Jump to content

Tadix

Nariai
  • Pranešimai

    29
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Tadix pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Tadix

    MTZ - Patu

    Jei netaruks tai kuro siurbly pareguliouk varztuka pasuk. ir pamatysi trauks miske ir 8 begiu
  2. Ta dalyka zinau, bet mes usiimam danfoso montavimu, ir vienas klientas sako man padarykit kad kaip naujiem mtz orginalei. tai ko tokiam asilui turi pasakyti?
  3. Sweiki norejau suzinoti kaip pajungti blokatoriu kai yra danfos vairo sistema? o senoji kolonelė yra ismetama lauk.
  4. Karoc taip. nusiperki vokiskos savaeiges sienapjoves vairo kolonele. cilindra, trauke. soskes(nu tipo kur trauke isikabina.) nereik atskiro tepalo bakelio. Mes pajungem is hidraulikos bako nu kaip naujam MTZ. Nu ka dar reikes slangų. Bet jei po tiltu nera liejinio kur reikes prisukti ausi taj reiks ir visa korpusa nauja pirkti. jis kainuoja 500 lt.
  5. Siltas taj gerai Uztenka uzvedus 2 padirbti uzgesini vesk vedasi ok.... nu saltas nors nusisauk. dar galvoju gal starteris ka nors bludija gal neissuka kie reikia.
  6. Kodėl is ryto yra sunku uzvesti. Meta duma ir nesiveda. Gal siurblys kaltas?? o gal starteris neissuka kie reikia???
  7. Pasidalinkim mintim apie savadarbes priekabas.............
  8. Tadix

    traktoriaus kuro siurblys

    zinai ka remontuoti nebeapsimoka..... nes padilsta korpusas ir sakės geriausias variantas pirkti nauja............ nu Telsiuose zinau 2 meistrus... vienas Sedoje o kitas taj taj mieste...... gyvena......
  9. i kaina nekreipkit dėmesio.... noriu paklausti kiek galėtų prašyti realiai už šį traktorių........ ???????????????????
  10. http://www.skelbiu.lt/4422435.html paziurėkit ir įvertinkit.........
  11. Savadarbis traktorius (Miško traktorius) Įvertinkit
  12. geriausias variantas daryti spaudama priekaba nu tipo kaip kratituvas. Jei ziedinė tai vsa prieki nustumti į gala. liux patys turim ir be vargo svarbiausia kad traktoriu spaudžia....... o su žiedine nevažiavimas. kur šlapiau ar i koki kalniuka viskas uzsikasi ir tiek.....
  13. pas manes nebėra vairo kolonkės.......... yra vairo cilindrukas (Danfosas) siurbliukas tepala pasiima is hidraulinio bako. Dar + pro cilindra leidzia hidraulių.
  14. pro siurbliuka.......... bet kaip?????????
  15. vanduo nebėga, nes tuoj butu pabales......... taj taip iseina kad kuras.
×
×
  • Create New...