Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 10 valandų, JCB pranešimas:

Na ką, po šiandien 25mm pradėjo gult bright su skagenu, iki artisto nebuvau dar nuvažiavęs, fenomenui kiek sakė neįmanoma gult. Bright trys trumpinimai daryti... Laukų didesnė dalis ne skurdžiai atrodo kas džiugina, bet dar laiko daug iki pjūties...

Pas mane taip pat 32mm , Skageno lopinėliais biškį paguldytas. LG keramik, Euforia ir Polarkap, stovi kaip nieko nebūta. Pupu biškį yra paveltu ir v kviečiuku keli lopinėliai. O tik vakar ryte kaip tik prieš lietus spėjau nuo fuzariumo nupust. Pačiu laiku 😃

Paskelbta
Prieš 5 valandas, Ukius_bulvinskis pranešimas:

Kaip gali tik nuo kritulių sugult? 

Už 10km sakė kibirai po kiemą skraidė, pas mus nieko panašaus, išskyrus gausus lietus ir tikrai neteigiu kad buvo 0m/s. 

Paskelbta
Prieš 15 valandų, JCB pranešimas:

Na ką, po šiandien 25mm pradėjo gult bright su skagenu, iki artisto nebuvau dar nuvažiavęs, fenomenui kiek sakė neįmanoma gult. Bright trys trumpinimai daryti... Laukų didesnė dalis ne skurdžiai atrodo kas džiugina, bet dar laiko daug iki pjūties...

Jei fenomen gultu tai iš kitu veisliu turi buti nieko nebelike

Paskelbta
prieš valandą, belarus52 pranešimas:

Sausra paveikus ar fuzariumas vienas laukas plemų turi tokių, prieš tai neišsiskyrė tos vietos niekuo.

att.3jbprv8qLCBt0iXot0EkAEsqP7WNCVloqoRTSJa003o.jpeg

att.LJk0JJcZ-j11e5czz2q71QsA2820T3bE0T5m8lhUc-Q.jpeg

IMG_2853.jpeg

att.IrJl6YACTrh8cicQLkPR7roX7Nj1S5GR06MlGeilslI.jpeg

att.FYH_zXQbRO2uWkhNw-R88v3lc8ptQ83_j3wwGNaSZeU.jpeg

Fuzariozė. Jautresniose veislėse matau po vieną kitą, kaip pvz Skagen.

Paskelbta

Gal kas buvo Lenkijoje  lauko dienoje veisliu apziuroje . Neteisingai uzsirasiau ta veisle kur su 70 vm azoto reklamavo . Ji buvo zaliausia is visu laukeliu sale Godzilos veislės. 

Paskelbta

Manau verta, dar veliava žalumos turi, varpos irgi. Aš kai pradejes šia savaitę jau reik pabaigt, pradžioj technika paskui lietus neleido. Maža ką bent per kableli pagelbes

Paskelbta

Aš planuoju irgi dar daryti. Ant vėliavos salietros negavo, tai gal su purškimu bent kiek pakels. Pieninei brandoj dar pas mane. Tik neapsisprendžiu kiek karbamido dėti, nes likutį turiu. Ar išdalinti po kokius 10kg/ha visiems laukams ir pusei po 20kg/ha. Žinoma pridėsiu KS. Ką manot? Kokias normas jūs dedat? 

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Zuvies_pirstelis pranešimas:

Aš planuoju irgi dar daryti. Ant vėliavos salietros negavo, tai gal su purškimu bent kiek pakels. Pieninei brandoj dar pas mane. Tik neapsisprendžiu kiek karbamido dėti, nes likutį turiu. Ar išdalinti po kokius 10kg/ha visiems laukams ir pusei po 20kg/ha. Žinoma pridėsiu KS. Ką manot? Kokias normas jūs dedat? 

manau bent po 15kg/ha reiktu as po katrsciu dejau 25kg/ha ir magnio sulfato 3kg/ha 

Paskelbta
Prieš 14 valandų, Zuvies_pirstelis pranešimas:

10 kg greiciausiai nieko nepajusi. bent as dedu 33kg.  ( didmaisis i purkstuva )

Paskelbta
Prieš 9 valandas, krucius pranešimas:

10 kg greiciausiai nieko nepajusi. bent as dedu 33kg.  ( didmaisis i purkstuva )

Tokiu oru nebus paskatinimas, dygimui varpose kvieciu? Ar cia mitas 😕

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Witalikas pranešimas:

Jeigu lis taip ir 2 liepos puse. Tai 100 proc paskatins dygimo procesus. Pernai taip jau nutiko žematijoje kas purškė ant varpos pastebėjo, kad sudygo greičiau kur buvo maitinti ant varpos.

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Mantas2342 pranešimas:

Jeigu lis taip ir 2 liepos puse. Tai 100 proc paskatins dygimo procesus. Pernai taip jau nutiko žematijoje kas purškė ant varpos pastebėjo, kad sudygo greičiau kur buvo maitinti ant varpos.

Tai panasu amidas liks kitam sezonui. 

Paskelbta
On 2026-07-13 at 19:42, Witalikas pranešimas:

Nezinau, kai buna sudygusiu, tai ar purksta, ar nepurksta, vistiek buna.. Gal nuo metu priklauso. Kiekvienas pagal save isivertina pagal daugiameti vidurki ir poreikius, galimybes.

Paskelbta
Prieš 4 valandas, pukotukas pranešimas:

Na paiskinkite kur bėda kad taip nutiko rapsui . Purškimas atkrenta nes tik purkšta nuo vabalu. Purkstuvas tikrai nebuvo uztreštas

20260710_201146.jpg

20260710_201137.jpg

O kaip šaknys ir stiebas prasipjauk pažiūrėk ka rasi 

Paskelbta
Prieš 4 valandas, pukotukas pranešimas:

Na paiskinkite kur bėda kad taip nutiko rapsui . Purškimas atkrenta nes tik purkšta nuo vabalu. Purkstuvas tikrai nebuvo uztreštas

20260710_201146.jpg

20260710_201137.jpg

Cikados gali būti darbas

Paskelbta

Patarkit ka daryti,ž.miežiai ju sunoke ir sausi,bet yra  kviečių kurie kels dregme,bandyt kult ar laukt kol sunoks kviečiai. Šiemet vėl po kviečių žadu sėt ž.miežius kaip išsinaikint kviečius,pernai po nukulimo iškart suskutau paskiau po poros sav.glifosatas,bet sausa buvo tai daug nesudygo,o sudygo paskiau po miežių sėjos.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...