10km i abu galus) tik 3traktorai tai per dvi dienas iveikdavom lengvai. o susmulkinimo kokybe tai kaip prisivedi peilius ir priespeili. jei tvarkingas forstritas tai per diena gali iveikt 10ha jei tik yra kas veza mase, nelygu koks kukuruzas jeigu aukstis 3metrai ir daugiau burbuoliu po 5 tai tada zinai nepaleksi.
  5. kitas klausimas kiek kainnuoja tas potinger smulkintuvas? ir antras ar labai slapios zemes?
  6. turiu klausima, kiek moto valandu pradirbes tas traktoras kad jau uzkirto priekini tilta?
  7. O kokio plocio padangos pas tave? Manau,reikia itraukti i komplektacija placiausias padangas. Kiek tonu mases mazdaug gali sugrusti? sukemsi tonas apie 7pagal vilkima. svert nesveriau sunku kazka pasakyt tiksliai.
  8. firma yra mengele 540/2 super garant 1990metu pas mane ne rotorinis o 5sakes dvi eiles peiliu viso 33. Naujesniu berots nuo 1994 metu jau ejo rotorius ir vienoj eilej peiliai. kai pirkau buvo 12metu senumo, lengvai traukia mtz 82.1. lauku yra ivairiai atstumai nuo 10km iki28km i abu galus. kai vezi is toliausio tasko tai per diena tik 14savikroviu parvezi su mtz. vakarietis turetu begt greiciau. dar daug ka daro keliu bukle jei reikia lauko keliukais jau nepaleksi. kas liecia padangas mano padangu plotis 80cm o gal ir siauresnes ryt uzmesiu aki kad tiksliau pasakyt. sitam modeliui platesniu jau nebudavo esu mates tik siauresnes. dar del padangu rasto nepirk kad butu protektorius su karpais jei slapi metai nesa zemes i sienaini serga karves. padangos tureti buti linijikes tokios ir lauke staigiau sukantis pievu nedrasko. del ko reikalingi iskrovimo volai kad viduryje siloso nebutu pelesio. volai istarso pakloja tolygiai nesusidaro oro kamsciu silose. jokio skirtumo ar transejoj desi ar kaupe kai atkandi nematai ka atkandai imetei i dalintuva ismaise padalinai ir zek pora ar viena karve serga kaip ir tas pats su zemem nuo ratu. nebent sersi rankomis ir matysi ka paduodi ir kokios klaidos padarytos dedant sienaini.
  9. Dėkingas už mintis... nera uz ka as pats jau 10metu kai dirbu su savikrove, ir sakau kas ispraktikos. dar patarimas pasidomek jei imsi su volais tai kiek iskrovimo greiciu(transporterio padavimas). o su kukuruzureikia atsargiai buna kad nusuka velena kai reikia susikraciuse mase prasuskt arba truksta pats reduktorius.
  10. padorias veza toks rolandas is pagegiu kokia uzsisakai pagal komplektacija ir kaina tokia parveza taip pat jis veza ir naujas bet tik potingeri siaip pas ji pigiau nei pas atstovus. dozavimo volus asmeniskai patarciau butinai kitaip nevaliosi su sakem skleisti.poto jei zemes slapesnes tai su 50cm3 ir didesniais tik isvagosi pievas slapesnese jau 40cm palieka nemazas vezes o jei slapi metai tai isvis. kas del kukuruzu tai jei su protu pilnu nekrausi tai gali vezt su jomis nes kukuruzo smulkinta mase daug sunkesne nei zoles ar grudainio.
  11. dydziai

    šienapjoves

    pritariu saracenui, kaimynas turi ant priekio orginali pakaba tai kaip ir rase idealiai turi but lygi pieva. aria kur nelygumai nesuspeja suvaiksciot. sekmes konstruojant.
  12. Pritariu niino nuomonei gerai pagalvok ar verta tau nauja pirkt. ar toli laukai ar aplink uki ir ziurint koks ukio dydis. jei toli tai uz ta pacia suma vertetu du geros bukles padevetus isigyti. kadangi Lietuveles orai nelepina cia ne su ruloniniu kad islindo dienele papjovei gabaliuka sugrebei ir suki. reikes pjaut minimum 20ha kad grazu kaupa susideti. kad pasiektum gera rezultata ir turet kokybiska sienaini sudet reikia iki 3dienu. paskleidimas sumynimas irgi itakos daug tures. beto kai pirksi rinktuva jeigu nauja tai ziurek kad butu iskrovimo dozavimo volai nes kai kurie zmones pirkdami nepagalvoja.
  13. pirmas klausimas kiek ha augini kukuruza?
  14. dydziai

    E-302

    Jei dirvos be kurmrausiu tai liuks bet jei ne tai sumaiso su zemem ir serga karves paskum
×
×
  • Create New...