Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 48 minutes , Ūkis 123 pranešimas:

15-20 dar gerai dalis Radviliskio rajono po ziemas dar tik gave iki 10 mm

Gal matuoklė kiaura? Tam pačiam Radviliskio r jau netoli 44mm per gegužį, 16mm per kovą ir balandį.

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Remse pranešimas:

Gal matuoklė kiaura? Tam pačiam Radviliskio r jau netoli 44mm per gegužį, 16mm per kovą ir balandį.

Nu kad ne, rasiau dalis radviliskio. Pvz seduva balos. Tyruliai, miezaiciai, zeimiai ta puse max 2mm

Paskelbta

Dėl vėliavinio lapo apsaugos. Žinau, daug kartų išdiskutuota, bet šiemet t1 purškimas padarytas mažiau nei prieš dvi savaites po 0,6 protio ir strobiko. Veliava kaip ir pasirodžius, ar čia skubintis ar tiesiog plyštant purkštis?  Ligu realiai nelabai matosi.

Paskelbta
prieš 7 minutes , Edvisagro pranešimas:

Dėl vėliavinio lapo apsaugos. Žinau, daug kartų išdiskutuota, bet šiemet t1 purškimas padarytas mažiau nei prieš dvi savaites po 0,6 protio ir strobiko. Veliava kaip ir pasirodžius, ar čia skubintis ar tiesiog plyštant purkštis?  Ligu realiai nelabai matosi.

Plyštant.

Paskelbta

sako bright gulianti veisle? bet dabar po 2 trumpinimu veliava tik iki keliu vos siekia, galvoju verta dar ant veliavos trecia trumpinima ar ns

Paskelbta
prieš valandą, LS1 pranešimas:

sako bright gulianti veisle? bet dabar po 2 trumpinimu veliava tik iki keliu vos siekia, galvoju verta dar ant veliavos trecia trumpinima ar ns

Pernai su 2 trumpinimais stovėjo prie tikrai gero derliaus.

Paskelbta
Prieš 1 valandų, LS1 pranešimas:

Mano galva, kam ta siauda auginti. 
Jai paselis tankus ir daug zadantis

Paskelbta

Pirma nuotrauka daryta gegužės 7, vaizdas sniegui nutirpus buvo dar kažkiek geresnis, bet laikui bėgant tik prastėjo.Antra nuotrauka po trijų savaičių. Priešsėlis rapsai, sėta į skutimą, veislė asory, kokia nuomonė? 

20260507_113821.jpg

20260529_203452.jpg

Paskelbta
Prieš 1 valandų, jaunasis21 pranešimas:

Šiemet nemačiau blogų kviečių pas ūkininkus, nebent netrešia P-K treti ketvirti metai, atėliuoja ir pan. 

IMG_2453.jpeg

Siemet krituliu daugiau iskrito nuo Lietuvos vidurio link pietu. Siaure kaip kur, pagrinde sausa

Paskelbta
prieš 1 minutę , Virgis. pranešimas:

Pirma nuotrauka daryta gegužės 7, vaizdas sniegui nutirpus buvo dar kažkiek geresnis, bet laikui bėgant tik prastėjo.Antra nuotrauka po trijų savaičių. Priešsėlis rapsai, sėta į skutimą, veislė asory, kokia nuomonė? 

20260507_113821.jpg

20260529_203452.jpg

Panasu i stipru mangano trukuma

Paskelbta
prieš 5 minutes , Mindaugas.. pranešimas:

Panasu i stipru mangano trukuma

Turiu kitam lauke lengvo Dirvožemio vietą kur asory išnyko ir šalia pasibaigus sėklai buvo sėta Fenomen, skirtumas akivaizdus Fenomen naudai, manganas negali tiek įtakoti. 

Paskelbta
prieš 14 minutes , Virgis. pranešimas:

Turiu kitam lauke lengvo Dirvožemio vietą kur asory išnyko ir šalia pasibaigus sėklai buvo sėta Fenomen, skirtumas akivaizdus Fenomen naudai, manganas negali tiek įtakoti. 

Pernai turėjau irgi tokį lauką kur baigės asory ir likus 1/3 užsėjau fenomen.Fenomen atrodė kraupiai palyginus prieš asory,tai fenomen išvis atsisakiau.Padidinau asory laukų,tai ta šiemet silpnai atrodo,manau šiai veislei netiko šita rekordinė žiema.Ot ir žinok tu žmogau kaip pataikyt.

Paskelbta
On 2026-05-29 at 20:57, Virgis. pranešimas:

20260507_113821.jpg

20260529_203452.jpg

Seju 3 ir turbut paskutiniai metai Asory. Ji prastoka žiemojima turi tai viskas su tuo surišta. Kai kur pas mane irgi taip buvo (pašuto pas mane) , bet ji turi savybe atsigaut ir derlius nesiskiria nuo kitų.  Plius ilgą šiaudą nori augint, apart šiemet. Nors rašo, kad pakelia velyva seja, bet realybej nelabai, kur normaliai neisišaknijo ar žeme neįtrešta, turejau net visai išnykusiu paseliu, nors rudeni eilutes gražios buvo. 

Dabar kai tada palijo, situacija pasitaise, spalva graži.

IMG_20260527_131805.jpg

Paskelbta
prieš 16 minutes , Edvisagro pranešimas:

Seju 3 ir turbut paskutiniai metai Asory. Ji prastoka žiemojima turi tai viskas su tuo surišta. Kai kur pas mane irgi taip buvo (pašuto pas mane) , bet ji turi savybe atsigaut ir derlius nesiskiria nuo kitų.  Plius ilgą šiaudą nori augint, apart šiemet. Nors rašo, kad pakelia velyva seja, bet realybej nelabai, kur normaliai neisišaknijo ar žeme neįtrešta, turejau net visai išnykusiu paseliu, nors rudeni eilutes gražios buvo. 

Dabar kai tada palijo, situacija pasitaise, spalva graži.

IMG_20260527_131805.jpg

Aš irgi sakiau kad reiks numest, bet dabar nebežinau,  pernai sėjos pradžią spalio 4, paskutiniai gal 10d seti, tai kur peilis kad šlapion kišėm. Ir per kelis metus kiek sejam tai didžiausia bėda kad ji nenori krumutis bent jau man, reik didinti norma sėjos, kolegos ant rubežiaus skagenas anksčiau setas nei mano Asory, tai per paskutines 2sav pasilenkė labiau lapotas pasidarė. Ka naujo bandyt nesugalvoju 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...