Jump to content

žiemkenčių buklė


Aloyzas

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

482 nariai balsavo

  1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

    • Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      144
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      99
    • Sėju laiku
      239


Recommended Posts

Berods fandango :eusa-think:

patikslinu: purkstas cikocelis, fandango ir galiausiai ant varpu su folicuru+4kg/ha karbamido, ir aisku nuo vabalu keleta kartu su kazkuriais purskimais. Gal tas karbamidas cia tom varpom zaluma atima, bet jau buvo baige zydet kai purske :eusa-think: ir dar karbamido 20kg/ha pries 5 dienas

Folicuras su karbamidu? Vienintelė liga nuo kurios jis dar veikia pakankamai efektyviai - fuzariozė purškiant per patį žydėjimą, bet griežtai be jokio karbamido. Jei nupurkšta po žydėjimo, tai kaip kažkas čia sakė, galėjai pilt jį į griovį ir sutaupyt dyzelio.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

na protingi vyrai isaiskinkit ar kulimo pradzia priklauso nuo tada kada seta? pvz rugsejo pradzioj kaip andriusfeat, ar skaiciuojasi nuo tada kuomet atsigauna po nusalimo? ;)

kaip perna viena lauka 23 ha sejau puse pasejau per diena ir uzlijo lietus savaite, tai po savaites pasejau tai zymei prasciau atrodo kvieciiai, daugretesni ir tikrai kulsiu juos paskutinius.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

pas musbirzuose irgi kule vienas kvietrugius ti ktie kvietrugiai pirstais perspaudziami, paskui latvijoi netoli LTU sienos kule kazka senas klasas, dar maciau vaziuojanti poer miesta klasa :) zodziu ja upradeda po bicki judet, pas mane kvieciai ada 67% prinoke, kieti grudai, bet 33 % dar minksti, dar galvos padedantys leist, tad da savaitele teks palaukt, laukit ir jus , :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...