Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
eterio ipusk sukdamas...

Cia ne isetis tas eteris. Turi kurtis be jokiu eteriu, vadinas kazkas netvarkoj yra su varykliu. Mane tai uzknistu kiekviena kart purskinet ta eteri, o dar pirkinet, kogero geriau varykli pasikeiciau :D

Paskelbta
eterio ipusk sukdamas...

Cia ne isetis tas eteris. Turi kurtis be jokiu eteriu, vadinas kazkas netvarkoj yra su varykliu. Mane tai uzknistu kiekviena kart purskinet ta eteri, o dar pirkinet, kogero geriau varykli pasikeiciau :D

yra mano tema kazkur, toli. perrinkus motora, tokia nesamone pasidare. ir vargstam... taip 4 metai.

Paskelbta

Na kad siltas sunkiau kuriasi tai manau siurblio beda, bet del kitko tai su draugu irgi peciais guzciojam, jam irgi tas pat su degimu. Kitas musu traktoras kad ir atidirbes, suvarges visai, bet vos prasukai kiek, brukst ir dirba kaip ir visi dyzeliai.

Paskelbta

yra toks siurblio parametras kaip uzvedimo kuro doze, daznai sunkiau vedasi turbininiai su dumingumo reguliatoriumi, tai ta reguliatoriu ijungus priverstinai su tam tikrom priemonem situacija pasikeicia

Paskelbta

Siltas taj gerai Uztenka uzvedus 2 padirbti uzgesini vesk vedasi ok.... nu saltas nors nusisauk. dar galvoju gal starteris ka nors bludija gal neissuka kie reikia.

Paskelbta

siulyciau pabandyt prie vedant papompuoti kura su rankine pompike tol kol apsauginis voztuvelis prades dainuot, gali buti kad bestovint del nesandaraus voztuvo nuseda kuras

• po 2 savaičių...
Paskelbta
Sunkiau vedasi ir dėl nesureguliuotų vožtuvų bei blogai dirbančių išpurškėjų . Koks traktorius ir kiek laiko akumuliatoriams :icon-question:

P.S. Kartą užteko pakeist kuro filtrą.

Pasitikrink varyklio kompresija

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...