Jump to content

žiemkenčių buklė


Aloyzas

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

482 nariai balsavo

  1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

    • Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      144
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      99
    • Sėju laiku
      239


Recommended Posts

Bevazinejant po apylinkes pastebejom kad kvieciai pradejo gelsti.... o kaikur pagelte.. kiek supratom tai ten yra per giliai paseta i viena sustojom parausem seta su vederiu tai 5-6cm o kur kalniuka padaro tei ten visi 7-8cm gal dar sutimo problema???? pas mane irgi nori bet ten kur galulaukese susidvigubino :eusa-think:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Vat ir privalumas sejamuju uz 200k :eusa-hand: paseji dregnoje o jei dar apie 5cm gyliu dirvoje ir kai toks sunkus agregatas uzvoluoja tai apie dygimo energija :eusa-snooty: ir panasiai nebera ka ir kalbet :eusa-snooty: augalas vargais negalais isdygsta priduses :icon-confused::icon-eek: silpnas... manau tai jau atsiliepia ir busimam derliui :eusa-think: Gerai jei sejama kai yra neperdregna arba sausa tada nieko nesakau..... :eusa-think:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Musu stebejimai skiriasi :eusa-think::eusa-think::eusa-think: Na vaderstadu seti i dregna dirva rapsa tai mirtis is kart... o kvieciai tai ka as zinau konkretus mano pavyzdziai tik SZ3.6 vs vaderstad vs horsch... tai juoks juokais bet ruskines geriausiai atrodo kvieciai aisku seta buvo tikrai i dregna kaip ir i slapia dirva.... Kazin kaip kitiem atrodo palyginti seta su ne vaderstadu ir horschu? :eusa-think:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

musu stebejimai seta i normalia dirva normaliu laiku praitau metu pavizdys ant savo kailio ir seta spalio menesi 15 gal i slapia dirva ir su barstytuvu lenkisku tiesa norma skyresi .is rudens buvo islinde tik po 1 lapiuka .reziume derlius 4,7 tonos kvieciu o kur seta normaliai 5 tonos bet tas skirtumas ne nuo sejos manau priklauso .o taip buvo seta delto kad nepatrauke 2,5 metru sejalkos ir visi grudai pavirsiuje buvo

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

kazkaip tai jusu zvilgsnis ne i ta puse nukrypes, Vederio juostos geltonos del jusu paciu kaltes, reikia sureguliuoti soninius uzertuvus,pakrasciai gauna daugiau zemes ir gaunasi kalniukai, dvigubas gylis, Zeme dirbt reikia kai jin subrendus o ne tesla minkyt. Del sudygimo,yra veisliu kurios neissikrumija neziemoja, tai jos turi krumytis is rudens,o kitos krumijasi pavasari, tai pavasari ir pamatysit kuri kaip isgyvena.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...