Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta

Purskes jau buvau fungicidais, db tik telenda veliava. Manau neistempsiu iki kol lis varpa reik purkst dar kazka nors nelijo gal koks menuo. Kodel kimba tos ligos ir ka patartumet naudot siuo atveju? Purksta buvo maredo + amistar  xtra.

20180525_113850.jpg

Paskelbta
prieš 11 minutes , tadasjo pranešimas:

Apie fandango ir mastau. Dar mest koki magnio sulfata galvoju. Tik dar mastau siltra xpro bet nein vadybai priskambint

Imk siltra xpro ;)

Paskelbta

Pas mane ir panašus vaizdas, šitą purškimą prieš savaitę reikėjo daryt, dabar jau viena kita varpa lenda, savaitę į priekį rodo be lietaus, galvoju be purškimo prasisukt, bet dar ne visi laukai apžiūrėti, gali nuomonė pasikeist.

Paskelbta

Pas mane tik veliavinis sukas todel dar mastau kad verta naudot. Beto pas mane kad ir nelijo ir purksta jau su fungicidais buvo, vistiek kyla tos ligos. Gausios rasos ir siltos naktys manau turi tam itakos

Paskelbta
prieš 24 minutes , audrius0322 pranešimas:

Ka planuojat ant varpos purksti? Planavau prosaro bet kai orai tokie sausi mastau kad gal orius naudosiu.

Jau eile metu Folicuras eina. Kolkas fuzarium neturejau

Tai mano galvo Oriuso pilnos akys. Gal net nereiks isvis jai bus sausa

Paskelbta
Prieš 5 valandų, Witalikas pranešimas:

Ligu nei nematyt. Purksta buvo su falcon forte 0,8l/ha plius modusas. Ant antro bamblio. 

O zemiau veliavos kokie reikalai? Pas mane veliava irgi svarutele.

Paskelbta
prieš 11 minutes , armins pranešimas:

O kam isvis ant varpos pust? Esat kas tureja bedu su fuzarium, kad nepriimtu grudu, ar nuoskaitas darytu?

Pernai punkte teko matyt kaip apsuka dėl fuzariozės ir čia prieš lietus, tad geriau nerizikuot ir nupurkst.

Kūnų

Paskelbta
Prieš 17 valandų, Witalikas pranešimas:

Vietom miltliges yra. Bet ji neuzlips auksciau

Miltligė gal ir neužlips, bet išplitusi gali susilpnint stiebą, kas nėra gerai.Aš tai naudosiu prie ją ką nors nebrangaus

Paskelbta

Aplekiau laukus dar syki tai idomiai yra. Kur netrumpinta ir nepurksta ne karto nuo ligu, tai viskas tvarkoj ir veliavinis lapas jau baigia issisukt pilnai, o kur trumpinta ir su fungicidu vaziuota, tai veliavinis tik puse islindes. Fungicidas buvo su zalinimu, galvoju kad moxa suveike geriau su fungicidais. Tik tiek kad jie zemiau veliavinio lapo vel sirgt nori. Turiu fandango bet galvoju du zalinimai ar nebus perdaug. Kaip manot?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...