Jump to content

naujo MTZ traktoriaus pirkimas


Recommended Posts

  • Atsakymai 223
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

VIsi belarusai i lietuva ivaziuoja per dzeirana, jie, kaina visur panasi tik nuderet nevisi nori.

Kieno servizas geresnis ziuret reik :icon-exclaim:

na prajuokinai servisas MTZ manau tokio nei viena firmelė ,net ir dzeirana neturi...Tokis servisistus vyt is kiemo ir ir bielkis ilgiau vaziuos..

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

ragas, nori pasakyt, kad visos kitos imones vezasi is dzeiranos kiemo ? nesvaik..kai pats pirkau geriausia kaina ir salygas pasiule livila..skaitau rimta firma

na nevisos bet kajovikas tai 100% is dzeiranos ima saskaitas maciau dzeiranoje..

Biski ne taip yra... Atskiros firmos, taciau is Rusijos perka vienu vardu, gaudamos didenses nuolaidas, bet nuvaziuok pas viena, tai ant kitos varo, nuvaziuok pas kita, tai ant anos varo. Taip ir nesuprasi, priesai ar partneriai...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

imk is livilos ir rami galva bus, pigiausiai lt jie siulo, beto galima deretis.pvz reikia pasikeist tepalus ir filtrus garantiniu metu, tai uz tai dzeiranai moki 600lt, o livila leidzia paciam pasikeist.

gal galiu papasakoti su kuo mes susidureme pirkdami traktoriu.

buvome susidomeje LIVILOS pasiulymu. traktorius buvo 10 000 pigesnis pas juos. bet viska susumavus, pirkome is Dzeiranos.

didziausia problema perkant is livilos, tai kad jie nepateikia vieno popieriuko registracijai. nors tai jie apeina vienu keliu. turi zmogu, kuris uzregistruoja. juk jie tai siulo kaip nemokama paslauga. pabandytum pats ir paramos niekad nematytum. o dar kai NMA tikrina pirkimus, tai kam rizikuot? kita vertus jie uz paramos suma pigiau parduoda.

bet kodel atsisakeme pirkimo is ju:

labai jau jie slapti ir sukti, klausi is kur vaziuoja traktorius ( nes vienintelis atstovas Dzeirana ) o tau ten sako, mes turime "slaptus kanalus" na gerai, turi.

kai klausi kiek pasildymo zvakiu? sako 4. kai paziuri realiai pamatai viena ar net nei vienos. ( tipo australijos rinkai ) ir klausi, kur zvakes? sako, blyn gal atveze netoki, suprask "slapti kanalai" susipainiojo. tai ka reikia galvoti kai moki 100 000 ir galvoji, supainios, nesupainios. o juk be zvakiu labai daug dar ir kitokiu mazgu yra.

ilgas istorijas su skardomis pasakojo, ten nori pigiau. po registracijos galime skardas uzdet ir pan. per daug "rimta" pasirode. juolab, kad pas juos sandeliai daznai tusti. nuvaziavome i dzeirana. is 3 viena patikusi issirinkome ir ta pacia diena jau pavedimas daresi. taip, kad neisiskundziame brangiau sumokeje.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Teko pirmadienį Lenkijoje būti tai MTZ 952.3 kaina yra 77000 zlotų, kursas 1,33 t.y. 57894 litų gaunasi. Išrašo sąskaita faktūrą per sieną jokių problemų.

man atrodo kaina del to mazesne lenkijoj nes ten garantijos neduoda.. nebent jau pasikeite per metus.. mes kai pirkom mtz siule 10000lt nuolaida, jei atsisakom paramos..

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...