DRAGOON Paskelbta Balandžio 22, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 22, 2009 pazystamas nori pirkt mtz-82, bet kai pamate mtz-80 (galima uz 6000lt gaut gera) kainas tai pagalvojo ar nebutu verta pirkt jo ir detis priekini tilta. ar tai imanoma? ir ar apsimoka?
sertvytis Paskelbta Balandžio 22, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 22, 2009 imanoma:)tik reikes tilto, vezliuko sone, kardanu, pakabinimo guolio, na ir ijungimo-isjungimo svirteles:)siaip ziurint ka jis zada daryti su tuo MTZ nes pas mane yra ir dvitiltis ir vientiltis:)kiekvienas turi savo privalumu:)
DRAGOON Paskelbta Balandžio 22, 2009 Temos autorius Pranešti Paskelbta Balandžio 22, 2009 imanoma:)tik reikes tilto, vezliuko sone, kardanu, pakabinimo guolio, na ir ijungimo-isjungimo svirteles:)siaip ziurint ka jis zada daryti su tuo MTZ nes pas mane yra ir dvitiltis ir vientiltis:)kiekvienas turi savo privalumu:) na ir kiek visa tai mazdauk kainuotu?
dziedas Paskelbta Balandžio 22, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 22, 2009 imanoma:)tik reikes tilto, vezliuko sone, kardanu, pakabinimo guolio, na ir ijungimo-isjungimo svirteles:)siaip ziurint ka jis zada daryti su tuo MTZ nes pas mane yra ir dvitiltis ir vientiltis:)kiekvienas turi savo privalumu:) na pamirsai dadet kad 80 neturi greiciu dezeje vieno krumplio ir aselės kurie veda kiek suprantu "vezliuka", mes vadiname ji "bamba" kad ta krumpli idet reikia desine galine bortine nuimti kad asele istatyti
waldasxl Paskelbta Balandžio 22, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 22, 2009 aš tylta su kardanais, pakabinamu , ratais ir razdatke (vėžliuku) nusipirkau už 3600lt na ir plius darbas .bėja dėže reik nuimti kad ta tarpini krumpli istatyti.
Raimisx Paskelbta Balandžio 22, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 22, 2009 aš tylta su kardanais, pakabinamu , ratais ir razdatke (vėžliuku) nusipirkau už 3600lt na ir plius darbas .bėja dėže reik nuimti kad ta tarpini krumpli istatyti. butent ...kad reik nuimt...
sertvytis Paskelbta Balandžio 23, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 23, 2009 Jup, pamirsau vyrai o kaina...uz kiek rasi ir sugebesi nusidereti-tiek ir mokesi:)
dziedas Paskelbta Balandžio 23, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 23, 2009 aš tylta su kardanais, pakabinamu , ratais ir razdatke (vėžliuku) nusipirkau už 3600lt na ir plius darbas .bėja dėže reik nuimti kad ta tarpini krumpli istatyti. butent ...kad reik nuimt... na gerai nepamenu bet kad lygtai bortine nuėmus idėjom kazkaip nepamenu kad butumem perskirinėje..
Raimisx Paskelbta Balandžio 23, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 23, 2009 aš tylta su kardanais, pakabinamu , ratais ir razdatke (vėžliuku) nusipirkau už 3600lt na ir plius darbas .bėja dėže reik nuimti kad ta tarpini krumpli istatyti. butent ...kad reik nuimt... na gerai nepamenu bet kad lygtai bortine nuėmus idėjom kazkaip nepamenu kad butumem perskirinėje.. buvau papiles visa deze, kazkaip nepastebejau kitos idejimo galimybes...
dziedas Paskelbta Balandžio 23, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 23, 2009 gal ir taip nes aselė iš galo dėzės isikiša..
Raimisx Paskelbta Balandžio 23, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 23, 2009 gal ir taip nes aselė iš galo dėzės isikiša.. keiciau dantrati ta, tai isimtoj dezej uzsiknisau ....
aukstaitis Paskelbta Balandžio 23, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 23, 2009 Trim traktoriam (dviem savarankiskai, vienam su tevu) dejau ta dantrati be jokio skirimo. Kaip idet sunku nupasakot reikia pamatyt plius truputi reikia perdirbt kaikas.
waldasxl Paskelbta Balandžio 29, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 29, 2009 kaimynas ir nenuėmes statėsi ta dantrat.sakė jog ašęle reik perdaryti bet liko nepatenkintas rezultatu.
gatawas Paskelbta Gegužės 6, 2009 Pranešti Paskelbta Gegužės 6, 2009 O Jumzui pvz tam naujesniam (su didele kabina) imanoma ideti priekini tilta varanti? Siaip idomu paliko...
valstietis Paskelbta Gegužės 6, 2009 Pranešti Paskelbta Gegužės 6, 2009 Nėra skirtumo didele ar maža kabina jis.Buvo kažkur forume su vedančiu tiltu.
jaun uk Remigijus Paskelbta Gegužės 6, 2009 Pranešti Paskelbta Gegužės 6, 2009 as isidejau priekini tilta.. nk sudetingo gi ten.. visa beda su tuo dantraciu kuri reikia istatyti pavaru dezej, o daugiau viska perki ir prisuki..
gatawas Paskelbta Gegužės 6, 2009 Pranešti Paskelbta Gegužės 6, 2009 as isidejau priekini tilta.. nk sudetingo gi ten.. visa beda su tuo dantraciu kuri reikia istatyti pavaru dezej, o daugiau viska perki ir prisuki.. Pala pala - i JUMZ cia?
varstelis Paskelbta Gegužės 6, 2009 Pranešti Paskelbta Gegužės 6, 2009 as isidejau priekini tilta.. nk sudetingo gi ten.. visa beda su tuo dantraciu kuri reikia istatyti pavaru dezej, o daugiau viska perki ir prisuki.. Pala pala - i JUMZ cia? i jumza taip pat imanoma gal zinai tokius MTZ-7
jaun uk Remigijus Paskelbta Gegužės 7, 2009 Pranešti Paskelbta Gegužės 7, 2009 as isidejau priekini tilta.. nk sudetingo gi ten.. visa beda su tuo dantraciu kuri reikia istatyti pavaru dezej, o daugiau viska perki ir prisuki.. Pala pala - i JUMZ cia? ne ne paskaiciau ankstesnio psl.. kad kalba eina apie jumz traktoriu..
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti