Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Svarbu,kad šaknis išleistų ir viskas bus ok. Teko sėti užpernai po spalio 20 runkelius nukasus, tai išleido šakneles sėkla bet neišdygo, po to užšalo, pavasarį kai atšilo ir išdygo ir kitus dasivijo...derlius gal apie tona ir mažesnis negu anksčiau pasėtų, bet vistiek geriau nei vasariniai :)

Paskelbta

Susidariau toki ispudi kad lenktiniaujam ,,kas paskutinis pasises,,.Man tai nelabai tokie dalykai patinka,nejau negalejom anksciau pasiplanuot ka kada sesim ir nekresti cirku.

Grikius siandien baigem tai reikia dar paset

Paskelbta

Sejam 10 ha vienam kaimynui, rytoj kitam dar kokia 19 nu ir as sau treciadieni dar 12 pasesiu, savo seja apie rugsejo 25 baiges buvau, bet nusikuliau ridiku 12 ha gal dar irgi surizikuosiu

Aliejiniu? Kaip derlius?

Paskelbta

Svarbu,kad šaknis išleistų ir viskas bus ok. Teko sėti užpernai po spalio 20 runkelius nukasus, tai išleido šakneles sėkla bet neišdygo, po to užšalo, pavasarį kai atšilo ir išdygo ir kitus dasivijo...derlius gal apie tona ir mažesnis negu anksčiau pasėtų, bet vistiek geriau nei vasariniai :)

pernai kad spali sejo/pavasari si atsejo. Augalai silpni ir kapiec

Paskelbta

Na nezinau, mano pries menesi paseti vos vos is zemes lenda... Zirniu pabiros praaugo:) truko lietaus, dabar silumos nera. Minkstesnese zemese viskas gerai, o molyje vaizdas nieko gero nezadantis

Paskelbta

Šakių raj sendien apie valanda snigo. Esu gal pries 12 metu lapkricio 1 sejas. Derlius buvo didziausias nors ir uzsalant ziema buvo sudyge gal tik kokia 50%. Kartais nesuprasi tos gamtos. Kartais ir zmoniu

Paskelbta

Pastebejimas, kodel nebeicuoti grudai dygsta ir auga 2-3 kartus greiciau ir geriau, negu beicuoti? Ar cia gali buti stresas nuo beico?

Pritrukau 1 maiso beicuoto ir pasejau nebeicuota.

Paskelbta

Pastebejimas, kodel nebeicuoti grudai dygsta ir auga 2-3 kartus greiciau ir geriau, negu beicuoti? Ar cia gali buti stresas nuo beico?

Pritrukau 1 maiso beicuoto ir pasejau nebeicuota.

Faktas kad kiekvienas dalykas daromas grudui, sukelia jam stresa. Ar beicas, ar fungicidas. 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...