Jump to content

FORD 8670, KAIP JIS KOKIA JUSU NUOMONE APIE JI?


Recommended Posts

Aš ir vis į šitą seriją pasidairau. Variklis kaip suprantu problemų nekelia (Genesis serija), dėžė Funk - yra galimybė patirinti sankabėlių nusidėvėjimą, nes sunkiai dirbusiuose traktoriuose dėžės remonto gali prireikt po 5000 val., stabdžių būklė, priekinio tilto pavara. Tiltas pas juos būna su navarotais, jie labai smagųs, bet remontas kainuos krūvas pinigų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na stovis kaip ir nieko, is pirmo zvilgsnio, geros padangos, nera kad butu sulauzitas, trukes priekinis stiklas, bet duoda nauja, gal kiek parasoje tepaliukai nuo variklio, varikliukas dirna graziai, tik pastebejau kad gryztamas vamzdelis nuo forsunkiu yra uzglusintas kazin kodel. truputuka baisoka tu sankabeliu o jei kokia viena baigianti padeti sauksta:) kazkaip nesinoretu iskarto pasinerti i tepalus.

Mockaus skelbimuose tokie palei 100 sukasi o cia 70 uztektu gal ir verta imti?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki na jei pigiau tai pirmyn, bet yra ir kitas neigiamas dalikelis is manes jie paima manasi senaji FM 2640, kaip ir keitimas su priemoka, vargu ar bus geresnis jusu pasiulimas, ir dar kaip ten jums asmeniskai parasyti, nezinau nesu rastininkas ir neperprates visu vingrybiu.

po jo zinute yra mygtumas kuriame parasyta "PM", paspaudi ta mygtuka ir rasai asmenine zinute. Sekmes :icon-wink:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...
dekui voras uz pasiulima,bet as traktoriu imsiu lizingu,be traktoriaus dar imsi sejamaja,pluga ir germinatoriu.

Aš iš Praškevičiaus Gudeinos kaime pirkau mačiau stovėjo pas jį dar vienas toks :)

tai as su juo ir derinu,nes arciausiai parsivaryt, bet tokiu dar yra ir panevezi,audrokestoj. na pasirinkimo yra nemazai

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...
Tai kad pas Kesta labai jau jis nekaip atrodo, padangos priekines visiskai plikos viena galine i nauja pakeista, ir seip nelabai koks jo stovis, tiesa sakant ji maciau pries pusmeti gal ka ir patvarke, jis tada net nesikure, kazkas su laidais buvo.

na truputi gal ir patvarke,bet nedaug. kuriasi labai lengvai,bet kazkaip idomei deze uzia sunkiai begiai persijungia, bet seip stovis neblogas

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...